![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nez kā šito nosaukt, bet sākotnēji gribēju pieteikt Dojo spēlei...
![]() ![]() Bet lellei tak jābūt nedzīvai... This post has been edited by Erik4xp: May 27 2007, 18:53 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Wah! O_o
Es redzu jaunu, mūsdienīgu, oriģinālu stilu, tiešām kaut ko patiesi stilīgu. Vienīgais, kas man nepatīk ir acis. Bet pārējais, mati, drēbes un kopējā forma un poza - jap, stilīgs. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas ir stilish. Smuki, un kainda cute :3 tikai mati lekas nedaudz papīram līdzīgi. sejiņa paļa un jauka. Man patīk :3
-------------------- |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
jā kopš pēdējoreiz biju skatījis tavus darbus tava zīmētprasme i progresējusi
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ko lai saka... darbs, darbs, darbs ir mans attaisnojums ka neesmu neko licis, jo nespēju starp darbu un anime blenšanu izbrīvēt laiku...
Katrā ziņā kompensācijai krāsots. Sāku lēnām veidot fonus. Atziņās: Mans vecais pelēcis nav domāts 3000 x 3000 px apstrādei... Bet augsta izšķirtspēja ir atkarību raisoša. P.S. Kontrasti rulz... ![]() Real Thing ---> http://fc02.deviantart.com/fs17/f/2007/198..._by_ErSeich.jpg This post has been edited by Erik4xp: Jul 17 2007, 22:30 -------------------- Lidoju...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Dažas kļūdas ir,vajag labāku krāsojumu(vairāk tumšuma un ēnu).
Bilde laba! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Īstenībā, man šķiet, ka bez kontrastiem šitais darbs izskatās labāk. Citādāk tās krāsas ir sasodīti košas, kas, pēc manām domām, galīgi neiet kopā... Bet nu - your choice.
Trepes ir labas, bet pārējā fona daļa so-so, it sevišķi mākoņi... Bet tas jau droši vien ar laiku. =w= Good job. |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Meitenei diivaina sejas izteiksme
![]() Bet nu peedeejie ziimulja ziimeejumi ierullee! Taakaa veiksmi darbaa un straadaa ciitiigaak! ![]() -------------------- No name superhero
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Hehē, vispār, nebiju iedomājies, ka šo pat krāsosi. Bet nu, ir ok, lai gan arī man liekas, ka tas ne tik košo matu variants ir labāks.
-------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jul 22 2007, 21:34 -------------------- Lidoju...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Atklāsme par Gif! One second in Flash is equal to one hour in life! Well...Doh!It īpaši kad izmanto frame by frame animāciju. Animācija ir normāla,var redzēt tavu naidu pret sieviešu kārtas būtnēm -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Animācija ir okei, sieviete gan galīgi neizstrādāta un kantaina, džekiņš pilnīgi noteikti izzīmēts labāk. :3
Scenārijs, nuu.... ~ Viana psiholoģijas grāmata, ja nemaldos, Jāņa Zālītes ''Vēlreiz par mīlestību'', teica, ka šada rakstura zīmējumus rada cilvēki, kuriem iekšā ir pamatīgs spriegums, un nesapratne, kas īsti patīk, kas ne. Nepārtraukta vajadzība un vēlme pēc kautkā nezināma. tur gan bija minēts, ka pārsvarā šada rakstura izpausmes rodas reliģioziem cilvēkiem, kas pie reliģijas tika turēti jau no bērna kājas. Līdz ar to, ap tīņu gadiem, kad sākās paaugstinātās seksualitātes periods*, nākas sublimēt visu savu seksuālo enerģiju lūgšanās, ja sublimācija nav pilnīga rodas garīga rakstura probleāmas, sievietes tiek uztvertas kā netikli radījumi, kas stājas ceļā takai pie dieva. Kā sekas, sievietes tiek nodalītas no vīriešiem, padarītas par zemāko radību, 'tām tiek atņemta liela daļa to nozīmes sabiedrībā.. (hmm, vai vēsturē nav noticis, kas līdzīgs un vai kristietība nav lielisks piemērs un pamatojums?) Kā arī tiem, kam nācies ciest no vardarbības no sieviešu puses agrā bērnībā. Sievietes tiek pielīdzinātas ļaunām izmantotājām, raganām, kurās nepastāv maigums, tie civēki meklē maigumu vīriešos. :3 ![]() Hmm.. gadās arī ja tēvs ir bijis pārāk sievišķīgs, un māte bijusi ģimenes galva un lielais barriga. Zēni uztver šādu vīriešu lomu, kā vispārēju, līdz ar to.. vai nu atradīs vīrišķīgu sievieti, vai vīrieti. :3 Protams, es neesmu tāds šizofrēniķis, lai kautko tādu ēro-chanam piedēvētu, taču video raksturs liek domāt par dažādām lietām... ![]() Btw. *Paaugstinātās seksualitātes periods - meitenēm iestājas 13- 16 gadu vecumā, zēniem 14 -17 gadu vecumā. Daudz radošās enerģijas ko izmantot, lai attīstītu sevi. Papildus parastajai enerģijai klāt nāk supersublimācija, kas būtībā ir seksuālās enerģijas novirzīšana. Līdz ar to ir lielākas iespējas kautko reāli sasniegt. Ap šo laiku ir vēlams atrast kādu hobiju, savādāk daba spiedīs... :3 uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuu Nedaudz saspamoju, bet tas ir atsaucoties un augstāk minēto mākslas darbu. :3 Kompliments autoram, liek padomāt. Iespējams tāds arī bijis šī zīmējuma mērķis. ''Kā tu domā, kam vajadzēja notikt?'' Tres bien. -------------------- |
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
wow, animaacija tieshaam lieliska, tikai saturs... njaa kapeec buutu jaapiekauj meitene?
![]() This post has been edited by thearnis: Jul 26 2007, 01:50 -------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Erik4xp |
![]()
|
Labs ir... mani paskaidrojumi...
Tām par Tigras posta pirmo daļu. Jā, liekas jaunībā, vai arī tikai man, visu laiku leikas, ka kautko vajag. Bet meiteni piekāva tāpēc ka viņa neīstajā vietā un laikā tika uzzīmēta, tieši tad kad man sagribējās izmēģināt vienu no dragonball tipiskajiem sitienu atkārtojumiem... nekad nebiju mēģinājis... un būs labāki... Es vardarbību labāk izlieku fantāzijā, nekā dzīvē. ![]() Tagad eju uz darbu... nav laika... dēļ šī posta kavēju... ![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Sorry par dubultposut...
![]() Te viens lainarts... Katrā ziņā in process... Neesmu tik ilgi zīmējis, ka aizmirsu kā ar Pen Tool rīkojas... ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:15 |