![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Damn, man pat nepieleca par ko man bans bija(5min)laikam kaads admins gribeeja ieiet
![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
QUOTE(Aven @ Mar 19 2006, 15:00) BANs teva bija par to, ka tu vairaakas reizes iz6aavi pa Adminu (galvenais periodiski) un ieraavi vinjam visas iespeejamaas granaatas, pie tam 6is Admins bija tavaa komandaa Aven. un viņ6 seedeeja man blakus. Ja viņ6 nezinaatu, ka tu esi mans draugs viņ6 ieBANotu tavu PC uz visiem laikiem. Tas ir biistami nakad taa nedari!!! ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Kam ir intrese šodien paspēlēt no 20.00 cs.kso.lv????
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Mani
![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Mani ari
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kaapeec man piespiezh vilkt kaut kaadu SS Client? Vai es peec fashista izskatos? *pieliidzina uusas*
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Ehhh.......nē uz cs.kso.lv vairs nespēlēšu. Viens no galvenajiem adminiem ir TĀDS čīters (score 40:2 - 36hs).......... Lai tie p(f)as(š)isti iet.............prom. :'(
|
Aven |
![]()
|
nu nes, dustinjaa tiiri labi aizgaaja
![]() ![]() EDG, tu ta tur speeleeji? ar kaadu niku? A to es vienam EdGaram pieseejois XD This post has been edited by Aven: Mar 20 2006, 22:11 -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Velns. Par vēlu pie neta piesēdos. :/
|
CloudX |
![]()
|
2 otaku redzeeju =] abus nogalinaju =]
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde, es pie PC 20:00 netiku.....
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es speeleeju paaris reiziites ar niku edg, bet viens idiots izskreeja priekshaa tad, kad es shaavu pa pretiniekiem. Pie tam divreiz. Tam pashnaavniekam tajaa serverii speeciigs vaards. Man bans
![]() Peec tam speeleeju citaa serverii. Nosaukumu vairs neatceros, bet baigi jautri bija - visiem lags un visi par to iereec. Vislabaakais ir palikt diviem nuubiem - man un veel kaut kaadam taadam pasham, 1:1 un lielaa kartee meegjinaat vienam otru atrast. Es tur kaadas minuutes 5 blandiijos, liidz beigaas saskreejaamies. Cik nopratu peec speeles, visiem bija jautri skatiities, gandriiz kaa hokejaa - latvija:krievija ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
lol uz taa cs.kso.lv šodien paspeleeju.... mazlietinj ,)))) 105 rankaa kljuvu....
![]() un edg redzeeju sodien spelejam ^^ pat 1 reizi nogalinaaju xD Un ja es spleeju tad man niki ir vai Kakyo, vai X_Kamui... bet speleeju es reti xD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 18:24 |