![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Nenoturējos
![]() QUOTE(One winged angel @ Apr 20 2006, 15:18) ...90% no speeleetaajiem sho opciju neizmanto, jo ja vinjiem nebuutu zheel teereet naudu uz kautkaadu tur speeliiti... Šeit var redzēt tavu "milzīgo" mmorpg pieredzi. Serveris kuru tu norādīji ir krievu serveris. Viņi tur ļoti bieži liek iekšā naudu. Protams ne visi, taču vairākums, itsevišķi sākot spēlēt. Šo varu apgalvot ne tikai no manas mmorpg pieredzes, itsevišķi rus serveros, bet arī tādēļ ka tur vienu laiku spēlēja mans paziņa no krievijas, kuru tur ievilka draugi. Gandrīz visi High-lvl pērk adenu, no tā tas serveris arī dzīvo un ir tik liels ![]() Runājot vispār, tas nav tikai L2. Cilvēkiem kas strādā bieži vieglāk nopirkt ingame money un sākt vieglāk lai ātrāk izbaudītu spēles labumus. Itsevišķi tas ir Krievijā ![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Paluugshu pamatot (ar citaatiem no maniem postiem) savu pagalvojumu ka es saku ka 1x ir slikti.
Varbuut pats iemaacies postus lasiit un veel jo vairaak SAPRAST. Pie kam, tu visu laiku grozi savus apgalvojumus. Vienubriid tu beec, ka par naudu peerk tikai 10% un kad Rags aizraada, ka taa nav, uzreiz apgalvo ka tu top zinot un, jaa, iisteniibaa daudzi izmanto reaalo naudu. Shii siikaa fakta deelj es vispar negribeetu uztvert neko no tevis teiktaa nopietni, bet es tomeer esmu gatavs uzklausiit tavu vioedokli un redzeet pieraadiijumus taviem paglavojumiem. Vienkaarshi negrasos pieljaut ka tu te izplati pilniigi maldinoshu informaaciju. -------------------- Because i can!
|
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Ehem, tā starpcitu, palasiet mīļie dārgie topika nosaukumu un pirmo postu
![]() Šis nebija topiks par serveriem, bet par vienu konkretu. Jums laikam būtu jāpārvācas uz to kopējo L2 topiku ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ak tad manos postos doma taada? Nevar izlasiit, bet doma ir? Nu es apsveicu teivi ar briiniskjajaam fakjiira speejaam, bet nu labak pacenties lasiit kas rakstiits, nevis sacereet kas tur vareetu buut.
1x serveris un 3rd class: tev jaapaceljas liidz 75, jaadabuu subclass (nokriit uz 40), atkal jaapaceljas uz 80. hmm... cik dienaas tu to grasies izdariit? Es suudzos ka gruuti? Nee! Es apgalvoju ka ilgi. NPC pils guardi ir lvl 50 mobi. nav radsies doma, ka klans, kursh pili ir sev izsitis ir ar augstaaju videejo leveli? Nu tad vai nebuutu taa, ka lai siegees buutu jeega piedaliities, tad vajag arii pashiem buut 50+? Un ar ko atskjiras maaceeshana speeleet low rate un high rate serveros? Es driizaak teiktu ka low rate ir vienkaarshaak. Vienkaarshi ilgaak, bet vienkaarshaak. Kautvai taa iemesla deelj, ka zemos lvlos nav daudz skilu kururs buutu jaamaak pareizi pielietot. -------------------- Because i can!
|
ETM |
![]()
|
Jautaajums cik dienaas tika uzdots ar noluuku. Ja es pajautaatu cik meeneshos, tad tu atkal saaktu skaidrot ka nemaz tik ilgi nav.
Kur lai dabuu naudu low levelos? varbuut NOPEERKOT vinju, kaa tavs serveris piedaavaa. Tici man, palielinot reitus naudas daudzums atieciibaa pret xp nepalielinaas (vai tu pat tik daudz nesaproti) un tikt pie B grade ir daudz gruutaak nekaa tu vareetu iedomaaties (aciimredzot, nekad nav naacies meegjinaat tikt pie taada), jo, tavu briinumu, to par naudu gribot nopirkt nevar, jo veikalos nav. Taatad: naudas taapat nav vairaak kaa zemo reitu serveros, ekipu dabuut gruutaak. Kaut kaa man neizskataas ka tavs arguments par vieglaaku speeleeshanu hi reitos iztur kritiku. -------------------- Because i can!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
lai arii kaa man negribeetos shoreiz esmu ETM pusee un vinjam ir taisniiba
![]() ![]() protams arii lo serveriem ir savi plusi.. Un manupraat ar katru reizi RPG speelju razhotaaji gruutiibas latinju pacelj augstaak un augstaak: speeleejot 90 kuratur gada Lunar:silver star story 24h laikaa nuubz, ja nuubz var dabuut 40lvl , bet speeleejot jau 2003 gada razhojumu var dabuut tikai 30 levelu amatieris kursh ir izgaajis 50+ rpg... -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
nu 20 stundu laikaa lvl 60 tas jau ir biku par traku. no taadiem reitiem gan vajadzzeetu vairiities, ja vien neiet uz tiiraako pvp. (o, jaa l2ex tik tieshaam ir izcils shajaa zinjaa)
Un prikols tieshi taads arii ir. Tu esi speeleejis hi rate serveros... tad tu varbuut apzinies, ka atskjiriibaa no low rate, kur tu liidz 20 lvl esi sakraajis ap 200 abone, te tev ap 52 lvl saak intereseet kaa tu ar saviem 300 iron ore vareetu uzrazhot ekipu kurma vajag pusotru tuukstoti. Low rate = daudz vairaak nosistu mobu, daudz vairaak dropu. Par adenu visu nenopirksi (nrmaalaa gaiijumaa). -------------------- Because i can!
|
ETM |
![]()
|
Tas, ka es pasaku, ka uz hi-rate nav vieglaak speeleet kaa uz low-rate, nenoziime ka es noniecinu low rate serveri. Jeb tu tik tieshaam nemaaki lasiit un saprast tekstu vienlaiciigi? No saakuma tu pasaki ka speeleet hi-raitos ir ljoti viegli un neinteresanti, ar tam lieku pretargumentu un tu to visu parveert par low rate noniecinaashanu... miilja diskusijas virziishana. Tu kaadreiz esi arii normaali aizstaaveejis savu viedokli, nevis kaa mazs beerns apvainojies un ar fraazi "es ar jums vairs nerunaashu" aizskreejis prom? Tas ka es pasaku ka Hi rate peec tevis noraadiitajiem kriteerijiem nav sliktaaks par low rate, un tu nerodi tam pretargumentu, nenoziimee ka es saku ka low rate ir slikti. vinji vienkaarshi nav labaaki peec dotajiem kriteerijiem.
!a>b equals a<=b Magjiskaa vienaadiibas ziimiite nav saprotama? Ja es saku ka nav labaaks, nenoziimee ka ir sliktaaks. manaa skatiijumaa peec tevis snirgtajiem kriteerijiem hi rate un low rate ir vienliidziigi. <= par < paarveert tu pats, nespeejot uztureet veseliigu dizkusiju. Pat es pats vareetu pateikt argumantus ar ko low rate vareetu buut pievilciigaaki pa high rate. Taapat varu pateikt ar ko High rate ir pievilciigaaki par low rate. Visas shiis diskusijas laikaa tu esi pieraadiijis, ka tu to izdariit nevari. -------------------- Because i can!
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Nezinu saku spelet tagad esu fans XD Speleju uz arzemju servera
![]() Ka jau parasti esu mans milakais chars visas speles kur piejams knight ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
1. Padalies ar servera adresi/nosaukumu, ja nav slinkums
2. L2 ir veselaam triis raseem Knighti, kas nav gluzhi vienaadi. Vareeji arii preciizaak pateikt kas esi (mineejums: Human knight). -------------------- Because i can!
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
ETM taa teikt na haljavu atmineeja
![]() Jaa arii tur speeleeju, esmu vainiigs pie taa, ka vinjsh tur speelee te ir taa adrese bez mums diviem paziistu veel 4 latvieshus, kas tur speelee Starpcitu tas rus serveris tieshaam baigi iesakoja, sapratu kad iesaaku dragonu ![]() pietam vinju failos bija vairaaki trojan horses Sheit, dragon networkaa, vinji arii bishku piestraadaajushi pie speeles pashi, te kad esi pliks tad tieshaam ESI pliks (es domaaju kad novelk kko), nevis tev muguraa paraadaas sliktaakais armors ![]() varbuut, citur taa arii bija, vnk shis pirmais serveris kur redzu ko tadu edit: ievietoju pareizo linku, pirms tam bija nepareizs -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
ETM |
![]()
|
Dazhi censhas panaakt lai speele buutu peec iespeejas liidizigaaka retailam, citi pataisa charus bez armora plikus... miilji.
-------------------- Because i can!
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
![]() ![]() Nav jau tik traki... ![]() ![]() Man ljoti iepaticies shis serveris, speeleejam uz 5x, kaut arii vinjsh veel iedalaas 1x, 15x, un pat 30x, bija arii 50x, bet to nonjeema tehnisku apstaaklju deelj un kautkaada stulba playera deelj, kursh chakareeja serveri un hackojaas, tur veel bija viens 5x un veel kautkaads, neatceros taa reitus, diezgan plashi iedalaas, jo daudz speeleetaaju -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ieejot dragon networka bija patiikami ... jo tur pirmajā lapusītē ir abas mmorpg ko gāmēju, tb Ro esu pametis pa 2 gadi nonstop manča bikīt apnika
![]() Par high rate: - Ro spēlēju uz 1x servera nu ticiet man dažreiz pat paliek žēl tā nosistā laika n-tās negulētās naktis utt. ![]() - L2 spēlēju tagad uz 15x servera, ja iebrauc ekonomikā uz servera un ir pietiekami daudz smadzeņu nav grūti tikt pie normāla ekipa diezgan ātri proti uz B-grade setiem un wepiem tur gan nākas normāli pasvīst + cilvēkam, kas strādā un nav nedēļā up to 80h ko veltīt gāmei, uz 1x servera tas būs ļoti ilgi. P.s. Atceraties spēles ir domātas atpūtai nevis lai tā kļūst par jūsu otro darbu, nedod dievs viņa vēl ieņems pirmo vietu Jūsu dzīvē (kā man tas bija ar ragnaroku) negulētas darba deinas naktis zili riņķi ap acīm utt. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Man sitas speles ir bijusas ka otrs es.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 05:57 |