![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pirmkārt-par to ko es rakstīju divos iepriekšējos postos. [to EDG]- lai nu cik causpīdīgs tas nebūtu, tas bija sarkasms, un to vajadzēta uztvert lielākais, kā tautas kūdīšanu.
Runājot par bara instinktu-tas , ko te uzrakstīja, ir pamatteorija, tas ir- to var salīdzināt ar matemātisku formulu a+b=c , taču netika padomāts par to, ka dzīvi nedrīkst uztvert kā teoriju, vienmēr ir variācijas un progressijas. Ja nedaudz iedziļināties komentētajā posta, tad var saprast par ko es runāju. Pakkun- you're so sweet. Prieks ka kāds mēģina pastāvēt uz sava liekot sevi par piemēru. Xikes komentā p0avīdēja viena psiholoģiska cilvēku īpašība- teorijā- bailes no nezināma, praksē- konservatīvisms. Cilvēki pierada turēties pie kādiem noteiktiem principiem, ieražām, situācijām, paradumiem, tas veido viņu ikdienas dzīvi, un lielākā nav gatavi no tiem atteikties. Viņiem noteikti ir kāds ideāla prototips, vai vismaz prototips, kā vajadzētu būt. Un viss, kas zem šī prototipa nav liekams, ir nepareizs. Līdz ko tas ir nepareizs, tas momentāli zemapziņā izraisa signālu par nezināmo, kas izsauc papildaizsargreakciju, un tad rodās doma par pretīgumu. Šajā gadījumā ir viegla izeja-vajag saprast "nepareizā" domāšanas veidu un tas ķļūs jau vienkārši par "situācijas upuri". [lūdzu nelieciet man meklēt manus psiholoģijas konspektus, lai uzrakstītu smuku teoriju, mēģiniet saprast šito pašu] bladez- prieks par to ko tu uzrakstīji. Vēl kāds liek cilvēkiem padomāt ka visi nav vienādi, un tas nav nosodāms. EDIT:Sigfa, tas ir konservatīvisms, ja nenosaukt to stiprāka vārdā. Tu vienkārši negribi mainīt savu ierasto domāšanu. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 10:02) Pirmkaart, xikes, tu liki man padomaat. Kaapeec (lielai daljai cilveeku) pastaav veelme buut taadas sabiedriibas daljai, kura peec vinja uzskatiem ir laba? Taapeec, ka cilveeks ir stereotipiska buutne un spriezh par visiem no dazhiem. Ja televiizija intervee otaku - Pakkun, tad peec vinja otaku nezineeji spriezh par citiem otaku. Ja 2 latvijas deputaati saeimaa piedzertos un saaktu kauties, peec taa visa pasaule spriestu par latvijas deputaatiem kaa kopumu. Lai arii cik skumji tas nebuutu, no dazhiem tiek spriests par visu grupu. Taa vienkaarshi ir realitaate. Taapeec es veelos, lai sabiedriibaa, kuras dalja esmu, nebuutu taadu cilveeku, kuri vareetu radiit par visu sho sabiedriibu viedokli, kaadu ljoti neveelos. Galīgi ačgārns skatījums uz lietām. Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam. Protams, tā dzīvot ir vieglāk. Es pamatenē arī vienu brīdi biju ļoti kompleksains, bieži piedomāju, vai es izskatos "pareizi" , ko citi par mani domā, ka tik nepateikt kaut ko nepareizi, pat kļuvu par izlecēju un stundās izaicināju skolotājus (jē, iegūts klases respekts). Taču pamatenes beigās un videnē, sapratu, ka tāda dzīves un lietu uztvere ir pilnīgi garām, ja kādam es neliekos gana labs vai interesants tad tā ir konkrētā cilvēka ne mana problēma. Cilvēku cieņu un pozitīvu attieksmi var izpelnīties ne tikai šadām falšām PR kampaņām vai ārīšķībām. Starp citu, Pakkun nav metrosex. drīzāk gan nedaudz ekscentrisks un ārišķigs cilvēks. ārējais izksats metroseksuāļa gadījumā ir vien aizberga redzamā daļa. Visas nelaimes nāk no galvas. Nupat jau noreducējām labi koptu, frizētu un ģērbtu cilvēku līdz metroseksuāļa līmenim, taču tas nav pareizi, jo tas vai tu esi vai neesi metrosex. ir atkarīgs no domāšanas. Ja lielāko daļu dienas laika vīrietis pavada uzklājot un noņemot kosmētiku, vaksējot dibena spalvas, brūninoties solārijā, mandražējot par savu izskatu un pareizu sevis pasniegšanu un vazājoties pa "botikiem", tad kaut ko kopīgu ar viņu varēs atrast vien tāda pati būtne. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Atcerejos vienu lietu no skolas alikiem. " Cilvēka mentalitāte ir atkarīga no viņa pārliecības. Ja es jūtos kā Mazambijas nēģeris, tas pat dzimis un audzis Latvijā es būšu Mazambikas nēģeris. " Šis pats stāsts ir ar jebkuru cilvēku pārliecinātību. Līdzko tu gribi/jau uzskati sevi par kautko, tas ir -izveido savu personību, tu sevi par kautko uzskati. Un tā pārliecība ir tev daudz svarīgāka par to, ko par tevi domā pārējie, lai gan citu viedoklis bieži vien traumē, un ja cilvēkam ir vāja pašapziņa viņš kļūst par to, ko grib redzēt lielākā daļa viņa apkārtējo massu.
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Yume, par bara instinktu... Tu sava postaa mineeji par piemeeriem cilveekus, kas ir atshkjiriigi no paareejiem. Un tam manaas aciis nav pilniigi nekaada sakara veelmi, lai tev apkaarteejie cilveeki buutu taadi, par kuriem tev nav jaakaunas. Luudzu, man, kaa idiotam, paskaidro, kaads tur ir sakars!
Un, Shinchan, man likaas, ka tu gan labaak uztver probleemas pamatdomu. Runa iet par veelmi buut labaa sabiedriibaa, bet tu paarlec uz fanaatisku censhanos pasham liidzinaaties sabiedriibai. Pats teici praatiigu teikumu par manis teikto: "Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam." Bet tagad saliec pareizos uzsvarus teikumaa: "Uzsvars tiek uz to, kādus mūs redz citi, nevis uz to kādi mēs patiesībā esam." Grupa no indiviida atskhjiras ar to, ka indiviids rada teelu pats, bet grupas teelu veido katrs indiviids. Ja tu veelies buut taads un shitaads, tad tu par taadu tiecies buut. Bet, ja tu veelies, lai grupa buutu taada vai shitaada, tad paraadaas probleemas. Ja es veelos, lai cilveeki neuzskata Latviju par idiotu zemi, es meegjinaashu neizvirziit par Latvijas veestniekiem aarzemees cilveekus ar domaashanas probleemaam. Ja es veelos, lai otaku netiktu uzskatiiti par "ar vienaadiibas ziimi" hentai faniem, tad neatbalstiitu to, ka kaads fanaatisks hentai fans visiem saaktu sludinaat peec kaartas, cik ljoti anime=hentai rullee. Ja dazhi viirieshi sagjeerbjas kaa sievietes, es veelos, kaut vinji taa nebuutu dariijushi, jo vinji attieciigi iespaido teelu par viirieshiem kopumaa. Un tam nav pilniigi nekaada sakara ar veelmi liidzinaaties paareejiem (kas ir bara instinkts). Taa ir veelme, lai uz tevi skataas taa, kaa tu veelies. To var atteelot ar piemeeriem. Jaanis veelas buut ljoti pieklaajiigs un kaartiigs. Veel vinjam patiik golfs. Vinjsh ir Latvijaa profesionaalaako golferu klubaa - "Bumbalidobedree". Visi vinja golfa kluba biedri ir zhuupas, bljauri un kriminaali noziedznieki. Tikliidz vinjsh pasaka, ka ir shii kluba biedrs, par vinju nodomaa kaa par zhuupu un noziedznieku. Vai tas ir patiikami? Nav. Iedomaajieties, ka vinjam buutu tikai viens taads kriminaals tips klubaa, toties vinju katru otro dienu raada Kriminal Inform un vinjsh taisa ikvakara skreejienu pliks cauri vecriigai, bljaujot "Naaciet speeleet golfu un "Bumbalidobedree"!!! Mees rulleejam!!!". Domaa, ka tas neveidos kluba teelu? Par nelaimi shis teels nebuus no tiem, ko veelas Jaanis. Tagad reaalaas dziives piemeers. Paskatieties katrs pats uz sevi un padomaajiet, vai shova "Aina" vadiitaaja neiespaido cilveeku domas par psihologiem. Vinji tachu visi nav taadi! Bet, redz, psihologam Peeterim, kursh pielieto pavisam citas strateegjijas savaa praksee un savaadaak izturas pret saviem pacientiem, neatliek nekas cits kaa nopuusties. Un atgriezhoties pie teemas: man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Mar 6 2006, 15:53) nu sakuma noskaidrosim kas īsti ir metroseksuālis Ja «parastās» seksuālās orientācijas vērstas uz kādu citu, vai abiem dzimumiem, tad metroseksuālim visiecienītākais «dzimums» ir viņš pats. Tas nebūt nenozīmē, ka viņš sevi glāsta un pašapmierināts, pavada ar sevi laiku, tātad pats sev ir mīļākais vai mīļākā. Metroseksuālim gluži otrādi ir vajadzīgs kāds, kas viņu novērtē. Kā teica kāds filozofs: «Tikai caur otru mēs atpazīstam sevi.» Metroseksuāļa mērķis ir iekarot apbrīnas skatienus. Tipisks metroseksuālis ir jauns, materiāli pietiekami nodrošināts cilvēks, kas dzīvo ļoti tuvu lielpilsētai, kur viņa vajadzības var apmierināt daudzie veikali, klubi, sporta zāles un frizētavas. Metroseksuāļi var būt dažādu profesiju pārstāvji, sākot ar portjē, beidzot ar popmūziķiem un modeļiem, galvenā prioritāte ir saskare ar pēc iespējas vairāk cilvēkiem, taču viņi var būt arī visai netipisku profesiju pārstāvji. Ar katru smaržas triepienu un sejas krēma ieziešanu metroseksuālis paceļ savu pašapziņu. Viņu dzīves neatņemama sastāvdaļa ir spogulis, kas ataino viņu sportisko skaistumu. Iespējams, ka daži metroseksuāļi var arī nonākt līdz tādām galējībām kā skropstu krāsošana vai pat ķirurģiskas iejaukšanās. Viņš var arī būt biežs manikīra un pedikīra salona apmeklētājs. Spilgts metroseksuāļa paraugs atainots filmā «American Psycho», kur galvenais varonis, nodarbojoties ar seksu, tīksminās par saviem muskuļiem spoguļa atspulgā. tas nu tā par metroseksuāļiem... QUOTE(Yume @ Mar 6 2006, 23:43) runājot par metroseksuāļiem- man ir dabisks jautājums. Kāpēc stiprās dzimtas pārstāvjiem ir pretenzijas pret koptiem vīriešiem? Viņi tak jums neuzmācās, vai ne? Kad filmās rāda tomboy sievietes, pēc Laras Croft principa, nekādu pretenziju taču, kaut gan tas nebūt nav sievietes , mājas uguns sargātājas prototips. Tad kāpēc tādi aizspriedumi pret savu dzimumu? Rodas doma - kompleksi? nelielas auzas bet ir ok.. saksim jau ar to, ka tu nosauci Laras Croft principa sievietes spēcīgas,sadod sliktajiem pa pakalu un tā talaka. viss jau ir ļoti labi, bet neaizmirsīsim ka viņa joprojām izskatās pēc skaistas sievietes un prot sevi pasniegt ne tikai sadodot sliktajiem pa seju un aplaužot viņiem kaklus, bet arī vakarkleita pie vakariņu galda. viņa joprojām ir un paliek sieviete. ik pa laikam paradās kino industrija specīgas sievietes, bet viņas nezaudē savu sievišķību un tas ir pats galvenais.ja tomēr vīrietis pat lai ka viņs sabiedrība rūpētos par savu izskatu,bet joprojām saglabā savu virišķību nebaidoties sasmērēties mainot mašinai rezerves riteni, tas manuprāt ir normāli. |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Gribu redzeet, kaa tu shitaads aizietu uz kaadu klubu, piemeeram Depo(citur tevi vnk iekshaa nelaistu, ja vien nesajauktu ar meitieti), vai baaru. Vai arii metroseksuaaljiem nav tik daudz laika, lai to izniekotu taadaam muljkjiibaam? Jaaskataas tachu spogulii un jaaziimee uz veedera ar flomaasteru. Pāg, pāg, Sigfa - mūsdienās taču pret visu ir jābūt tolerantam. Cilvēks nav vainīgs, ka māte daba viņu radījusi par tādu, atļausimies šo vārdu, pretekli. Kādam taču šī loma ir jāaizpilda, jo daba, kā zināms, nemīl tukšumu. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 7 2006, 09:34) Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Gribu redzeet, kaa tu shitaads aizietu uz kaadu klubu, piemeeram Depo(citur tevi vnk iekshaa nelaistu, ja vien nesajauktu ar meitieti), vai baaru. Vai arii metroseksuaaljiem nav tik daudz laika, lai to izniekotu taadaam muljkjiibaam? Jaaskataas tachu spogulii un jaaziimee uz veedera ar flomaasteru. Izliksim bishku publiskaakai apskatei tavu profila foto: ![]() Ziniet ko, man liekas Pakkun ir tiešām smukiņš, ar savu stilu...ja viņš nākamajā Otaku tusiņā parādīsies, tad palūgšu papozēt, man gribās viņu uzzīmēt. Btw. Vispār zēniem nebūtu jāizsakās par citiem zēniem, jo tā ir ĻOTI VECENISKA PADARĪŠANA!!! Loģiski spriežot Pakkun aprunātātāji uztver viņu kā ļoti lielu sāncensi, jo meitenēm šādi džeki patīk. (ne visām, bet daudzām gan; pie tam daudz vairāk kā nodzērušies veči) -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Luudzu, beidiet likt ieksha to briesmiigo bildi!
Jaa, man tas liekas ... nu jaa. Ja kaads/kaada uzskata, ka taa no manas puses ir skaudiiba, nu varat droshi turpinaat taa uzskatiit. Es turpinaashui dziivot peec saviem "mezhavecha" principiem un nenjemt nevienu pieree, tikai veeleetos aizraadiit, ka es ir gruuti buut skaudiigam sakaraa ar to, ka shaada paskata persona piesaista dailjaa dzimuma paarstaaves kam patiik tieshi shaada veida personiibas (tobish "smukjini" indiviidi, ignoreejam visu paareejo). -------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 14:38) man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem. diemžēl visus teikumus, par kuriem gribēju padiskutēt, nebiju spēīga izvilkt, jo nepārtraukti, lasot postu m man palika lielas acis, atkārās žoklis un parādījās doma " gudrs cilvēks taču, nu kāpēc tu tādas nianses nesaptori" Pirmkārt- tu visu uztver pietiekoši labi, tikai pārāk tieši, pārak logiski. Iespējams tas ir vienkāršs zināšanu trūkums, iespējams pie vainas ir mana domāšana, bet jebkura gadījumā, tu visu pārak vispārini, un faktiski, tu esi neobjektīvs, tu isaki, uzsver un uzspied savu viedokli, tas nav pareizi, diskusijas jēga ir citu viedokļu uzklausīšanā, nevis sava uzspiešana. Tomēr lai kā es mēģinātu savādāk noformulēt savas domas par šo lietu, palieku pie viena varianta. tas ir maksimāli vienkāršots, un pie ta man lielas pašpietiekams. Tā kā mūsu sabiedrība ir daudzveidīga, tad katra indivīda viedoklis ir ietekmēts ( vecāki, draugi, apkārtējie apstākļi, dzīves pieredze) un tas ir katrams savs. Nav neppareizu viedokļu, ir nepietiekama informētība. Sippi - runajot par sievietes tēlu mūsdienās - es atkārtoju velreiz, etaloniskais sievietes tels ir - mājas uguns sargātāja. Parastiem vārdiem - sēž mājās, ada zeķītes, taisa ēst, audzē bērnus. Kur tu mūsdienās pieklāīgā sabiedrībā atradīsi tādu sievieti, kas piekristu šāda veida dzīvei? Lielākoties sievietes ir neatkarīgas, karjeristes, bieži vien ar ievirzi feminismā. Tās ir izmaiņas kas nāca kopā ar tehnolizāciju, demokratizāciju, utl. Sabiedrība mainās, un izmaiņas notiek sākot ar tās augstākiem slāņiem. Tāpēc iespējams tas nav tik viegli pamanās, taču fakts nav noliedzams. -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
No visa shii te garaa murga ar vien vairaak saprotu ka ''ruudiitie'' vechi ir vienkaarshi aprobezhodi meerkakji.
![]() Pakkun ir patieshaam viens no tiem puishu tipiem kursh lielaakai daljai meitenju patiik labaak nekaa kaut kaads rupjsh un pretiigs cuuka. Un taakaa (kaa vinjsh pats apgalvoja) vinjsh vairaak uzturas meitenju sabiedriibaa tad citi puishi pat iedomaaties nevar cik daudz tam ir bonusu. Visiem vaidzeetu apskaust vinju jo ja taa padomaa vinjam ir taaaadi informaacijas kraajumi ko meitenes paarrunaa tikai savaa starpaa... Manupraat taa ir zelta veerta informaacija. Liela priekshrociiba, ne Pakkun? ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 16:52) QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 14:38) man ir nedaudz nepatiikami, ka ir shaadi cilveeki, kas grauj viedokli par viirieshiem kopumaa, taatad arii par mani. Es veelos, lai mani uztver taadu, kaads es esmu, nevis iespaidojoties no grupas visspilgtaak ilecoshajiem indiviiidiem. diemžēl visus teikumus, par kuriem gribēju padiskutēt, nebiju spēīga izvilkt, jo nepārtraukti, lasot postu m man palika lielas acis, atkārās žoklis un parādījās doma " gudrs cilvēks taču, nu kāpēc tu tādas nianses nesaptori" Pirmkārt- tu visu uztver pietiekoši labi, tikai pārāk tieši, pārak logiski. Iespējams tas ir vienkāršs zināšanu trūkums, iespējams pie vainas ir mana domāšana, bet jebkura gadījumā, tu visu pārak vispārini, un faktiski, tu esi neobjektīvs, tu isaki, uzsver un uzspied savu viedokli, tas nav pareizi, diskusijas jēga ir citu viedokļu uzklausīšanā, nevis sava uzspiešana. Lielaakaa probleema, manis saprashanaa cilveekiem paraadaas tad, kad vinji nodomaa, ka esmu gudrs cilveeks. Atziistu, ka ar logjiku man probleemu nav, bet visaadi citaadi esmu muljkjis. Tu saki, ka veelies diskuteet, bet es neredzu, par ko tu veelies diskuteet. Tevis izkomenteetais fragments... Nu laikam jau tas arii ir zinaashanu truukums, jo man liekas, ka tieshi taa arii lietas notiek. Var buut liekas pilniigi aplami. Var buut paaraak vispaarinu. Bet tas ir mans domaashanas veids. Taa es izdaru mineejumus par pilniigi visu - vadoties no piemeeriem un vispaarinot. Un ieveero - mineejumus. Nav taa, ka es uzspiezhu savu viedokli. Pilniibaa ticu, ka izskataas tieshi peec uzspieshanas, bet taads ir tikai mans izteiksmes veids, lai nebuutu katra teikuma galaa jaatkaarto, ka taas ir tikai manas subjektiivaas domas, mineejums. Nav mans meerkjis kaut ko uzspiest. Es veelos, lai mani apgaazh. Jo tikai tad, kad manis teiktais tiks apgaazts, es vareeshu maaciities no savas kljuudas un kljuut gudraaks. Bet konkreetajaa gadiijumaa es taa arii nesaprotu - kur es esmu palaidis kaut ko garaam vai galiigi kreisi saprotu? QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 16:52) Tomēr lai kā es mēģinātu savādāk noformulēt savas domas par šo lietu, palieku pie viena varianta. tas ir maksimāli vienkāršots, un pie ta man lielas pašpietiekams. Tā kā mūsu sabiedrība ir daudzveidīga, tad katra indivīda viedoklis ir ietekmēts ( vecāki, draugi, apkārtējie apstākļi, dzīves pieredze) un tas ir katrams savs. Nav neppareizu viedokļu, ir nepietiekama informētība. Un arii sheit man neatliek nekas cits kaa justies idiotam, jo nesaprotu, kaapeec tu runaa par cilveeku viedoklju pareiziibu. Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:31) Paziistu paaris taadus un vinji nesuudzas ne par draugu (puishu) truukumu ne pieluudzeeju (meitenju) truukumu. Un citi puishi lielaakoties prasa vinjiem padomus. Jo vinji vislabaak paziist meitenes. man ir tieši otrādi pazīstu tādus puišus un inu, ka viņiem draugi ir tikai starp meitenēm, jo citi puiši viņus neuzskata par īstiem vīriešiem, jo redz viņiem lielākā daļa draugu ir meitenes un tas ir tāds stereotips un neko tam nepadarīt tā pat kā reti kura meitene jautās padomu meitenei kurai draugi ir puiši, jo visu laiku uzturoties tikai meiteņu, vai tikai puišu sabiedrbā rodas tāds kā zīmogs cilvēkam un viss mainās.Un nav nemaz tā, ka puišiem, kuri uzturētos meiteņu sabiedrībā lūgtu padomu. DRīzāk mana pieredze rāda, ka viņi tiek saukāti par gejiem un neciesti starp citiem tā paša dzimuma pārstāvjiem. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 19:37) man ir tieši otrādi pazīstu tādus puišus un inu, ka viņiem draugi ir tikai starp meitenēm, jo citi puiši viņus neuzskata par īstiem vīriešiem, jo redz viņiem lielākā daļa draugu ir meitenes un tas ir tāds stereotips un neko tam nepadarīt tā pat kā reti kura meitene jautās padomu meitenei kurai draugi ir puiši, jo visu laiku uzturoties tikai meiteņu, vai tikai puišu sabiedrbā rodas tāds kā zīmogs cilvēkam un viss mainās.Un nav nemaz tā, ka puišiem, kuri uzturētos meiteņu sabiedrībā lūgtu padomu. DRīzāk mana pieredze rāda, ka viņi tiek saukāti par gejiem un neciesti starp citiem tā paša dzimuma pārstāvjiem. taadaa gadiijumaa tu uzturies paaraak aizspriedumainaa sabiedriibaa. comon tad jau varbuut saaksim dedzinaat neegjerus jo redziet vinji ir neegjeri. geji arii ir cilveeki un ja vinji taadi ir piedzimushi taa nav vinju vaina (protams ir arii neiedzimts homoseksuaalisms bet taa jau ir cita teema). te jau paraadaas slimiigas tieksmes uz ideaalismu un cilveeku rasas attiiriishanu kas bija arii hitleram ja nekljuudos. un vinjsh pats bija homoseksuaalis. uz ko tas noraada - izdomaajiet pashi. -------------------- ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:40) QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 19:37) man ir tieši otrādi pazīstu tādus puišus un inu, ka viņiem draugi ir tikai starp meitenēm, jo citi puiši viņus neuzskata par īstiem vīriešiem, jo redz viņiem lielākā daļa draugu ir meitenes un tas ir tāds stereotips un neko tam nepadarīt tā pat kā reti kura meitene jautās padomu meitenei kurai draugi ir puiši, jo visu laiku uzturoties tikai meiteņu, vai tikai puišu sabiedrbā rodas tāds kā zīmogs cilvēkam un viss mainās.Un nav nemaz tā, ka puišiem, kuri uzturētos meiteņu sabiedrībā lūgtu padomu. DRīzāk mana pieredze rāda, ka viņi tiek saukāti par gejiem un neciesti starp citiem tā paša dzimuma pārstāvjiem. taadaa gadiijumaa tu uzturies paaraak aizspriedumainaa sabiedriibaa. comon tad jau varbuut saaksim dedzinaat neegjerus jo redziet vinji ir neegjeri. geji arii ir cilveeki un ja vinji taadi ir piedzimushi taa nav vinju vaina (protams ir arii neiedzimts homoseksuaalisms bet taa jau ir cita teema). te jau paraadaas slimiigas tieksmes uz ideaalismu un cilveeku rasas attiiriishanu kas bija arii hitleram ja nekljuudos. un vinjsh pats bija homoseksuaalis. uz ko tas noraada - izdomaajiet pashi. Šajā gadījumā ņemsim vērā to, ka cilvēki pārsvarā tiek apvainoti saucot par gejeim bez vainas. Un otrkārt nēģeriem nav nekādas vainas tā pat kā japāņiem ![]() Par aizspriedumainu sabiedrību neko nevaru teikt, jo nekad neesmu uzskatījusi to sabiedrību ar kuru esmu kopā par aizspieriedumainu, kaut gan šadi tādi protams viņai piemīt. Pārsvarā mans piemērs bija minēts no skolas, starp citu jāatzīst, ka šādas attiecības starp citu piemēram, ja meitene visu laiku pavada puišu sabiedrībā kuri ir viņas draugi kļūst apgrūtinošas, jo nav vairs iespējas veidot romantiskas attiecības, jo visi vīrieši tiek uztverti kā drugi. tieši tik pat sarežģīti ir puišiem meiteņu sabiedrībā, vai varbūt, ka tikai man tā izskatās? -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Yume |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 17:36) Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks. aaa.... es tik daudz nedomāju jau kopš vidusskolas filosofijas stundām. Man tagad ribās aiziet uzkost kādu mušmeri, lai rādās pats, nevis ir o jauna jaizdomā. Par to, ka gribi lai tavu viedokli apgāž. Tas ir tikai dabiski, tā domā visi, kas vel nav sapratuši, ka noliegt var visu, bet pierādīt nevar neko. Met nost domu par to ka tevi var kāds ar varu pārliecināt, kamēr tu pats nesāksi domāt savādāk, tas nenotiks. Un domāt savādāk tevi var likt pat vismazākais dumjais sīkums. bet par citātu- saki, a patīk /nepatīk, neizriet no labāks/sliktāks savās domās? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:03 |