![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ETM @ Feb 22 2006, 20:39) Ak, mana nozheelojamaa atminja... Bet no otras puses tas ir labi. Tas paraada, ka es speeles maz speeleeju. Arii es, liidziigi kaa lastguru, uzskatu, ka speeles speeleet ir laika shkjeerdeeshana. Es gan savu viedokli neuzspiezhu citiem, jo neuzskatu sevi par paaraaku savos uzskatos... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gaames i tikai viens no daudziem otaku-ismiem. liidzveertiiba jebkurai citai adikcijai. taapat gadiem ejot arii gaamju noziime dziivee samazinaasies un kljuusim mietpilsoniski salarymen ;>
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Church @ Feb 23 2006, 10:42) gaames i tikai viens no daudziem otaku-ismiem. liidzveertiiba jebkurai citai adikcijai. taapat gadiem ejot arii gaamju noziime dziivee samazinaasies un kljuusim mietpilsoniski salarymen ;> Mans dziives meerkjis ir nekljuut par salarymen. Ja arii mans slinkums neljaus to izdariit liidz 40 gadu vecumam, es meegjinaashu, liidz tikshu valjaa no darba, bet vareeshu paarticis dziivot. Un neko no shaadi ieguutaa briivaa laika es negribu teereet speeliiteem. Tiesa, 40 gadu vecumaa varbuut buus citi viedoklji... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
phuuu... tas bija kaut kas interesants!!!
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es speeleeju CSS .. man patiik un esmu otakuietis un pilniibaa atbalstu klana izveidi. Tas arii buutu viss.
![]() -------------------- |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
ir ideja 6onedelj aiziet uz Internet klubu (no 16-24.martam). kur6 par???
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nu kā ta ir??? Klans jums ir izveidots??? Ja ir, tad es varu pieteikties, bet tikai spēlēt no mājām un ja CW ir ne vēlāk, kā -21.00 (varu "izvilkt" arī līdz 22.00).
Spēlēju tīri sakarīgi. Līdz šim spēlēju |D.S.T.| Klanā (veselas 2 ned.). 2 ned. laikā 3 CW no kuriem 2win un 1tie(neizšķirts). |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Njaaa...es ar gribu no maajaam(piektdienaas varu liidz kaadiem 22:00-23:00 seedeet)
Speeleeju? hmm...nu nez vai ljooti labi, bet parasti ir kaadi 1:2 (kill:death) jaa es zinu tas ir maz bet ko lai dara? jo es speeleeju kompaanijas peec ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Aven: Mar 14 2006, 21:09 -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
varat mierīgi atslapt nekāda klana nav nu ja nu vienīgi kāds pēc sava nika uzraksta [otaku.lv] bet tas jau tā. pagājuša reize nebija diezko veiksmīgi saorganizēts un ar atsaucība loti minimāla. taka nez ka būs šoreiz.
bet kurš jums liedz kaut vai katru vakaru saspēlēties? |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
QUOTE(Aven @ Mar 14 2006, 21:07) Speeleeju? hmm...nu nez vai ljooti labi, bet parasti ir kaadi 1:2 (kill:death) jaa es zinu tas ir maz bet ko lai dara? jo es speeleeju kompaanijas peec ![]() ![]() ![]() *ouch* Tad brizhos pat es labak par tevi speleju... *lol* Un es speleju tikai, lai noshautu paris n00bisku dzekinu, vai ka CS tauta vinus deve "Botus". XD -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Hmmm... ja tomēr tāda paspēlēšanas naksniņa notiks, tad count me in. ^^
|
gramozeks |
![]()
|
taa!!! 6o piektdien mees visi vareetu satikties interneta (juus varat buut pat maaajaas pie saviem PC) no 21.00 vakaraa - 8.00 no riita un uz speeleet CS. nezinu vai 6eit buus pietiekami vietas ===> connect cs.blitz.lv bet 6is serveris ir labs.
bet jagodiigi tad, lai izskaidrotu kur6 no mums ir speejiigs un cieniigs buut par klana locekli vai taa dalju, tad muums ir jaaasatiekaas kaadaa no Vecriigas interneta klubiem un tas jaauzzin. citaadi 30 cilveeeki saka ka maak speeleet, bet izraadaas pavisam atraadi BOTs ![]() |
gramozeks |
![]()
|
Nu tad taaa. 17.martaa uz cs.blitz.lv no otakie6iem tika maniitii 3 cilveeki (no kuriem viens biju es).
Tie bija Naktspukjiite, Aven un gramozeks. Taa vien liekas kaa mums jau ira klana nosaukums un tas buutu - [Otaku.Lv] Nick (to izdomaaja Naktspukjiite) Vietas peec analiizes: 1 vieta - [Otaku.Lv] gop-stop (Anime) 2 vieta - [Otaku.Lv] Naktspukjiite 3 vieta - [Otaku.Lv] Aven (1 bans) Naktspukjiite speelee normaali vienu briid vinja izskreeja man priek6aa Fragu zinjaaa^_^. Tas bija Actekaaa! Un Aven arii labi speelee, tikai vajag mazliet veel uztreneet skilu. ![]() Taa luuk! ceru kaa 6im cilveeku pulkam naako6rei pievienosies daudzi citi otakie6i. Paldies Naktspukjiitei un Avenam par piedalii6anos un atsauciibu. Bija jautri! ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Vēēēē... gribēju būt pirmā. ><
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:18 |