![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
O šitais man baigi patīk...seja ir sweet...
Vis tā kā ir saprotams, bet zemāk par gurniem neko vair nevar saprast. Kut kā vairāk apstradā bikses un ta būs ideāli.... -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Ko lai saka... darbs, darbs, darbs ir mans attaisnojums ka neesmu neko licis, jo nespēju starp darbu un anime blenšanu izbrīvēt laiku... Katrā ziņā kompensācijai krāsots. Sāku lēnām veidot fonus. Atziņās: Mans vecais pelēcis nav domāts 3000 x 3000 px apstrādei... Bet augsta izšķirtspēja ir atkarību raisoša. P.S. Kontrasti rulz... ![]() Real Thing ---> http://fc02.deviantart.com/fs17/f/2007/198..._by_ErSeich.jpg labs. man jau labāk tīk tas, kas ir iekš deviantart. nu tas par to mēs arī šodien runāsim. yē, tajā vismaz nav tādi kontrasti. skaistas krāsas, stilīgas pozas, izskatīgi ķermeņi (izklausās kriesi -__-'), pievilcīgas sejas un ģeniālas to izteiksmes. man patīk šitā `līnijuvairākreizpārvilkšanas` tehnika. izskatās labi. man jau šis darbs visā tā krāšņumā saistās ar naruto. sākot no kreisās - meitene man atgādina Shizuni, kura mēģina saprast, vai Tsunade ir tikai pār mēru iedzērusi un guļ, vai ir tiešām pārstrādājisies. tālāk seko naruto ar savu optimistisko sejas izteiksmi. un tālāk ir kaut kas līdzīgs orochimaru un viena cita džekiņa krustojumam (nu es aizmirstu, kā viņu sauc). yē~ naruto rullē. te koks izskatās pēc koka. ar dabīgu lapu krāsu. es tagad daudz par proporcijām nemuldēšu, jo tu jau tāpat zini, ka viņas ir. mani pievelk mākoņi. tādi gubīgi. (eu par šitiem es ģeogrāfijā mācijos.) xD tagad gifs. ir labs. man nav ne mazākās sajēgas no gifu taišīšanas, tāpēc es apbrīnoju visus gifu taisītājus. labs darbs. un pēdējais darbs. labs linearts. L mati jē~. nu vismaz frizūra. un naži ir forši. glīts duncītis. mani piesaista jakas dizains. vienkārš, bet skaists. tas pats attiecas uz pārējiem apģērba gabaliem. labi uzzīmēta kreisā roka. manuprāt vēdera daļa ir nedaudz par īsu un kaut kas nav kārtībā ar jakas aizmuguri. rada tādu efektu, itkā puisim būtu kuprītis. nu progress ir manāms, tikai vajadzīgi daudz, jo daudz trenniņi un tas ir viss. good luck!~ ![]() This post has been edited by Asuka: Aug 20 2007, 11:21 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nu jā... paldies par komentāriem, Asuka. He he... mans 300. posts...
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Aug 19 2007, 00:40 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Sveicu, tagad arī tu esi Shishaku. ¦J
Runājot par zīmējumu - meitene izskatās nedaudz par īsu, nezinu, bet varbūt tā izskatās vizuāli dēļ kleitas. Tā itkā ir ok, bet meitenei deguns par garu. Tā īstenībā nav kļūda, jo meitenes visas nav identiskas, ir dažādi izskati utt. Nezinu, itkā viss ok, bet kaut kas darbā tomēr nepatīk, varbūt tāds neelastīgums, nedzivīgums. Liekas, ka viss tāds stīvs un ciets, itkā no koka izcirsts... :? Varbūt tā ir arī tāda poza savā ziņā, bet dīvaini, ka tai meitenei galva tā normāli, bet pats ķermenis tā atlocījies. Vajadzētu būt taisnāk. Kopumā itkā ok, bet ir lietas, kas man nepatīk, tāpēc kopskatu MAN tas bojā. Njez, kā citiem. [x This post has been edited by Mimi: Aug 19 2007, 11:34 -------------------- (sun)
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Darbs vēl procesā... nezinu ko darīt ar drēbju ēnojumu, bet nazis laikam paliks, tiks pievienotas daudz asinis...
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Aug 20 2007, 01:28 -------------------- Lidoju...
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Psst, a kad tu drapērijas zīmē, tu saprotu kāpēc tā krunka tur ir? Vai pa tiešo ņem no piemēra? Jo, vismaz uz piedurknes, tās krunkas nu ir ļoti garām saliktas.
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pedejais man patik. Progres ir redzams.
Tev ir DA akaunts? |
Erik4xp |
![]()
|
-------------------- Lidoju...
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Teikšu kā ir, nepabeigtais izskatījās labāk.
Ēnojums pilnīgi pakaļā un vecis nosmērējies ar zemeņu jogurtu vai ūdenskrāsām. Asinis nevar būt tik gaišas; asinis, ja nemaldos, var būt no koši sarkanām līdz tumši tumši sarkanām. Next, atceries, ka asinis nav biezs šķidrums. Bet lielākā problēma jau ir tā krāsa. Vienalga cik bāls ir apgaismojums, asinis neeeevar būt tik gaišas. Karoč, zīmēt māki, jāmācās ēnot/krāsot, lai gan, tas ar tiem trim bij visai glīti izēnots. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas taču ir Halovīna kostīms,tiesa gan īstas asinis te noderētu.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |