IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> LineAgeII, www.soulhunt.lv
ETM
post May 19 2006, 17:20
Post #46

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Uz l2p Aurora speelee (cik nu aktiivi, bet tomeer) vismaz 5 otakieshi... vieglaak ir sapulcinaat cilveekus kur vinju jau taa ir daudz.

--------------------
Because i can!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pakkun
post May 19 2006, 17:43
Post #47

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

es tagad speeleeju www.mikrolineage.lt uz x2 reitiem.
serveris labs, nelago, ir jau barinjsh latvieshu, pa laikam ir eventi, pietiekami daudz tautas(vakar pusnaktii bija 600 smile.gif )

--------------------
+Quote Post
ETM
post May 19 2006, 19:21
Post #48

Very Old Fart

l2-paradise tagad nelago (kaadu laiku atpakalj bija nokritis ruuteris kautkur tapeec lagoja biki), minimums 800 lietotaaji onlainaa, eventi katru otro nakti kaa minimums (parasti katru nakti). Visstabilaakie neoficiaalie serveri out there.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Janus
post May 19 2006, 23:32
Post #49

CLRAWE

From: Soul society

Arprats ienistu www.mikrolineage.lt serveri drausmas pat pk nevar normali dry.gif Guard uz sola un Viss jau ir pirmaja pilseta un kas tas pa prikolu ar mobiem uzsakot speli pacik lidz sim speleju normala serveri man sitas liekas drausmigs Tadel es labak turpinasu taja tongue.gif Neapvainojieties bet BAKA serveris dry.gif

Es tada serveri negribu savas otras majas jo nav interesanti dry.gif

--------------------
+Quote Post
One winged angel
post May 20 2006, 15:06
Post #50

Shishaku

Jaa, PK ir jautra lieta biggrin.gif to nevar atnjemt cilveekiem tongue.gif Pagaashsveetdien mani centaas novaakt kaadi 6 cilveeki peec kaartas, parasti tur neviens taa netrako, bet laikam vinji bija dusmiigi par to ka nogalinaaju vinju draugu tongue.gif patiesiibaa jau vinjsh saaka.... Tautas tur ir daudz, 1,5-2k uz Infinity, bet serveris peedeejaa laikaa lago, taapeec daudzi paariet uz citurieni... Populaaraakais no Dragon-Network serveriem ir Dragon (15x) gadaas, ka uzraada pat full, bet parasti ir Normal.
Man patiik Infinity( ja neskaita tos fakinos lagus un disconnectus, kad taadi paraadas) nav ne aatri, ne leeni... normaals kachsh, normaals drops, viss rullee cool.gif
Nemaz jau tik biezhi vinjsh nelago, tikai kad saak lagot, tad vnk gribas kaadu novaakt dry.gif

--------------------
Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
+Quote Post
Nuin
post May 20 2006, 15:53
Post #51

Kakashi-sensei

From: new world

Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago.

P.S One winged angel ja jau tu deelj taada laga veelies kaadu novaakt tad neiesaku speelees fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst tongue.gif

--------------------
+Quote Post
Pakkun
post May 20 2006, 17:25
Post #52

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

bljin, 1.kart pk arii jaamaak, nevis kaa taadam kretiinam jaaiet sist pa labi un pa kreisi.
2.kaart - par nepamatotu pk dziivajaa jums pk vajadzeetu. uzshkjeerst un zarnaas pakaart! mad.gif

--------------------
+Quote Post
Janus
post May 20 2006, 18:44
Post #53

CLRAWE

Esu saticis simtiem speletaju kas pk bez iemesla mad.gif Tadel es gribu pk visus pk tongue.gif BAKA tongue.gif Un ar guardiem kas tev kraga sez nevar kadu nosist tevi nositis ja netur stavesi mad.gif Un galu gala pasam ari sanaks pk taisit ja kads davedis utt. tongue.gif

--------------------
+Quote Post
One winged angel
post May 20 2006, 20:51
Post #54

Shishaku

QUOTE(Nuin @ May 20 2006, 14:53)
Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago.

neiesaku speeleet fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst tongue.gif
*

Kaads niks, kas, kur un kad tu esi??????
Un flyff nemaz netaisos speeleet, speeleeeju kaadu laiku jau sen atpakalj, kad pat ROSE bija par briivu smile.gif kka negribas tur atgriezties

Es jau saku ka nemaz TIK stipri nelago, ir tikai gadiijies, ka disconnecti visu laiku un lagi visu laiku... Tur ir daudz nesalabotu bugu, kaa piemeeram Friendlist BUG... Ik peec 10 minuuteem lago arii soulshoti un itemi... bet pie taa var pierast... gadaas arii ka straadaa viss pilniigaa kaartiibaa, un taadas reizes nav nemaz TIK retas

Update prieks Pakkun: par to PK... Pataasti man luudzu, kas iisti tur jaamaak, neiet runa par Pamatoshanu bet par maaceeshanu, kas tur jaamaak? Cik es saprotu PK- Player Kill vai Player Killer, var lietot dazhaadi, tur iisti nekas nav jaamaak VNK KILL!!! a bet PVP gan ir jaamaak, taa jau ir ciinja smile.gif Kas tu HACK SIGN galiigi neesi redzeejis? Tas tipa sins ar katariem, vinjam jau tur kko vajadzeeja, bet vienalga parasts PK

--------------------
+Quote Post
ETM
post May 22 2006, 08:44
Post #55

Very Old Fart

Pamatojums PK? Tapec ka var. Nevienu citu iemeslu nevajag. L2 ir ljoti laba PvP sisteema, kura, ja straadaa uz juusu serera korekti, nemaz nemudina bez iemesla killot stipri zemaakus playerus. Par levelja atskjiriibu sviezh stipri vairaak karmas. Playeris paliek sarkans, tobish paarveershas par staigaajoshu pinjatu, kas nav pats patiikamaakais pasham playerim. Ja kaads grib sev karmu nopelniits un palielinaat ariaakas reizes dropa iespeeju, kaa arii piesaistiit se ljoti lielu uzmaniibu no apkaarteejiem, luudzu, kill a white.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
One winged angel
post May 22 2006, 23:38
Post #56

Shishaku

Jaa, pareizi!! Tas, ka var ir galvenais, peec tam visi bez jebkaada Ctrl var dauziiit un viegli izmantot skillus uz to kretiinu biggrin.gif Jo bishku tomeer kriit uz nerviem, ja newbie zonaa plosaas kautkaads 60+ chars un visiem bojaa nervus kaa arii delevelo jau taa zemo levelu charus, lai gan tomeer vinji vieglaak dabon level upu... Ahhh, nejau visi PK kas vnk plosaas ir stulbi, piemeeram viens, kursh pilniigi visus vaaca nost, man peec tam atvainojaas un teica, ka vinjam vajadzeeja atpuusties,taa sadraudzeejaamies biggrin.gif, pietam es pats miilu pasist nubikus, kas man prasa naudu vai killstealo

--------------------
+Quote Post
ETM
post May 23 2006, 00:28
Post #57

Very Old Fart

Jaa, nubikus sist forshi... uzreiz taa e-penis izaug... A slabo panjemt areenaa par 5 lvl augstaaku nukeri? phe.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Janus
post May 23 2006, 00:58
Post #58

CLRAWE

Arena ir jautri pastavet kamer kads lvl 70+ nauzlaiz aoe tas ir jautri stavi un tad dead vot tas ir jautri tongue.gif Man patik pastavet arena ierekt par to kas notiek tongue.gif Tadel es gribu atrak uzkacat savu charu un klut par noble tongue.gif Tas bus jautri vares pk visus pk un arena ari bus beidzot ko darit laugh.gif

--------------------
+Quote Post
ETM
post May 23 2006, 11:05
Post #59

Very Old Fart

umm, kaadi reiti ta jums ir ka areena ir ko dariit tikai ar noble? Vai arii jums nav nemazaakaas sajeegas kaa var ciiniities arii ar zemaakiem leveliem?

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Janus
post May 23 2006, 13:34
Post #60

CLRAWE

Ar zemakiem lvliem nepatik viegli un ja esi nobles tad tevi gandriz neviens nevar nosist tongue.gif Un arena parsvara tusejas ta ap lvl 60+ kadi 3 vai 4 kas viens otru dauza tongue.gif

--------------------
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 30 July 2025 - 23:44