![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Uz l2p Aurora speelee (cik nu aktiivi, bet tomeer) vismaz 5 otakieshi... vieglaak ir sapulcinaat cilveekus kur vinju jau taa ir daudz.
-------------------- Because i can!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es tagad speeleeju www.mikrolineage.lt uz x2 reitiem.
serveris labs, nelago, ir jau barinjsh latvieshu, pa laikam ir eventi, pietiekami daudz tautas(vakar pusnaktii bija 600 ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
l2-paradise tagad nelago (kaadu laiku atpakalj bija nokritis ruuteris kautkur tapeec lagoja biki), minimums 800 lietotaaji onlainaa, eventi katru otro nakti kaa minimums (parasti katru nakti). Visstabilaakie neoficiaalie serveri out there.
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Arprats ienistu www.mikrolineage.lt serveri drausmas pat pk nevar normali
![]() ![]() ![]() Es tada serveri negribu savas otras majas jo nav interesanti ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Jaa, PK ir jautra lieta
![]() ![]() ![]() Man patiik Infinity( ja neskaita tos fakinos lagus un disconnectus, kad taadi paraadas) nav ne aatri, ne leeni... normaals kachsh, normaals drops, viss rullee ![]() Nemaz jau tik biezhi vinjsh nelago, tikai kad saak lagot, tad vnk gribas kaadu novaakt ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago.
P.S One winged angel ja jau tu deelj taada laga veelies kaadu novaakt tad neiesaku speelees fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bljin, 1.kart pk arii jaamaak, nevis kaa taadam kretiinam jaaiet sist pa labi un pa kreisi.
2.kaart - par nepamatotu pk dziivajaa jums pk vajadzeetu. uzshkjeerst un zarnaas pakaart! ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Esu saticis simtiem speletaju kas pk bez iemesla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
QUOTE(Nuin @ May 20 2006, 14:53) Infinity ir normaals serveris jo arii tur speeleeju, nemaz tik stiprinelago. neiesaku speeleet fly, jo peedeejaa laikaa saaka lagot ka peecpuse svilst ![]() Kaads niks, kas, kur un kad tu esi?????? Un flyff nemaz netaisos speeleet, speeleeeju kaadu laiku jau sen atpakalj, kad pat ROSE bija par briivu ![]() Es jau saku ka nemaz TIK stipri nelago, ir tikai gadiijies, ka disconnecti visu laiku un lagi visu laiku... Tur ir daudz nesalabotu bugu, kaa piemeeram Friendlist BUG... Ik peec 10 minuuteem lago arii soulshoti un itemi... bet pie taa var pierast... gadaas arii ka straadaa viss pilniigaa kaartiibaa, un taadas reizes nav nemaz TIK retas Update prieks Pakkun: par to PK... Pataasti man luudzu, kas iisti tur jaamaak, neiet runa par Pamatoshanu bet par maaceeshanu, kas tur jaamaak? Cik es saprotu PK- Player Kill vai Player Killer, var lietot dazhaadi, tur iisti nekas nav jaamaak VNK KILL!!! a bet PVP gan ir jaamaak, taa jau ir ciinja ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
ETM |
![]()
|
Pamatojums PK? Tapec ka var. Nevienu citu iemeslu nevajag. L2 ir ljoti laba PvP sisteema, kura, ja straadaa uz juusu serera korekti, nemaz nemudina bez iemesla killot stipri zemaakus playerus. Par levelja atskjiriibu sviezh stipri vairaak karmas. Playeris paliek sarkans, tobish paarveershas par staigaajoshu pinjatu, kas nav pats patiikamaakais pasham playerim. Ja kaads grib sev karmu nopelniits un palielinaat ariaakas reizes dropa iespeeju, kaa arii piesaistiit se ljoti lielu uzmaniibu no apkaarteejiem, luudzu, kill a white.
|
One winged angel |
![]()
|
Jaa, pareizi!! Tas, ka var ir galvenais, peec tam visi bez jebkaada Ctrl var dauziiit un viegli izmantot skillus uz to kretiinu
![]() ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
ETM |
![]()
|
Jaa, nubikus sist forshi... uzreiz taa e-penis izaug... A slabo panjemt areenaa par 5 lvl augstaaku nukeri? phe.
|
Janus |
![]()
|
Arena ir jautri pastavet kamer kads lvl 70+ nauzlaiz aoe tas ir jautri stavi un tad dead vot tas ir jautri
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
umm, kaadi reiti ta jums ir ka areena ir ko dariit tikai ar noble? Vai arii jums nav nemazaakaas sajeegas kaa var ciiniities arii ar zemaakiem leveliem?
|
Janus |
![]()
|
Ar zemakiem lvliem nepatik viegli un ja esi nobles tad tevi gandriz neviens nevar nosist
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 23:44 |