![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ooohh... cooll.. tev areenaa buus ko dariit tikai tad kad tu jebkuru ar vienu skullu bvareesi novaakt? super. tad nu gan interesanti speeleet buus...
Un PK ari visus onehitaa varees... Zheel tikaki ka visi tagad PK taisa. nosist vinjus visus vajadzeetu... -------------------- Because i can!
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Tadel jau ari vajag labakos status lai varetu sodit tos iedomigos nelgas kas visus pk bez iemesla man jau pasam ir tads loti " IIIIIIIIIIISSSSSSSS " saraksts ar tiem ko es gribu nosist
![]() -------------------- |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
he, he, jaa man arii ir saraksts: "People to kill"
Tomeer jaatziist ka dragon networkaa kopumaa ir sameeraa draudziiga tauta, jo mans friendlists ir kaadas 3 reizes garaks par uz lapinjas pierakstiito kretiinu sarakstu, un es esmu uzaicinaajis friendos ljoti maz, parasti sadraudzeeshanaas notiek peec uber party leveluposhanaas vai izpaliidzeeshanas vai kaa tml -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Neidzilinajos postos , redzeeju paaris serverus. Tak kuraa tieshi serverii speelee vairaakums otakieshu? es novilku L2 C4
Speeleeshu uz l2-paradise.com 1. servera, jo tur nav donation items. Galu galaa speeleeju uz l2 Aurora. This post has been edited by Lust: Jun 19 2006, 07:54 -------------------- yokubou
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es tagad speeleeju uz http://www.alecsoid.com/ x3 serveris, normaala sabiedriiba. ^-^
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Lust, uz aurodras ir klans, kuru vadu es. ja ir interese, vari sakontakteet. Ingeimaa "Muuris", lielaakaa dalja klanneru ir chat.118.lv #nya (jaa, klanu sauc "Nya").
The Clan Nya forum This post has been edited by ETM: Jun 19 2006, 15:32 -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30 July 2025 - 05:59 |