![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
viss ir nieki salīdzinājumā ar BFu. ("kur ir mana lidmašīna" © Prāta Vētra)
p.s. Pinkij, saki lūdzu pāris vārdus par csu un tā postošo ietekmi. -------------------- ![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
Nju, es par CS... labraat ietu ta arii klanaa, bet uz Riigu ne... vieglaak no maajaam speeleet... sry.. :s
Vieniigi peedeejos nezcik meeneshos ljoti reti esmu speeleejis... BTW: Q2 ir multiplayer arii? um, kad es meegjinaaju pashu Q2 man galva saaka saapeet no taa peec kaadaam 5~10 min.... ![]() -------------------- Life is like a Dream~
|
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Varetu uzspelet bet tad japazino otoku foruma kads ir klana nosaukums es ari piedalisos. Bet vajag ta lai tikai otoku.lv biedri var spelet clana vismaz pagaidam un tad butu labi ja butu savas serveris.
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 21 2006, 16:12) visiem patiik aatras speeles (aka Q2), nevis kemperu speeles (aka CS) kam visiem? pirmkaart man nav ne jausmas ko noziimee "kemperu speeles", otrkaat shaushanas speeliites nerespekteeju. es vispaar speeliites nerespekteeju, iznjemot laikam 3: go, shahs un elite (hey, hey, vieniigaa datorspeele shajaa sarakstaa; tikai shaubos ka kaads to atceras...). un man shausmiigi nepatiik ka cilveeki iznieko savu laiku shaadaam muljkjiibaam. taa kaa nevajag te par "visiem patiik", luudzu P.S. gramozeks, luudzu paarstaaj lietot "6" un "4" burt... tas ir ciparus savos postos. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nepiekasies, lastguru! Labi saproti, ka ar "visiem" es domaaju visus geimerus. Nu vai katrs teikums buus jaaizstiepj 4 reizes garaaks, lai nevareetu piekasiities konteksta pietiekami preciizaa nenoraadiishanaa? Tu speej iedomaaties, cik gari dazhi mani posti var kljuut?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Lastguru bieži vien patīk norādīt cik ļoti "viņš stāv tam visam pāri" proti paceļas virs "pelēkās masas" līmeņa, problēmas?
![]() -------------------- Press any key to continue
|
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
Q2 varat mierīgi izsvītrot no saraksta, ja vien nevēlaties apkaunot gan otaku.lv, gan q2.
Tas nav CS, kur 2 mēnešu laikā var kļūt par kaut cik sakarīgu spēlētāju |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 21 2006, 23:49) QUOTE(edg @ Feb 21 2006, 16:12) visiem patiik aatras speeles (aka Q2), nevis kemperu speeles (aka CS) kam visiem? pirmkaart man nav ne jausmas ko noziimee "kemperu speeles", otrkaat shaushanas speeliites nerespekteeju. es vispaar speeliites nerespekteeju, iznjemot laikam 3: go, shahs un elite (hey, hey, vieniigaa datorspeele shajaa sarakstaa; tikai shaubos ka kaads to atceras...). un man shausmiigi nepatiik ka cilveeki iznieko savu laiku shaadaam muljkjiibaam. taa kaa nevajag te par "visiem patiik", luudzu P.S. gramozeks, luudzu paarstaaj lietot "6" un "4" burt... tas ir ciparus savos postos. kautkad divaini sanak vis ko dara parejie ir ritigi garam. ka kadam patik sports un vins to skatas tad tas ir garam, ja vins spelites ar tas ir pilnigi garam un sava briva "laika izskerdesana' tusini ar draugiem tas pats. Vis ko vien cilveks var darit ir "ir laika izskerdesana'' tad pie velna kas tad nav laika izskerdesana?? varbut padalies ar mums visu Viedo Viedais ka tavuprat vajadzetu liederigi pavadit un uz sis planetas atveleto laiku?? un vel viens tads mazins lugums ja tu nezini par ko iet runa tad vienkarsi pakluse, nevis ka mazam sunelim obligati vaijag iebast savu degunu visur kur vien tas iespejams. QUOTE(Sword @ Feb 21 2006, 22:26) Varetu uzspelet bet tad japazino otoku foruma kads ir klana nosaukums es ari piedalisos. Bet vajag ta lai tikai otoku.lv biedri var spelet clana vismaz pagaidam un tad butu labi ja butu savas serveris. ![]() kadi vel klani un kadas kartejas utopiskas idejas??? grribi otaku.lv klanu bet ludzu spele vienalga kadu speli un aiz sava nick liec {otaku.lv} viss klans izveidots kur problema? so piekdien paris cilveki aizies paspelet paris datorspeles un ar to ari vis bus beidzies, un nakosreiz šadu atrakciju varbut izspeles pec 2menesiem tka nav ko atkal safanoties par lietam. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es priekšroku dodu vecajam labajam "What are you waiting for? X-mas?", proti, Duke Nukem, un ja buutu atbalstiits multipleijers tad kāptos līdz pat vecajam labajam Wolfenstein 3D.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(lastguru @ Feb 21 2006, 23:49) .. elite (hey, hey, vieniigaa datorspeele shajaa sarakstaa; tikai shaubos ka kaads to atceras...). un man shausmiigi nepatiik ka cilveeki iznieko savu laiku shaadaam muljkjiibaam.. ermm, X seerija ir bastiita uz elite ("X-Beyond the Frontier", "X-TENSION", "X2: The Threat"), un vot tas ir tieshi iistais materiaals laika nokaushanai. Es zinu no pieredzes. Tapeec neuzskatu, ka shajaa gadiijumaa buutu jeega runaat par laika izniekoshanu. -------------------- Because i can!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
khem, khem, ne pa tēmu...mazi bērni arī var iet, vai tas tikai lielajiem otaku???
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
var nak ja vien tev ir vairak neka 16g. un par tevi var galvot kads kuram ir vairak neka 21g. taka drosi var ierasties ja ir tada velme
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE otrkaat shaushanas speeliites nerespekteeju. es vispaar speeliites nerespekteeju, iznjemot laikam 3: go, shahs un elite (hey, hey, vieniigaa datorspeele shajaa sarakstaa; tikai shaubos ka kaads to atceras...). un man shausmiigi nepatiik ka cilveeki iznieko savu laiku shaadaam muljkjiibaam. taa kaa nevajag te par "visiem patiik" 1. Kamōn, tu atrodies otaku forumā. Lietderīgs laiks? Huh? 2. Ko tad tu urkņājies topikā, kur skaidri un gaiši rakstīts "Counter-Strike", ja tev liekas muļķīgi - čāpo tālāk. 3. Lasi, topiks nav par tevi un to, vai tu respektē vai nerespektē datorspēles. Galu galā, datorspēles nav ne gramu bezjēdzīgākas par mainstrīm animē skatīšanos. Nomainījis būtu savu "pasaules naba" nostāju. As for me, spēļu spēlēšana man ir ~ part of my job. ![]() ----- Backto topic: Varu piedāvāt savu servisu iekš Q2, Q3 un CS:Source. Tiesa, uz kaut kādu interneta kafē gan es negribu iet. Varu tikai via truba. Hosts? |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 22 2006, 13:01) Taas buutu vienkaarshi drausmas! 4 ierochi, nekaadas lekshanas, shkjiet pat strafe nebija. Tas buutu viens drausmiigs multiplayer. Aa, cooperative gan vareetu... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
strafe bija. alt vajadzeeja tureet.
-------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:22 |