![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
es zinu kas tas ir! esmu 10 severos vairaakus charus kachaajis 40+
![]() nu bet tomeer...ir kaadam vinsh? -------------------- ![]() |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Man ir smuki sapakots *rar* un *zip*, stav mapite, kura tagad ir 1,9GB liela
![]() Es, Aven, tev varu pa skype parsutit, vispar tas ir pailgi, bet... *ghm* Man, protams, ari ir diskos [parastajos-5gabali], bet ar tiem ir vairak ja4akarejas, jo njemti no viena servera un neder visparigam L2 lietojumam. Ja vajag parsutit failus, tad dod zinu. -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Gribeetos apzinaat tos cilveekus, kuri speelee Lineage 2 uz L2eXtreme serveriem. es jau paaris dienas esmu atsaacis mociit sho speeli. atrodos uz hirate serveriem.
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Es jau paaris nedēļas esmu atsācis dzīvot šajā pasaulē uz http://lineageii.ru pirmā servera ar x1.
![]() |
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
nu es pienjemsim speeleeju uz Reality Latvieshu servera kas nesen atdziivojaas... rate=x1... tikko serverim veel paraaadiijaas riktiigie dzelzhi, agraak servers bij diezgan populaars, speeleeja arii netikai no Latvijas.. nez man pienjemsim patiik shis serveris
nu ja kas saites ir www.lineage.lv http://reality.forumup.com/ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
UII, reality atdziivojies... bet nu es kaukaa neticu ka mans vecais akkounts tur veel pastaav.
Pats nesen nokonstateeju, ka L2X smagi suukaa sava "balansa" deelj. Speeleeju uz l2-paradise Aurora (15x) servera. No visiem shis patiik vislabaak, jo uz reality tanii senajaa pagaatnee bija forshi tikai tad, kad bija pietiekoshi daudz purnu onlainaa no "saveejiem" (tobish n00bu klana). Ja kas tas N00bu klans toreiz bija sarakstaa 2. vietaa 8) -------------------- Because i can!
|
TRoTiLs |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 12-August 05 ![]() |
njaa... tagad ar laiku tur vairaak tautas saak paraadiities... vecie speeleetaaji un klani ar...
ajj nepareizi uzraxtiijaas adrese www.lineage2.lv |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I played for two monts on www.lineageII.ru , got myself a phantomranger lvl 45 and then I realized that this game sucked! But it was fun!
Darkelves are the best, that's my opinion!!! And dwarves in this game sucked the moast! They had no battle potential! Not like in WoW! ![]() |
ETM |
![]()
|
Kaapeec katram buutu jaaizreklamee savs servaks. pie taa visa tas katrs to speeli ir nupat saacis. ja jau saak no 0 tad kaapeec lai nepievienoties jau esosham comunity, bet gan aizliist uz kaukaadu ljevo serveri un tad bljaustiities ka vajag cilveekus?
Un interesanti kad tu tiksi liidz tai 3rd class... ja tas cilveecinjsh apstaaajaas pie 45 lvl tad vish pat b grade nav lietojis un diez vai uz ToI bijis. Kaada vinjam starpiiba par 3rd class? -------------------- Because i can!
|
ETM |
![]()
|
eee, jauki. Un tad luudzu apskaidro man, tumsonjam, pirieksh kam TEV 3rd class ja tu speelee uz 1x servera? Tev maz pietiks pacietiibs 50+ dabuut? Es jau nerunaaju par to, kas vajadziigs lai dabuutu tresho profu. UN L2 veel joprojaam ir garlaiciigs taadaa zinjaa ka tur ir GRIND. smagaa liimenii. No lvl 59-60 dabuut tikpat ilgi kaa no 1-30+. Protams, ir cilveeki kam tas patiik, bet ir taadi kam tas riebjas. Un nez kuri tad bus tie labie skili charam bez pirmaas klases (1x server)?
EDIT: tur tanii tavaa briinumaa var pilniigi oficiaali pirkt adenu... -------------------- Because i can!
|
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
High rate serveri un visadas tamlidzigas fignjas sabojaa visu speeles izbaudiishanu...vienkarshi saak parak aatri palikt garlaiciig...iipashi labi to saproti, ja kljuust par adminu kaadaa MMORPG serverii un peekshnji tev ir pieejams pilniigi viss, ko vien var dabuut...
-------------------- Positive black.
![]() |
ETM |
![]()
|
man 4ota neliekas baigi forshi veltiit pus gau lai ieraudziitu b grade weapus... vai, piedod, es aizmirsu, ka visu ekipu tavaa servaa var nopirkt par reaalo naudu. Protams, tas ir baigi forshi un nemaz negrauj balansu speelee. Hi reiti tev padara pieejamu visu ko var dabuut speelee? A velreiz padomaat un pamatot neveelamies? Hi reiti tev padara ieejamu iespeeju lietot stuffu. Bet tu pameegjini vinju ieguut! Tas ir pieklaajiigos serveros kur NEVAR priekshrociibs dodoshu ekipu pirkt par reaalo pikji.
Tas ka es negribu veltiit meenesi tam lai dabuutu pirmo jobu, nav saprotams kaa fakts ka man nepatiik grinds. ja man nepatiktu, es nespeeleetu lineage. Tas ko es mekleeju no 15x servera ir kvalitatiivs klanu savstarpeeju interakciju komplekss, tai skaitaasieges un pvp eventi. Un nez cik interesanti ir taados piedaliities ar <20 lvl charu? Dazhiem varbuut skjiet interesnata doma mekleet sev ekipu vaacot to pa daljaam. Nevis peerkot veikalaa (dajebkursh non grade un d grade ir nopeerkams). -------------------- Because i can!
|
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
hmm izkatās interesanti, sen jau gibu iemēģināt Linage tik ka parasti kko nomuģiju, taka laiks laikam sākt. varbūt kads var pateikt kur novilkt Linage II un kadas Class un Race var izveleties?
![]() -------------------- ![]() |
<Graph> |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 19-April 05 ![]() |
uh thx dude noteikti iečikoošu.
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
Nu gan tu brauc auzaas. Ja 90% nepeerk adenu tas noziime ka 10% sev sagaadaa priekshrociibas attieciibaa pret paareejiem. Vai es kljuudos?
Un 15x vienkaarshi ljauj man sakt speeli ar kaadu 40 lvl priekshrociibu. Kaada tam vaina? es varu izbaudiit speeli augstajos liimenos, paarmainjas peec. Kapeec paarmainjas? Varbuut tapeec ka es pats esmu speleejis uz 1x serveriem? Tu piekjeeries punktam, kur es pasaku ka hi reiti nav slikti un saac beert argumentus ka 1x ir labi. Jeega? es neapgalvoju preteejo. Turpretii tu absoluuti izgaaazies pretargumenteejot to punktu peec kura tas serveris izgaazhas: var pierkt adenu. Shii ir taa lieta kas man absoluuti neskjiet pienjemama. Tad nu luudzu meegjini paskaidrot kur es savos uzskatos kljuudos, neizmantojot argumentus kaa "90% taapat nepeerk". Es neesmu speeleejis uz shiem serveriem, tapeec es negrasos komenteet ar ko vinjsh ir slikts. Es tikai noraadu uz aciimredzamaam nepilniibaam. Ja veeles, vari meegjinaat izklaastit kas shajos serveros ir labaks par paareejiem, es buushu prieciigs uzklausiit. UPD: Nenotureejos "jaamaak sist izmantojot potionus un skillus"... Skillus? Zem 20lvl? Tur bija taadi skili kurus jaamak izmantot? Un potioni? WTF? tev vainu ir nauda potiem/ss vai nav. Thats it! Tur nu nekaadas maakslas nevajag. Luuk kas ir jaamaak, tas ir darboties kaa komandai. BET... ee.... zem 20 lvl nav izdeviigi veidot komandas xp vs loota zinjaa... shaize, ne? -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 05:59 |