IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> sapņi, izstaasti man....
sipps
post Mar 2 2006, 17:58
Post #46

Unregistered

QUOTE(Seven_of_zero @ Mar 2 2006, 16:49)
Tad Pasaules ZIŅAS vispār vajag aizliegt. Panorāmu un visus parejos.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tur taks vardarbiba visu laiku.
*

sakars??? tas ko tu esi redzējis pat ne stāv tuvu tam ko skatās edg. manuprāt daudzi vispār pēc šādu filmu noskatīšanas nevarētu aizmigt vēl ļoti ilgi
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Mar 2 2006, 18:28
Post #47

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(sipps @ Mar 2 2006, 15:38)
QUOTE(edg @ Mar 1 2006, 09:52)
Ir bijushi sapnji, kur sanjem cilveekus guustaa un tur taa sauktaa "Moku maajaa", kur vinjus spiidzina, uzdurot zodu uz milziigas naglas (ziniet, taa nagla izduras cauri liidz mutei
*

tu pārāk daudz skaties šausmu filmas. un nevis šādas tādas bet tas kuras lielākajā pasaules dala demonstrēt ir aizliegtas ar likumu. tad nebrīnies kad tev šādi sapņi sāk radāties smile.gif
*

Veelos veerst tavu uzmaniibu uz faktu, ka sapni par moku maaju abas reizes redzeeju, kad gaaju 9. klasee. Tajaa vecumaa es biju skatiijies tikai "Kreeslas zonu"(veco) un "Kapenju staastinjus". Nevar noliegt, ka abi divi mani speeciigi ietekmeeja, un arii tagad uzskatu par izciliem sasniegumiem savaa zhanraa.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
ShinChan
post Mar 2 2006, 19:39
Post #48

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

Kāda laime ka es savus murgus neatceros. Labi ja piefiksēju par ko ir katrs 20tais sapnis.
Bet ar sapņu tulkošanu vieglāk iespaidojamiem prātiem ieteiktu neaizrauties, īpaši par paša vai kāda tuvinieka nāvi. Jo mazāk zinām jo mierīgāka dzīve.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Taka
post Mar 2 2006, 20:54
Post #49

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Vēl tagad atceros, kad pēc pusaudža gados redzētā Aliens 2 naktis normāli gulēt nevarēju, viss kas rādījās. Pēc tam kļuva par vienu no mīļākajām filmām.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:01