![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Man liekas ka tas meenees taads, kaut kaa paraak melnbalts uz visa taa fona, *zhaavs* varbuut man vienkaarshi monitors nav noreguleets kaa vajag 8) Bet nu smuki taa vai taa, ir par ko paprieceet acis.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Super, tavi skili paliek arien labāki un labāki.
Enģelis kolosāls, fons ar labs, spārni man šķiet drusku kantaini, bet tas nav tik svarīgi. -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man vislabāk patika eņģeļa skice.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, dā!! šis ir pagaidām tavs labākais darbs. ko tu pirms tam, atvaino, tādus ne šitādus liki? būtu uzreiz bliezis, viss būtu čikiniekā! uzzīmē vēl kaut ko, būs ar ko salīdzināt!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Šeit ir manāms milzīgs regresss
![]() Kautkas nav kā vajag tikai problēmas saskatīt... ![]() Es nevēlos pārāk kruti krāsot tāpēc pagaidām šitā.... Un man ideju nav tāpēc kautko šitādu uzmālēju... Besī ārā, kā man gribāss tabletu, ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, krūtis kaut kā nedabiski... acs kreisā kaut kāda bik kroplīga, bet pārējais ļoti labs!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE nu, krūtis kaut kā nedabiski... acs kreisā kaut kāda bik kroplīga, bet pārējais ļoti labs! Hmmmm... Krūtis man nav tapēc nezinu kā īsti tādas zīmē, nesapratu par to aci, kas īsti nav kā vajag... Ieteikums - katram ir mājās liels spogulis, tātad ja gribats uzzīmēt sarežģitas pozas nostājieties pie spoguļa un viss būs skaidrs... -------------------- Lidoju...
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Нет, ну нормальный рисунок, только по моему что-то с осанкой, создоётся впечетление, что этот ангел мать-героиня выносившая 5 детей!
П.С. Научил-бы меня так закрашивать! ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
Nepiesienaties īsajām kājāmm...
![]() ![]() ![]() ![]() Viņa galvas izmēri liecina par gudrību nevis zīmēšanas defektu... Un vispār tas ir more or less Dragonball [Šitais 5.edits] Viņš ar duņčiem sev kājas kasa... [Šito es nekrāsošu] -------------------- Lidoju...
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Волосы поменять и вылетый Расамаха из Х-менов!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kira - slaidums ir tā kā vajag; tikai pozas dēļ tas ne tā dažiem izskatās. Spārniem ar nav nekādas vainas.
Par acīm piekrītu, bet tas laikam ir Erik4xp stils. P.S. Erik4xp, tas tavs avatars ar ir pašzīmēts, ne? o.o |
Kirara |
![]()
|
Varbuut tev ir taisniiba, bet tikai varbuut..
![]() Bet vinjai "peecpuse" jociigi izskataas. ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
Par avataru ... Nebija ko darīt dabūju veco labo Flash un uztaisīju, bija laiki kad tādas lietas visu laiku taisīju - mazu debīlus klipiņus... He he kabaču slepkava... Man ir arī labāks tik tas pārsniedz 50 kb maximumu...
![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
DRB I LIKE MUCH... Rokas tā domātas...
![]() Un šitais tapa gaidot mammu bankā uz divām 10x10 piezīmju lapiņām ar pildzpalvu... Man ir vēl dažas skices skolas kladēs, bet tur tik detaļas... ![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 11:40 |