![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
izskatās, ka meičas spēks slēpjas spicpapēdenēs, kas rotē viņai ap rokām. vismaz tāds iespaids rodas...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kickass skuķi nekad neiziet no modes. Feini, otrais man tomēr labāk patīk, sazin kāpēc.
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Liels smags LOL... Tas ka es šito iepostoju, nozīmē, ka tas netaps uzlabots...
![]() ![]() P.S. To meiteni es salīdzinu ar karameli... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Feb 25 2007, 02:32 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lai gan pozas ir un ir pat ļoti labas un dinamiskas, kaut kas trūkst. Laikam tās būs līnijas, kas palīdz parādīt kustības virzienu.
Reku, piemērs: ![]() (Zīmējums ņemts no šejienes.) Pievērs uzmanību cilvēkam centrā, it sevišķi rokai. Tās sīkās līnijas ir tas, par ko es runāju. Tāpat arī vietām, kurās nav ātra kustība (par piemēru rokas laušana), vajag tādas sīkas līnijas, kas norāda uz pretestību, bet priekš tādām man uzskatāms piemērs laikam nav... Bet viegli atgādina dzirksteles. Visdrīzāk jau zināji visu šito, bet tas tā, just in case, lai vēlāk nav tas jāsaka. Tā vispār man vislabāk patīk ceturtais, nezinu kāpēc. Un ja tā ilgi skatās, savu līdzību ar karameli atrast var. Skatiens laikam? Vai varbūt es vienkārši viņu pietiekami bieži neredzu. XD |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, vietumis kaut kādi locekļi atbilstoši par mazu. vajag kā futūrismā - atkārtot rokas līnijas vēl vismaz divas reies, uzreis ir kā kustība. papēti mangas, taču! (fruits basket tieši derēs)
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
1. Zīmēju žokli, jo pēc tā lieluma automātiski nosaku galvas izmēru un pozīciju. Pēc galvas arī veidoju ķermeņa izmēru un novietojumu. Piem, viņš nestāv taisni, tāpēc arī nav redzams kakls.
![]() 2.Apģērba skice. ![]() 3.Izdzēšu nevajadzīgās ķermeņa līnijas. Izveidoju rokas un savelku kārtīgi līnijas. ![]() 4. Pēc Cowkillera ieteikuma pārvelku līnijas un pēc tam izdzēšu visu, cik tīri var un tad izveidoju līnijas. ![]() Ēnas. THE END. P.S. Fak cimdus aizmirsu uzzīmēt!!! ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Mar 7 2007, 19:38 -------------------- Lidoju...
kahi |
![]()
|
līdz brīdim, kad uzrodas ēnas, visa komponēšana, u.c, pamatlīnijas ļoti labas. tālāk traucē, manuprāt, zīmuļa kvalitāte, jo krekla priekša liekas par tumšu.
Erik4xp |
![]()
|
Mēģinu uzzīmēt sakarīgākas drēbes. Nummm pēdējā laikā mazliet paskicēju, bet tā arī nekā liekama iekšā neiznāk...
![]() ![]() Un jā es uzzīmēju kruto fonu, ne...? ![]() This post has been edited by Erik4xp: Apr 6 2007, 01:46 -------------------- Lidoju...
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Šitas man baigi patīk
![]() -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
peedeejais forsh, tikai vinjai taada sejas izteiksme takaa kaamiitim vai burundukam. un tas "foons" tieshaam ir kruts, man neienaaktu prataa kas taads
![]() -------------------- |
Dranzer_g |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 1-March 07 From: Riga ![]() |
tas mei4as galva liidzinaas vardes galvai - kautkaads liidz galam neizprasts skatiens iznaacis , bet viss paareejais ziimeejums tiesaam labs
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Špikots no Naruto... This post has been edited by Erik4xp: Apr 25 2007, 00:34 -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Pa brīviem brīžiem pakrāsoju jau vairāku nedēļu garumā... un šodien sametu pāris efektiņus un iemetu savā galerijā...
![]() ![]() P.S. Sory par dubultpostu ![]() This post has been edited by Erik4xp: May 1 2007, 22:27 -------------------- Lidoju...
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Vareeji nedaudz veel piestraadaat... ljoti prasaas peec fona ainavas, kreisai rokai eenojums nav iisti labs un ierocis rokaa arii nesaprotams, bet uzbruceejs gan izskataas taa tiiri neko. Ha izskataas ka meitene ir kreile!
-------------------- No name superhero
|
Erik4xp |
![]()
|
Jep... ir nepilnības, bet tādēļ es neatgriezīšos pie šī veikuma labošanas, jo vienkārši nogurdina darbi, kas apnikuši... Toties nākamreiz zināšu kā darīt labāk...
Jep ierocis šķiet nesakarīgs, bet tas gluži vienkārši ir kautkāds asmens, ar ko Nogriež tās Ninjas kāju... ![]() Meitene varētu būt kreile, bet ja pieņem ka viņai (Starp citu KIRA) ir divi tādi asmeņi katrai rokai. Un varbūt tas, ka viņa bloķē ar labo roku padara viņu par labroci... ![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:48 |