![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
es protams negribētu trauzēc šai ģeniālai diskusijai, un ticiet mani, es tiešām uzskatu vinu par ģeniālu, jo tā ņirdzu par kādu tekstu pēdējo reizi labi sen.
Ta.ču dārgie biedri, šāds topiks jau bija, kautkad sen, bet nu tas vairs nav tik svarīgi, taču svarīgi ir tas, ka jūs novirzījāties no tēmas. Ja ir vēlme runāt par metroseksuāļiem, meiteņu simpātijām un antipātijām, narcisismu un mežacūkām, tad lūgums izveidot jaunu topiku. UPDT: Yume pārdomāja. Redzot azarto skatienu cilvēku acīs * nu pieņemsim ka es redzu... un tie nav gļuki,kas nāk pēc pārāk liela daudzuma mušmeru zupas* un entuziasmu rakstos, nolēmu vienkārši pārsaukt tēmu, lai topika saturs atbilst tā temai. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
runājot par metroseksuāļiem- man ir dabisks jautajjums.
Kapēc stiprās dzimtas pārstāvjiem ir pretenzijas pret koptiem vīriešiem? Viņi tak jums neuzmācās, vai ne? Kad filmās rāda tomboy sievietes, pēc Laras Croft principa, nekādu pretenziju taču, kautgan tas nebūt nav sievietes , mājas uguns sargātājas prototips. Tad kāpēc tādi aizspriedumi pret savu dzimumu? Rodas doma - kompleksi? -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kompleksi ir labs mineejums, tomeer nav pareizs shoreiz.
Viirieshi peec dabas ir bara dziivnieki. Tie veido baru ar sev liidziigajiem, jebshu - uzskata sev liidziigos par dalju no sava bara. Un katrs veelas savu baru peec saviem ideaaliem vislabaako. Kad latvieshu hokejisti uzvar, mees esam prieciigi, jo vinji ir dalja no mums - latvieshiem. Kad vinji zaudee - mees beedaajamies un... ak vai - dusmojamies uz vinjiem, jo vinji muusu aciis grauj baru (latvieshus) kopumaa. Redz, muusos ir ieaudzinaats uzskats, kaadam ir jaabuut viirietim, un mees, viirieshi, kaa paareejos savaa viirieshu baraa veelamies redzeet taadus, kaadi ir muusu uzskatos. Ja kaads (metro...) grauj muusu kopeejo skatu, mums vinjsh nepatiik. Tas ir kaa 2x2=4 un 4x4 labaak brauc kalnaa. Elementaari! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
loģiski.
Tas saucās bara instinkts, kas pēc sava principa ir pirmatnējs iznsinkts. Seko ka vīrieši dzīvo no pirmatnejiem intinktiem? Bet kur tad ordās visi Nobelprēmijas lauriāti? Tie taču ir cilvēki ar citu domāšanu, seko ka viņi nepieder pie barau jau pēc apzīmejuma. Taču viņi tači tiek uzskatīti par ģēnijiem. Kas tad īsti ir? [brr. un vel saka ka sievietes dvēsele ir neizprotama] -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
pirmatneejs instinkts, pienjemot tevis teikto, ir arii veelme ieguut jaunas zinaashanas un atvieglot sev dziivi. Citaadi cilveeks nebuutu luuk cik taalu attiistijies.
|
Yume |
![]()
|
ahā, tātad visu pasaules progresu mums piegādāja uz porcelana šķīvīša stipra dzimuma pārstāvji.
Ak, paldiez jums dižie vīri. Sēdētu es savā kokā, ja nebūtu Jūsu. -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 6 2006, 23:53) Kompleksi ir labs mineejums, tomeer nav pareizs shoreiz. Viirieshi peec dabas ir bara dziivnieki. Tie veido baru ar sev liidziigajiem, jebshu - uzskata sev liidziigos par dalju no sava bara. Un katrs veelas savu baru peec saviem ideaaliem vislabaako. Kad latvieshu hokejisti uzvar, mees esam prieciigi, jo vinji ir dalja no mums - latvieshiem. Kad vinji zaudee - mees beedaajamies un... ak vai - dusmojamies uz vinjiem, jo vinji muusu aciis grauj baru (latvieshus) kopumaa. Redz, muusos ir ieaudzinaats uzskats, kaadam ir jaabuut viirietim, un mees, viirieshi, kaa paareejos savaa viirieshu baraa veelamies redzeet taadus, kaadi ir muusu uzskatos. Ja kaads (metro...) grauj muusu kopeejo skatu, mums vinjsh nepatiik. Tas ir kaa 2x2=4 un 4x4 labaak brauc kalnaa. Elementaari! luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski, bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta. ![]() -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Lija @ Mar 6 2006, 22:10) QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 21:17) Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst. piedod, tacju diemzeel tu shoreiz paarshaavi paar striipai un pat es vairs nekluseeshu... fakts, ka viirietis par sevi ruupeejas nemaz neliecina par vinja gejiskajaam noslieceem... tas ka viirietis sev var atljauties labaakas smarzjas nekaa es varu gada laikaa nopelniit veel nenosaka vinja seksuaalo orientaaciju bet gan to, ka vinjs to var atlauties - naudas izteiksmee... parasti viirietis (tāpat kā sieviete) veelas labi izskatiities... un atstaat labu iespaidu!!!!, biezi vien no shii iespaida atstaashanas ir atkariiga ari vinja tālākas iespeejas uz naudas nopelnīsanu un nevis ievilkt gultaa kaadu viirieti... sheit ir domaati gan pop/rok un paareejo muuzikas stilu paarstaavji, gan arii biznesa cilveki. sheit tu runaa par Yaoi fanju majoritaati kas ir automaatiski arii metroseksuaalju pieluudzejas... es atziistu ka lasu diezgan daudz yaoi mangas (arii shounan-ai un paareejos BL darinaajumus), tacju tas mani uzreiz nepadara par metroseksuaalju pieluudzeju... man piemeeram buutu gruuti satikties ar puisi, kas ir divreiz skaistaaks nekaa es un valkaa manas dreebes... Kaut kur starp šīm rindām izčākst tava veselīgā humora izjūta. Nu piedošanu, ja kādam manis rakstītais sagādāja personiskas dvēseles mokas, taču tu laikam pat nepamanīji, ka es jau nekritizēju metroseksuļāus tik daudz to izskata dēļ, cik rakstura īpašību. Es nezinu, varbūt kāds vai kāda tiešām spēj saskatīt kaut ko apbrīnas vērtu slimīgi ar sevi pārņemtā vīrietī. Ticiet man, tādam sieviete pie sāna ir nekas vairāk paša spilgto personu (ne personību) izceļošs aksesuārs un līdz ar to tai ir atvēlēta arī attiecīga loma. Es neesmu sieviete varbūt tāpēc man neklātos neko teikt, jo neba man spriest un saprast, taču paskaidrojiet mums vienkāršļaužiem, kas ir tik pievilcīgs solārijā pārceptā (šo idiotismu var salīdzināt tikai ar jaunbagātnieku saceltajām mājām jūras krastā šodien varbūt jauki, taču kā būs pēc pāris gadiem?), kārtējo Bekhema frizūru nēsājošā subjektā ar apgleznotiem roku nagiem? Dāmas, varbūt trakajā vienlīdzības un uniseksa skrējienā tomēr atstāsim dažas konkrētiem dzimumiem piekritīgas lietas, savādāk kas zina kā un kur beigsim? Oficiāli atvainojos tām yaoi fanēm, kurām mans izteikums likās to jūtas un cieņu aizskarošs, centīšos uz priekšdienām tik neapdomīgus vispārinājumus nelietot. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
Dārgais, neviens tevi neuztver aiskaroši. [ļoti ceru ka runāji ja ne par visiem, tad par lielako daļu]
Vienkārši tavu viedokli mēģināja nedaudz izmanīt, tika pieliktas citas domas, cita izvērtēšana. Katrs cilvēks taču ir savādāks, un atkarībā no sabiedriskiem apstākļiem doma arī savādāk. Tāpēc te tiek iteikts tikai, un vienīgi savs perosniskais subjektīvais viedoklis, kas nevarb būt tikai pareizs vai nepareisz. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 01:13) luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski, bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta. ![]() Tu man atgaadini vienu meichu, kura arii domaaja, ka ir nenormaali seksiiga, bet patiesiibaa bija deelis, kursh peec skata beerniibaa izcietis rahiitu. Tas veel buutu pienjemami, ja arii tu buutu meitene. Un turpini vien uzskatiit, ka taa ir skaudiiba. Varbuut pacelsies pashapzinja un saaksi paardomaat savu izskatu, lai vairs neizskatiitos peec meitiesha. Tu paziisti daudz taadus, kuri "iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu." ? Es taadu nezinu nevienu. To ka viirietis peec taada arii izskataas nenoziimee, ka vinjsh ir resns un netiirs. QUOTE Inteligjence reti ir robusta. ![]() Pidrilas arii. Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Gribu redzeet, kaa tu shitaads aizietu uz kaadu klubu, piemeeram Depo(citur tevi vnk iekshaa nelaistu, ja vien nesajauktu ar meitieti), vai baaru. Vai arii metroseksuaaljiem nav tik daudz laika, lai to izniekotu taadaam muljkjiibaam? Jaaskataas tachu spogulii un jaaziimee uz veedera ar flomaasteru. Izliksim bishku publiskaakai apskatei tavu profila foto: ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 00:53) Kompleksi ir labs mineejums, tomeer nav pareizs shoreiz. Viirieshi peec dabas ir bara dziivnieki. Tie veido baru ar sev liidziigajiem, jebshu - uzskata sev liidziigos par dalju no sava bara. Un katrs veelas savu baru peec saviem ideaaliem vislabaako. Kad latvieshu hokejisti uzvar, mees esam prieciigi, jo vinji ir dalja no mums - latvieshiem. Kad vinji zaudee - mees beedaajamies un... ak vai - dusmojamies uz vinjiem, jo vinji muusu aciis grauj baru (latvieshus) kopumaa. Redz, muusos ir ieaudzinaats uzskats, kaadam ir jaabuut viirietim, un mees, viirieshi, kaa paareejos savaa viirieshu baraa veelamies redzeet taadus, kaadi ir muusu uzskatos. Ja kaads (metro...) grauj muusu kopeejo skatu, mums vinjsh nepatiik. Tas ir kaa 2x2=4 un 4x4 labaak brauc kalnaa. Elementaari! Nesaki `mees`, saki `lielaakaa dala`. Visi nebuut nav vienaadi. Es, piemeeram nefanoju par hokeju vai par kaadu citu sprota veidu un man reizeem naak smiekli par tiem `faniem`, kuri vazaajaas pa ielaam izblaustot visaadus sauklus. Taapat arii gribas nekontroleejami smieties briizhos, kad kaads sporta eksperts meegina paskaidrot kaarteejo zaudejumu, taapat arii, klausoties kaada paarliecinoshaas uzvaras runaas pirms kaarteejaas speeles.. Un tad paarnem sajuuta: vai cik labi ka es tur neesmu. Attiecas ne tikai uz sporta veidiem un mani. Pasaulee eksistee arii viirsieshu kaartas paarstaavji, kuriem t.s. `bara instinkts` ir bijis, nebijis. Vini nespeej atrast nevienu, kas buutu atbilstoshss kluut par vinu bara locekli un, atmetushi ceriibas paarmainiit pasauli sev par labu, dziivo vieni. 2x2 elementaari ir tikai matematikaa ![]() --- ![]() Aa, pareizi, shkiet atminos, bij man darba vietaa viens shaada tipa indiviids. Nez, kaitinoshss jau nedaudz savaa uzvediibaa vinsh bij.. bet, pielietojot metodi `ignore him` bija pat iespeejams paciest un paarmiit paaris vaardus.. Heh, tagad vismaz zinaashu kaa vinus sauc.. man jau likaas ka vinsh ir bish diivains, tb savaadaaks Jaa, pieveersa vinsh bish uzmaniibu sev, tachu nagu laku un puuderi gan netika maniits lietojam.. ![]() Bet darbaa vinsh vairs nav maniits.. oh well.. Laikam kaadam tomeer nepatika vina attieksme. --- upd --- Kameer raxtiiju savu postu, Sigfa ieposteeja pirms manis, sniedzot uzskataamu piemeeru. Apmeeram 5 minuutes apdomaaju uzraxtiito un izlasiito, un nonaacu pie secinajuma, ka tas viss izcelas deel taa, ka nav un nevar buut vienoti uzskati kaadam jaabuut cilveekam. Pasaule nekad nebuus vienota. Nekad visiem nebuus vienaadi uzskati par to kaadam/i optimaalaa variantaa jaaizskataas (un jaabuut) sievietei/viirietim. Nekad visiem nebuus vienaada veertibu sisteema attieciibaa pret normaalo un nenormaalo. Naak praataa fraaze no NGE. (paaris geniaalas atzinas tur bij.. ![]() `People cannot live surrounded by others, people cannot live alone` Nja, shii pasaule ir gan viena pavirshi sakepinaata, liidz galam neizdomaata vieta.. Heh.., vismaz jautri.. This post has been edited by xikes: Mar 7 2006, 10:06 -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Piekrītu edg rakstītajam, mēs izvēlamies ar ko draudzēties un tusēties, jūs takš nestāvat uz ielas ar šiltīti meklēju līdzīgi domājošos ?
![]() Mani personīgi vairāk interesē kā cilvēki domā viņu domāšanas veids un intereses, jo tas ir tas ko es meklēju. Ja man nepatīk cilvēka domu gājiens un to kā viņš uzvedas runā - momentāli tiek pieskaitīts opie cilvēkiem ar kuriem labāk nekontaktēties ![]() Tēma metro.. kas tur viņi ... Kapēc skauž ? kurā vietā skauž ? ))) Mans skatījums ir tāds ja tu gribi būt sieviete - nogalini sevi moš reinkarnēsies par to ko gribi ![]() Es tagad nerunāju par glīti koptiem vīriešiem utt. tur es proti arī piekrītu, ja džekam ir uzvalks no Armani pēdējās modes skates un brauc ar bently tas vēl nenozīmē, ka viņš ir piu or metriķis ... tiem cilvēkiem parasti darba nopietna sastāvdaļa ir labi izskatīties. Ko es varu piebilst, kā būtu ja jūs pa TV manītu 2 dienu neskūtu izpūrušu un saspiestu pumpu purnu kas jums tagad stāstīs ziņas ? XDDDD Labi izskatiities nav grēks, kopti nagi vēl nenozīmē piu, bet nu kad es redzu melnus nagus, un other atribūtikas, džeks kas vairāk izskatās peč meitenes ... kamon tas jau ir slimi. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pirmkaart, xikes, tu liki man padomaat. Kaapeec (lielai daljai cilveeku) pastaav veelme buut taadas sabiedriibas daljai, kura peec vinja uzskatiem ir laba? Taapeec, ka cilveeks ir stereotipiska buutne un spriezh par visiem no dazhiem. Ja televiizija intervee otaku - Pakkun, tad peec vinja otaku nezineeji spriezh par citiem otaku. Ja 2 latvijas deputaati saeimaa piedzertos un saaktu kauties, peec taa visa pasaule spriestu par latvijas deputaatiem kaa kopumu. Lai arii cik skumji tas nebuutu, no dazhiem tiek spriests par visu grupu. Taa vienkaarshi ir realitaate. Taapeec es veelos, lai sabiedriibaa, kuras dalja esmu, nebuutu taadu cilveeku, kuri vareetu radiit par visu sho sabiedriibu viedokli, kaadu ljoti neveelos.
Redz, ja tu neuztver otaku kaa sabiedriibu, kuras sastaavdalja esi, un noliedz to, tad, protams, tev netraucee sliktu viedokli radoshi cilveeki. Bet, ja tu to nenoliedz, ka esi latvijas otaku, un tevi vienalga shie cilveeki netraucee, tad tu vinjus par tik sliktiem neuzskati vai arii tev ir vienalga, ko par cilveekiem, ar kuriem tu esi kopaa, domaa apkaarteejo, vai arii tu tici, ka nekas taads neeksistee kaa stereotipizaacija vai vismaz tevi neskars. Iemeslu ir daudz un dikti, kaapeec tev var netrauceet cilveeki, kas paareejiem traucee. Neviens no tiem nav peljami, es vienkaarshi saku, ka iznjeemumi ir vienmeer. QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00) Tas saucās bara instinkts, kas pēc sava principa ir pirmatnējs iznsinkts. Seko ka vīrieši dzīvo no pirmatnejiem intinktiem? Bet kur tad ordās visi Nobelprēmijas lauriāti? Tie taču ir cilvēki ar citu domāšanu, seko ka viņi nepieder pie barau jau pēc apzīmejuma. Taču viņi tači tiek uzskatīti par ģēnijiem. Kas tad īsti ir? Bara instinkts ir veelme tureeties kopaa un liidzinaaties baram. Sheit runa ir par veelmi, lai tas bars, kuraa tu jau esi (kaut taa buutu gjimene, skola vai draugi), buutu taads, par kuru tev vismaz nebuutu kauns, nerunaajot par atziishanu par sakariigiem cilveekiem vai, nedod dievs, cieniits. No taa arii izriet tevis paareejaa teiktaa bezjeedziiba. Pie tam, luudzu neizdariit secinaajumus veidaa "Eest ir fiziologjiska vajadziiba. Seko, ka cilveeki dziivo savu fiziologjisko vajadziibu deelj." Tur, protams, ir sava taisniiba, bet siikaak paardomaajot, tas ir visai bezjeedziigs secinaajums. QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:00) Viss ir izprotams. Nevajag tikai izdariit secinaajumus no baltiem maakonjiem. QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 00:09) ahā, tātad visu pasaules progresu mums piegādāja uz porcelana šķīvīša stipra dzimuma pārstāvji. Ak, paldiez jums dižie vīri. Sēdētu es savā kokā, ja nebūtu Jūsu. Sievieshu logjika strikes again! Sigfa tev teica, ka instinkti piemiit mums katram, un tie veicinaajushi muus attiistiities. Vinjsh aizstaaveeja instinktu noderiibu. Bet tu uzreiz izveelies pirmo vinja teiktaa skaidrojumu, kas ienaak praataa, balstot uz savu intuiiciju (ko, starp citu, vajadzeetu iekljaut logjikas pamataksiomaas). QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 00:13) luuk TAAPEEC es vairaak turos kopaa ar meiteneem. Ir taadi aprobezhoti tipinji, kas mani uzreiz sauc par geju, izklausaas diezgan leimi un urliski, bet es uzskatu, ka taa ir skaudiiba, shkrobe, besis (jaa, es domaaju, ka liela dalja vainas ir kompleksos), ka speeju saprasties ar vinjaam labaak, kaa ar "ruudiitajiem" vechiem, kas iesviidushi un uzbudinaajushies auree uz TV ekraanu. Pienjemu, ka, ja vairaak buutu kopti, tad tas kopeejais "izskats" arii buutu labaaks. Inteligjence reti ir robusta. ![]() Kaut ko uzskatiit jau savaa pamataa noziimee kljuudiities. Protams, ka dalja skaudiibas tur ir, ka tu labaak saproties ar meiteneem. Bet vairaak taa ir nepatika, ka tu ej ar vinjiem vienaa klasee. Es varu iedomaaties sarunu: A: "Kuraa klasee tu maacies?" B: "12C" A: "Eeew, tur kur tas piu?" Un A uzreiz padomaa "B&^*, vai ta es vainiigs, ka vinjsh manaa klasee maacaas?". Tu veido dalju no klases teelu un lielaakajai daljai zeenu droshi vien nepatiik tas teels, kaadu tu veido. Un, par koptumu runaajot, nagu kraasoshanai vai sevis izgleznoshana, man, dziljaa mezha cilveekam, liekas nevis sevis kopshana, bet izkjeemoshana. Un, taa kaa neesmu vieniigais, tad arii izriet, kaapeec cilveeki (tie, par kuriem varu spriest. nevajag uzreiz izdomaat, ka es par visiem runaaju) metroseksuaaljus uzskata vairaak par kjeemiem nevis par skaistiem cilveekiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Pag, es tagad nesapratu. Pakkun ir džeks vai meitene??? Jox.
Vispārībā ir jāskatās vispārīgi. Katrs cilvēks ir dažāds. Citi dara un izskatās kā viņiem patīk, citi atkal darbojas un izskatās tā, lai citiem patiktu. Tāda ir tā cilvēku psiholoģija. Pirms spriežiet par cilvēku, mēģiniet labāk viņu izprast. Un pats galvenais ir IEJUSTIES CITU ĀDĀ. Tagad es lūgšu visus paskatīties spogulī uz sevi un paskatīties ne tikai uz savu ārējo es, bet arī uz iekšējo. Varu derēt, ka katrā ir kautkas ko katrs sevī gribētu mainīt, gan iekšēji, gan ārēji (arī Es). *phew. tā es nekad nebiju izteicies.* |
Sigfa |
![]()
|
Bladez. Zinu vienu, buudams meils man nekad negribeetos izskatiities peec sievietes.
Kapeec lai es iejustos vinju aadaa, ja es nemaz negribu vinju saprast? Vai tas, ka es kaadu cilveeku sapratiishu mainiis manu patiku/nepatiku pret vinju? Nee. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:01 |