![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Jūs varētu pakritizēt tā kārtīgi manu darbiņu, lai es labāk saredzu kļūdas pirms sāku krāsot... Nu šitais priekš manis ir Mega grūts...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pilnīgi acīmredzama kļūda pirksti- tie nekad nav vienāda garuma, un pirkstu gali būtu jāiezīmē šaurāki nekā pamati un nagus nav obligāti jāzīmē, ja kas.
un mazāk pamānāma kļūda - nedaudz jokaina sejas forma vietā, kur uzlikta roka(un acs rokai atbalstot seju nepaliek mazāka no augšpuses, tā samiedzas noapakšpuses) vismaz tikdaudz saskatīju es, ceru, ka nedaudz noderēs. -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Šitāds izskatās pabeikts, ja godīgi esmu sevī ļoti vīlies...
![]() Esmu iesācējs... ![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Kautkas jauns...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
kaut kaa visaam mangaam ir iisas kaajas
|
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Negribu aizvainot tačuma man izskatās tā sieviete kas sēž pie loga nepazīst ūdeni.
![]() ![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Erik4xp |
![]()
|
Par īajām kājām to zinu, kad skicēju liekas normāli, kad jau krāsoju saprotu ka nav normāli, bet par vēlu mainīt...
![]() QUOTE Negribu aizvainot tačuma man izskatās tā sieviete kas sēž pie loga nepazīst ūdeni. Njā meitene pie loga pavisam neizdevusies... Ēnoju uz ātru roku, jo negribējās... ![]() -------------------- Lidoju...
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pēdējais gliits, sejas izteiksme reeciiga.
Kājas gan ir iisas, bet tas naw nekas slikts, wisiem jau newar buut garas kājas... -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
Vispār es vēlos, lai kāds pasaka kā proporcionāli pēc izmēriem kājas attiecas pret pārējo ķermeni....
![]() -------------------- Lidoju...
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pēdeējais izskatās pēc manis! njā, pēdējais ir ļoti labs, varbūt tāpēc, ka izskatās pēc manis!:)
nu, ierastās kļūdas - proporcijas, un la, la, la (gribēju raxtīt b*a ar l pa vidu, kā tādu nedaudz vienaldzīgu pārskrējienu, bet tas, šķiet tika iztulkots kā krievu lamu vārds ar nozīmi ielasmeita, un man tika ielikts kaut kāds debils piu, piu, piu... stulbi, ne?) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
QUOTE pēdeējais izskatās pēc manis! Pēdējo taisīju pēc klasesbiedrenes izskata... ![]() Es ar vienreiz b la mēģināju ielikt ![]() Tāds nieciņš no manis ![]() -------------------- Lidoju...
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Erik4xp @ Apr 8 2006, 19:05) Par īajām kājām to zinu, kad skicēju liekas normāli, kad jau krāsoju saprotu ka nav normāli, bet par vēlu mainīt... ![]() Nekad nav par vēlu! ![]() Man patīk tā meitene, kas līdzīga Kahi.. smuks zīmējums! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
paliek arvien labaak un labaak, tikai var redzeet, ka tu veeljoprojaam ietekmeejies no dragonballz. tev tie teeli taadi nokachaati izskatas.. arii meitenes. par gaumi nestriidas, bet kkaa jociigi, nav kawaiiguma.
-------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
QUOTE Nekad nav par vēlu! Nu varbūt nav, bet redzot defektu citā attēla veidošanas procesā pēc skicēšanas izbojā visu procesa prieku.... ![]() Par uzkačāto cilvēciņu stilu - Man patīk zīmēt spēcīgas uzbūves cilvēciņus. Tas man tik tiešām no dragonball man patīk iztēloties fiziski izsturīgus cilvēkus ar ideālu kustības koordinācīju, lai tie varētu kustēties kā plēsīgi zvēri bez skaņas un ātri - bija tāds sriāls "Dark Angel" ![]() -------------------- Lidoju...
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bet meitenes..?
![]() un, p.s. MEITENES!!! pameegjini uzziimeet kko smukinju. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |