![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Man patīk
![]() ![]() This post has been edited by Huney Bunny: May 15 2007, 20:04 -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Te būs Death God fanarts...
Paraugu neturēju priekšā tāpēc sanāca kautkas no mana stila arī... ![]() Es kāvienmēr slinks un uztaisīju Crapy foonu... ![]() ![]() Ja kas man tagad ir tablets... ![]() P.S. Huney Bunny paldies par komentāriem... ![]() This post has been edited by Erik4xp: May 14 2007, 18:27 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
vispār tavi zīmējumi baigi labie. varētu sākt pat mangu zīmēt.(skatoties uz to, ka vairākas reizes tu vari uzzīmēt vienu un to pašu čaru.
[pēdējais darbs] labs.nedaudz atgādina Rjuk, no Death note. var redzēt, ka klāt ir arī kaut kas no tevis.(tas ir no zīmēšanas stila) XD nē nu ļoyi līdzīgs Rjukam, ja paskatās uz kaklu, tērpu, un tekstu blakām XD. vispār man jau ļoti patīk. gribās vēl kaut ko tikpat labu.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais chto-ta izskatās pēc jocīga, klaunveidīga radījuma, domāju, ka, ja tu būtu tērpu vairāk domājis pats un nebūtu ietekmējies no death note, tad death god būtu iznācis krutaks. Što ta.. kautkas klasiskāks būtu izskatījies krutāk....:B...
kā arī... backgraundiem jābūt tikpat krutiem, kā pats personāžs, savādāk tas nevis uzlabo kopskatu, bet sabojā...: 3 Bet ko gan es jēdz' Fighto figto! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Apsveicu ar tabletu!
Ilgi domāju, kas man šeit nepatīk. Secinājums: gaismojums. Tik tumšā telpā viņam nevar būt tik gaišas kedu zoles, par ko runājot, tur absolūti nav ēnojums. A vajag, kaut vai nedaudz. Krāsu izvēle arī, pēc manām domām, galīgi garām, bet tā jau laikam ir gaumes lieta. Par labajām lietām: Izkapts ir laba. Gan dizains, gan krāsojums. Vēl man patīk zābaku dizains. Ar jostām esi viegli aizrāvies, bet to es varu saprast, man ar baigi patīk jostas visās malās, hahaha. XD |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pilnībā piekrītu, ka tas izskatās pēc jocīga klaunveida radiijuma
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Baigi ātrs darbs... haltūrēju un izklaidējos ar tableti...
![]() Lūgums nekritizēt, darbs tāpat craps... ![]() Extra: Tas nāves dievs vēl aizvien tusē manā kladē... ![]() Iznāca uzzīmēt meitenes seju fizikas kladē(ideja no AirGear, visu laiku pa galvu lēkāja)... ![]() Skolā totāls pamirums, neko īpašu stundu laikā nesanāk darīt... This post has been edited by Erik4xp: May 21 2007, 19:55 -------------------- Lidoju...
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Ljoti patiik taa peedeejaa meicha
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha, pēdējais ir labs. (Un kurš te teica, ka nemāk spīdīgas acis zīmēt, ko a?!) Nedaudz gan prasās skropstas un seja viegli iešķība, visādi citādi nice.
|
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Vecīt, tev atšķirībā no citiem šeit sastopamajiem artistiem ir manāms progress!Keep it up, i dare you!
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Nepatīk man zīmēt pārlieku Echi meitenes... ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: May 25 2007, 22:58 -------------------- Lidoju...
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
![]() ![]() hei! Es kaut ko pamanīju! Uz abiem zīmējumiem ir sirsniņveida piekariņi (puisim uz rokas, meitenei uz jostas). Tas nozīmē tu un tava meitene? ![]() Ļoti labi darbi, kādreizējie sākuma darbi, nu jau pavisam vecie, man nepatika, bet tagad... ![]() -------------------- (sun)
|
Kikyou |
![]()
|
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
uhuu... rezētas bilžas. Piekariņi riktīgi glīti - izēnoti un izstrādāti. Izēnots gan ir tikai puiša piekariņš, tomēr glīši. Būtu riktīgi kewl, ja arī pārējais zīmējums būtu tikpat cooliigi izēnots. Pozas ir incantas un proporcijas naisu. Tā tik turēt,ēro-chan! Tā tik turēt. >w<
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |