IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

5 Pages V « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Counter-Strike, CS tuss uz cs.blitz.lv
edg
post Mar 21 2006, 19:27
Post #61

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(-Kai- @ Mar 21 2006, 17:20)
Un ja es spleeju tad man niki ir vai Kakyo, vai X_Kamui... bet speleeju es reti xD
*

Jaa, es X_Kamui ieveeroju, un tieshi nodomaaju, ka japaaniska piegarsha tam ir. Bet taa kaa mani CS skilli sacenshas ar senajo berserku skilliem, mani var noshaut (un regulaari) tie, kas skrien visiem pa priekshu. Attieciibaa uz quake2, man reiz maaciija fraazi apmeeram shaadu: "Kas tev svariigaaks - quad damage vai palikt dziivam?". CS laikam liidziigi buutu jaaspeelee - labaak dziivot nekaa izskriet pretinieku baraa. Bet edg ta nu buus tas, kursh maacaas...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bladez
post Mar 21 2006, 23:49
Post #62

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Nu nez. Es parasti visulaiku skrienu baram pa priekšu un pirms nāves parauju kkādus 5 pretiniekus līdzi, tādā veidā esmu pirmais pa abām komandām.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
sipps
post Mar 22 2006, 11:51
Post #63

Unregistered

es saprotu ka JUMS ir velmē padalīties savos iespaidos par aizraujošo CS spēlēšanā un pastāstīt cik reizes jūs kādu nogalinājāt un ko tik vēl tur neizdarījāt, tam visam ir specials forums, nu Counter-Strike in Latvia un arī Šis nav slikts.

varbūt nevajag piesārņot forumu ar nevajadzīgu informāciju
+Quote Post

5 Pages V « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:22