IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> sapņi, izstaasti man....
Lija
post Feb 24 2006, 00:47
Post #16

(yaoi) rota 69

Group: Chuunin
From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(Yume @ Feb 23 2006, 23:17)
QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 18:36)
nea!! es tulkoju ES!!! tas laikam bija mans lielaakais topiks..  tongue.gif
*

mhhahahah, to es goda vārds neatceros.
Nu ko, trihanom starinoi... pastasti man, ko nozīmē dzelzceļa sliedes?
Tas ka man ir Annas Karenenas liktenis?
*

uu dzelscelja sliedes... let me think.. think.. think...
tatad... dzelscelja sliedes=vilciens=stacija=ka otraas maajas=darbs=posms starp darba beigaam un saakumu=briiviiba=prieki=Yume=Yaoi daily
taatad mans logiskais un teoreetiskais peetijums liecina ka dzelzcelja sliedes ir dzilji iespiedushaas tavaa atminja saistiiba ar pardziivojumiem ko tu izjuti Yaoi daily... unsure.gif
jeb arii tu vienkarshi guli stacijaa.. tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xikes
post Feb 24 2006, 08:28
Post #17

Koushaku

Heh, es ar shad tad redzu sapnus, kuros es lidoju. Augu veel... laikam..? heh, whatever..
Vieniigais ko varu pateikt, ka tie ir vieni no maniem miilaakajiem sapniem, jo nav neka labaaka par taadu kontroleejamu lidojumu. Vienkaarshi fantastiska sajuuta rolleyes.gif No riita gandriiz vai pamostos ar nelielu nozheeu, ka tas bija tikai sapnis.. Lai gan peedeejaa laikaa taadi sapni redzami ar vien mazaak.. dry.gif
Tagad guleet kaut kaa mazaak sanaak, taapeec arii sapnus retaak sanaak redzeet/atcereeties, bet ja kaadreiz sapnii redzeeju savu veco skolu,tad pagrabstaavaa noteikti vareeja sastapt kaadu monstru, vai arii bija gaidaams, ka skola sabruks.. tongue.gif
Vispaar sapni, taa ir viena jautra padariishana. Nav ne filmas, ne anime jaasktataas.. bezmaksas video ar 4d effektiem.. un pats labaakais, tie vienmeer ir neparedzami oroginali.
Buutu veel labi, ja vareetu 100% atcereeties, ko tad iisti redzeejaam.. biggrin.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
NOAR
post Feb 24 2006, 10:52
Post #18

Samurai

From: Latvia

Es bieži sapņoju, ka staigāju pa ūdeni pa savu vietējo ezeru.
Tikpat bieži sapnī mācos lidot.

Iztulkojiet.

--------------------
(\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o)
(> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army
Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination!
+Quote Post
Psycholog
post Feb 24 2006, 17:14
Post #19

Danshaku

QUOTE(NOAR @ Feb 24 2006, 09:52)

Iztulkojiet.
*

Zvaigzhnju slimiiba? o_O

--------------------
Positive black.
IPB Image
+Quote Post
bladez
post Feb 24 2006, 17:55
Post #20

Danshaku

From: City of Townsville

Nu es personiski esmu zinātnisks, un neticu sapņu tulkošanai. Jo sapnī tu redzi to, ko tavs prāts apziņā vai zemapziņā ir domājis, un sapnis to ir projecējis vizuāli. Tāpat es neticu dievam, ellei un citiem visiem spoku, ķēmu briesmoņiem.

P.S. Ja te ienāktu kāds psihologs viņš varētu DAUDZKO šeit uzzināt. Tākā uzmanieties ko sakat. Hehehe....... biggrin.gif biggrin.gif
+Quote Post
ETM
post Feb 24 2006, 18:08
Post #21

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

aaha, vinjsh vareetu _padomat_ ka vinjsh ir daudz ko uzzinaajis, tas nenoziimee ka reaali buus pareizs viedoklis.

Un vispar, ja juus uztrauc kas jums raadaas sapnjos, tad tas noziimee to, ka juus par daudz guljat un par maz daraat ko noderiigu.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Lija
post Feb 24 2006, 18:08
Post #22

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(NOAR @ Feb 24 2006, 09:52)

Iztulkojiet.
*

sapnii lidot maciities=lekt no kaut kurienes=krist uz leju=sadurties ar zemi=buut beigtai=iet pretii gaismai pa tuneli=vilciens=dzelzcelja sliedes=(skatiities augseejo postu par dzelzcelja sliedeem Yumei)...
+Quote Post
Seila
post Feb 24 2006, 18:23
Post #23

Shishaku

From: Rīga

Mans sapnis kuru es redzu ļoti bieži ir tāds, ka man apkārt ir tie paši cilvēki kas pa dienu, tikai visi no manis ir novērsušies un tad kaut kur atskan balss, kas saka, ka es pati esmu vainīga pie tā, ka mani ienīst. Kaut kādas muļķības. Otrs sapnis ir tāds, ka es eju pa kapiem un redzu viss apkārt kapakmeņus ar savu draugu vārdiem.
Vispār visa tā pa darīšana ar sapņiem ir ļoti gara un sarežģīta. Kādreis pati aizrāvos ar sapņu tulkošanu. Tomēr sapņu tulku grāmatas šajos gadījumos ne vienmēr noder. Ja mēs paņemam rokās kādas trīs četras sapņu tulku grāmatas varam nonākt pie secinājuma, ka katrā no viņām ir rakstīts kaut kas cits. Tāpēc tagad vairs tulkošanai neuzticos. Drīzāk pati pamēģinu patulkot sapņus kā uzskatu es, tajā pašā laikā pēc trim reizēm, kad piepildījās tas ko biju satulkojusi izlēmu, ka vieglāk ir nezinot, kas notiks un līdz ar to neraustoties...
vai es ticu sapņu tulkošanai. Jā vai es ticu, ka cilvēki vai grāmatas spēj palīdzēt profesionāli iztulkot, tad nē. Viss ir vienkārši.

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
kahi
post Feb 24 2006, 18:27
Post #24

Hakushaku

From: cradle of filth

sapnī es sakāvos ar savu labāko draudzeni... pie tam, viņa man 1. iesita! Bet,es viņai Pamatīgi iekrāvu!! nu, mēģiniet palīdzēt man to iztulkot!!

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Lii
post Feb 24 2006, 20:29
Post #25

Samurai

From: here... and there... and..

QUOTE(Sushi @ Feb 23 2006, 19:54)
Aha, atcerējos vienu sapnīti, ko redzēju nesen. Bet redzēju to sapni kā anime..
Bija vecs, vecs, tukšs koridors. Es biju tāda anime meitenīte un mana māsa arī. Viss sapnis bija tādās brūnīgās krāsās. Tanī koridorī stāvēja vecs, baiss vecis, kaut kāds spoks. Mēs ar māsu bijām tukšā, netīrā istabā pie tā koridora. Es zināju, ka tas ir  spoks, kas tur ir, bet es pie viņa gāju. Piegāju klāt un riktīgi baidījos. Trīcēju pie visām miesām. Tas vecis tādā baisā balsī sauca kkādu cilvēka vārdu: "Brutus! Brutus! Brutus!" Tā gari un baisi. Tātad, es pie viņa piegāju un sāku nenormāli kliegt, bet tas nepalīdzēja. Viss turpinājās tā kā murgs... Skaņas, nenormāli daudz un vēl 
viņš sauca to vārdu...
Bet man tādi sapņi patīk. Bieži redzu spokus... blink.gif
*

laugh.gif Sushi, tevi gan tas Brutus ir riktiigi ietekmeejis! Pat murgos raadaas...
+Quote Post
-kumori-
post Feb 24 2006, 21:28
Post #26

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

Ou... sapni... ani atkal izdomajusi sazin kadu topicu... malacis...

Kr4 es ari esmu cilveks [kads brinums] un man ari radas sapni. Pat shonakt bija viens, un tas pats drausmigs, ka es guleju 14h ik pa bridim mozhoties augsha.
Viss ir tada ka putra tikai galvenais tur bija tas, ka es begu no kaut kada viriesha- enu keraja [anime sekas], kas mani vajaja pa lielo pasauli [veca maja-grausti, mezhs, kalni, mana maja u.t.t.]. Ikreiz, kad vins ir tuvu, lai mani nokertu, es pamozhos, BET atkal aizmiegot, atkal no vina begu prom. Kinda creapy... dry.gif

Tagad gribu zinat ta tulkojumu anishuara. Panjem savu milzigo gramatu un pasaki, kas tur par mani raxtits. Varbut mani tiesham driz savaks mani pashas sapni, vai ari esmu galigi atskatijusies anime, ka man jau ir never ending runaway murgi lidzigi ka anime!?

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
Yume
post Feb 24 2006, 21:36
Post #27

challenger

Group: Jounin

QUOTE(Lija @ Feb 23 2006, 23:47)
uu dzelscelja sliedes... let me think.. think.. think...
tatad... dzelscelja sliedes=vilciens=stacija=ka otraas maajas=darbs=posms starp darba beigaam un saakumu=briiviiba=prieki=Yume=Yaoi daily
taatad mans logiskais un teoreetiskais peetijums liecina ka dzelzcelja sliedes ir dzilji iespiedushaas tavaa atminja saistiiba ar pardziivojumiem ko tu izjuti Yaoi daily... unsure.gif
jeb arii tu vienkarshi guli stacijaa..  tongue.gif
*

ooo, gudra tu nu gan esi, un es mulķe domāju ka sliedes ir sekas dzelzs trūkumam organismā un sāku tās pereodīski grauzt.

Tagad zināšu, no yaoi dayle pirms gulētiešanas un sliedes vairs nebūs. Stacijās arī centīšos negulēt, jau ni tikai autobusu, tur sliedes nebūs, tur var būt tikai šoseja.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Feb 25 2006, 15:53
Post #28

Tennou

From: Somewhere I belong?

QUOTE(Lii @ Feb 24 2006, 20:29)

laugh.gif Sushi, tevi gan tas Brutus ir riktiigi ietekmeejis! Pat murgos raadaas...
*

Es zinu... Brutus mani vajā... blink.gif
Es nez... es pati tulkoju savus sapņus un visbiežāk tie arī piepildās. Protams, ne precīzi kā sapnī, bet kkāds fakts paliek. Man ļoti reti ir piepildījies no sapņu grāmatas...

Piem. vienreiz laukos es sev atradu kkādu tārpiņu, kuru paņēmu un turēju trauciņā (kāpuriņu). Sapnī redzēju, ka no kkāda trauciņa veļas laukā nenormāli daudz tādi lieli rozīgi kāpuri. Tā kā bēbji. Nākamajā rītā tārpiņš bija iekūņojies...

Jā, jā dažās vasarās jūtos kā bioloģe/dzīvniekmīle... laugh.gif laugh.gif

--------------------
+Quote Post
Sushi
post Feb 25 2006, 15:57
Post #29

Tennou

From: Somewhere I belong?

Lūdzu piedodiet par dubultpostu, bet sagribējās iztulkot!

QUOTE(kahi @ Feb 24 2006, 18:27)
sapnī es sakāvos ar savu labāko draudzeni... pie tam, viņa man 1. iesita! Bet,es viņai Pamatīgi iekrāvu!! nu, mēģiniet palīdzēt man to iztulkot!!
*

Hmm... nu tevi draudzene riktīgi sadusmos (piem. nodos, piemānīs). Tad tu viņai atriebsies un viņa sapratīs, ka darīja nepareizi. Zini, maza ikdienas problēmiņa... rolleyes.gif

Bet vecāmāte man teica, ka bieži, ja sapnī redzi kko sliktu, notiks tieši pretēji- labs, un otrādi... bet es gan tam neticu...

--------------------
+Quote Post
anishuara
post Feb 25 2006, 22:30
Post #30

Hakushaku

From: somewhere deep inside

QUOTE(Sushi @ Feb 25 2006, 15:57)
Lūdzu piedodiet par dubultpostu, bet sagribējās iztulkot!

QUOTE(kahi @ Feb 24 2006, 18:27)
*

Hmm... nu tevi draudzene riktīgi sadusmos (piem. nodos, piemānīs). Tad tu viņai atriebsies un viņa sapratīs, ka darīja nepareizi. Zini, maza ikdienas problēmiņa... rolleyes.gif

Bet vecāmāte man teica, ka bieži, ja sapnī redzi kko sliktu, notiks tieši pretēji- labs, un otrādi... bet es gan tam neticu...
*

Isteniibaa taa arii ir... ja redz kko sliktu tad viss buus otraadi, un ja tu redzeeji savu draudzeni kura tev iesita tas noziimee ka jums buus labi kopaa, ka nestriideesieties... biggrin.gif laugh.gif

MIMI

Un tev varu pateikt tikai vienu, ka tev ir kkaada probleema kuru tu neveelies redzeet vai atziit, taapeec tu katru reizi kad aizmiedz redzi vienu un to pashu... wink.gif unsure.gif taa kaa esi uzmaniiga sauljuk, es nepaardziivoshu ja artevi kkas notix... tongue.gif laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:01