![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ko smukiņu
![]() Njā neesmu romantisks... un bildēs var redzēt manu būtību un par ko domāju. Vispār es nespēju spontāni kautko uzzīmēt - kurš var,,, -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tev kaut kā ar kājām neveicas... vai nu pa sīku un tievu, vai par resnu, vai par garu! proporcijas, kā jau vienmēr, proporcijas!
pēdējam patīk cimds! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() ![]() "Donny Darko" Laba filma - tie kuri ir redzējuši zina... ![]() Ļūk mīļš zaķīts... Vēlāk es taisos eņģeli taisīt arr, protams smuku... ![]() -------------------- Lidoju...
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tik tiešām miļš un arī tik ļaunu izskatu..! XD
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
apriebās, ka es piesienos par kājām? tāds patukšs liekas derēja vēl kaut kas!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
Aizmirstiet par mīļām un jaukām lietām... Man nesanāk...
Gribējās jau sen spārnus uzzīmēt... ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
kahi |
![]()
|
nozīmēji, vai? šoreiz proporcijas ir daudz labākas! spārni arī labi, šitam džekam piestāv. a vot, ja zīmētu erceņģeli Gabrielu tad gan tev vajadzētu uztraukties
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
Kāda nozīmēšana viena vienīga piedomāšana laikam jāapskata tas erceņģelis...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nez par kljuudaam, es paaraak neiedziljinaajos, tikko metru dzilju bedri izraku un patlaban ir desmit vakaraa
![]() shitas man patiik, jo nav nokachaats kaa bullis. arii kachakus jaamaak ziimeet, tur jaatrod taa roziiniite, kas liek ziimeejumam izskatiities labi un naturaali. ieteikums: kad kraasosi tad spaarnus vareetu pameegjinaat metaaliskaa kraasaa, jo vinji taadi forshi noasinaati izskataas. gruutaak buus, bet pameegjini ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
woosh,peedeejais jauks.
spaarni neizskataas reaali,patieshaam kkaadi maaksliigie - metaala,plastmasas. ^^ bet shis no visiem ziimeetajiem jaunekljiem pagaidaam tas pievilciigaakais. tik fonu vareeji papildinaat - ja jau kapseeta,tad var droshi salikt vairaak krustu! -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Erik4xp |
![]()
|
Fonu taisīšu drusku vēlāk...
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
labaakais no taviem darbiem. man patiik, tikai taa roka kreisajaa pusee izskataas taada bik friikaina. taa jau ir lab
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ja spaarni buutu spiidiigaaki, ar atspulgiem, buutu efektiigaak. tip razor wings
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
Volā
Pakkun |
![]()
|
manai izteelei nav iespeejams izdabaat, taapeec saku- baigi labi
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |