IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
Yume
post Mar 7 2006, 18:51
Post #136

challenger

Group: Jounin

QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 17:45)
Pārsvarā mans piemērs bija minēts no skolas, starp citu jāatzīst, ka šādas attiecības starp citu piemēram, ja meitene visu laiku pavada puišu sabiedrībā kuri ir viņas draugi kļūst apgrūtinošas, jo nav vairs iespējas veidot romantiskas attiecības, jo visi vīrieši tiek uztverti kā drugi. tieši tik pat sarežģīti ir puišiem meiteņu sabiedrībā, vai varbūt, ka tikai man tā izskatās?
*

ta nebūt nav. ja cilvēkam jau ir otrā pusīte, tad ir apsolūti vienalga kāda dzimuma sabiedrībā tas pavada laiku.
Viss ir ļoti atkarīgs no paša cilvēka, un viņa morāles principiem, kas mēdz būt ļoti atšķirīgi.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Mar 7 2006, 18:55
Post #137

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 7 2006, 17:31)
Vienkaarshi piekriitu tam ka chalji ir viens otram pakalj skrienoshi meerkakji. Tie puishi kas saprot ka izdveiigaaki ir citi celji kaa iepaziities ar meiteneem (pietam veel vieglaaki nekaa standarta veidi) krietni vinne.
*

Manupraat, tu tikko nozuumeeji dzhekus, kas dara daudz, lai izpatiktu citiem dzhekiem, bet slavinaaji tos, kuri dara daudz, lai izpatiktu meiteneem. Protams, meiteneem izpatikt ir priekshrociibas, un veel kaadas! Tomeer es labaak grauztu stiklus nekaa kraasotu uzacis, un tu droshi vari tureet mani pie vaarda. Un ne jau taapeec, lai izpatiktu vechiem. Taapeec, ka man tas liekas stulbi, jeeli un pretiigi, taapat kaa miileet aitinjas. Radikaals saliidzinaajums? Prieksh tevis, jaa. Bet manaas aciis gan tuvs saliidzinaajums. Esmu stereotipizeets un kultuuras sabojaats radiijums. Kaa jau tika mineets vaards "konservatiivisms". Kad runa ir par manu veertiibu sisteemu - konservatiivisms ir smagaa formaa. Nevar iemaaciit laaci ieniist medu, un nevar iemaaciit edg fanot par metroseksuaalismu. Var teikt, ka esmu sliktaaks un vispaar zemee metams radiijums taapeec, ka man ir savas patikas/nepatikas, kuras, kaa izraadaas, nav izdeviigas. Tas mani padara par aprobezhotu meerkakji.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
bladez
post Mar 7 2006, 19:01
Post #138

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Ehh. Laikam manī neviens neklausijās. Visi klausās tajos gaisa tirdītājos, bet ne tos kuri uzskata, ka katrs ir savādāks. Un kā teica mana mūzikas skolotāja (vai arī literatūras?), ka ja visi būtu vienādi, tad visi jau sen būtu miruši aiz garlaicības. biggrin.gif
+Quote Post
Seila
post Mar 7 2006, 19:03
Post #139

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:51)
QUOTE(Seila @ Mar 7 2006, 17:45)
Pārsvarā mans piemērs bija minēts no skolas, starp citu jāatzīst, ka šādas attiecības starp citu piemēram, ja meitene visu laiku pavada puišu sabiedrībā kuri ir viņas draugi kļūst apgrūtinošas, jo nav vairs iespējas veidot romantiskas attiecības, jo visi vīrieši tiek uztverti kā drugi. tieši tik pat sarežģīti ir puišiem meiteņu sabiedrībā, vai varbūt, ka tikai man tā izskatās?
*

ta nebūt nav. ja cilvēkam jau ir otrā pusīte, tad ir apsolūti vienalga kāda dzimuma sabiedrībā tas pavada laiku.
Viss ir ļoti atkarīgs no paša cilvēka, un viņa morāles principiem, kas mēdz būt ļoti atšķirīgi.
*

Bet šajā gadījumā tas ir vairāk atkarīgs no otras pusītes morāles principiem, jo tā cilvēka kurš ved šāda veida dzīves veidu tas nešķītīs nekas pārmetumus cienīgs vai negatīvs, bet toties šī cilvēka otrai pusītei kura pie tam, nav iepazīstināta ar darbības īsatiem apstākļiem, tas patiešām šķiet kā morāles pagrimums vai pazemojums. šajā ziņā vaina ir tieši tajā gadījumā, ka cilvēki necenšas iejusties viens otra ādā.

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
edg
post Mar 7 2006, 19:13
Post #140

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:47)
Par to, ka gribi lai tavu viedokli apgāž. Tas ir tikai dabiski, tā domā visi, kas vel nav sapratuši, ka noliegt var visu, bet pierādīt nevar neko. Met nost domu par to ka tevi var kāds ar varu pārliecināt, kamēr tu pats nesāksi domāt savādāk, tas nenotiks. Un domāt savādāk tevi var likt pat vismazākais dumjais sīkums.
*

Noliegt var visu tad, ja atkaapjas no aksiomaam vai logjikas likumiem.
Kaapeec man mest nost domu, ka mani var paarliecinaat. Daudzi cilveeki mani ir paarliecinaajushi par dazhaadaam lietaam. Taapeec, ka vinji var apgaazt manus spriedumus, pateikt manas kljuudas. Un, tev taisniiba, pat siikums var likt mainiit uzskatus. Ja shis siikums ljauj man paskatiities uz lietu no cita skatu punkta, un tas maina manus uzskatus, tad tas to arii dara. Tev nav obligaati preciizi jaanoraada uz manaam kljuudaam. Ja tu liec man aizdomaaties par kaut ko, kas iespaido runaajamo teemu, es varu arii pats atrast tur pretrunu ar savu ieprieksheejo spriedumu. Es nebuut nesaku, ka man vajag 100% pieraadiijumu. Bet parasti pretargmenti ir paaraak vaaji, kas nepaarliecina man mainiit domas. Vienkaarshi - tajos truukst logjikas, biezhi vien (kaa diskusijaa ar tevi), tie manaas aciis runaa par pavisam citu teemu, kur noziimiigu saistiibu nespeeju saskatiit.

QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 17:47)
QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 17:36)
Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaapeec. Ne par to, kursh labaaks/sliktaaks.
*

bet par citātu- saki, a patīk /nepatīk, neizriet no labāks/sliktāks savās domās?
*

Ja es rakstiishu garos, nepaarprotamos teikumos, mani raksti paarveertiisies par romaaniem. Bet, ja rakstiishu iisos, tie ar lielu varbuutiibu tiks paarprasti.
Ljauj paarrakstiit ar uzsvariem un tamliidziigi:
"Mees tachu runaajaam par konkreetaam lietaam - kas katram patiik/nepatiik un kaads ir shiis patikas/nepatikas iemesls. Ne par to, kursh viedoklis/cilveeks labaaks/sliktaaks."
Mees runaajaam par to, ka man nepatiik tas un shitais taapeec un shitaapeec, un es domaaju, ka neesmu vieniigais, kas liidziigos uzskatos shajaa jautaajumaa. Es nekur nebiju teicis, ka mans viedoklis ir paaraaks vai taadi un shitaadi cilveeki ir sliktaaki. Jo es vienkaarshi taa neuzskatu.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
bladez
post Mar 7 2006, 19:26
Post #141

Danshaku

Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus. Šīs viss ir aizgājis galīgi prom no tēmas. Sākumā tēma bija Otaku-Otaku pāri, bet tāpēc, ka kādam bija kautkas jāpasaka lieks, vajadzēja mainī pat tēmas nosaukumu. CIK VAR. Cik var spriest par vienu cilvēku, viņu apliekot un atvainojiet, apdirš*t no visām pusēm. Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Tāds ir senais teiciens. To ko jūs teicāt, ka katrs indivīds taisa grupas kopējo skatu ir NEPAREIZ. Vai jūs ar viņu "tusējat"??? Ja nē, tad jūs ar viņu nēesat kkādā grupā. Un ja runā par vīriešiem kopumā, tad kāds/kādi nevar graut visu vīriešu kopskatu. JO KATRS CILVĒKS IR INDIVĪDS. Meitenes, jūs taču neignorēsiet puišus, jo uzskatat, ka visi vīrieši ir cūkas, pretekļi, sievišķi, geji u.t.t.???
+Quote Post
sipps
post Mar 7 2006, 19:27
Post #142

Unregistered

QUOTE(ShinChan @ Mar 7 2006, 11:21)
Es pamatnē arī vienu brīdi biju ļoti kompleksais, bieži piedomāju, vai es izskatos "pareizi" , ko citi par mani domā, ka tik nepateikt kaut ko nepareizi, pat kļuvu par izlecēju un stundās izaicināju skolotājus (jē, iegūts klases respekts). Taču pamatenes beigās un videnē, sapratu, ka tāda dzīves un lietu uztvere ir pilnīgi garām, ja kādam es neliekos gana labs vai interesants tad tā ir konkrētā cilvēka ne mana problēma. Cilvēku cieņu un pozitīvu attieksmi var izpelnīties ne tikai šādām falšām PR kampaņām vai ārišķībām. Starp citu, Pakkun nav metrosex. drīzāk gan nedaudz ekscentrisks un ārišķīgs cilvēks.
*

individualitātes trūkums un nespēja atrast sabiedrība savu vietu tas ir pilnīgi normāli un katrs tam ir izgājis cauri .tas nav nekas nosodāms toties pieaugot viss ļoti mainās gan uzvedība, izturēšanās tieši trapec jau to sauc par pubertāti smile.gif bet tu jau to lieliski zini

protams ka pakkun nav metroseksualis kuram gan tas vispār varēja ienākt prata??? vienīgais ko var pateikt nenobriedusi personība vairāk nekas.
+Quote Post
Yume
post Mar 7 2006, 19:39
Post #143

challenger

QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus.
*

mhaha. Tu domā ka adminiem ir nepieciešamība krāt postus? Tos cipariņus tā vai tā vienmēr var nomainīt. biggrin.gif
Bet īstenībā.Tu vienkārsi gribi pateikt ka diskusija ir izsmelta, taču redzi, ja cilvēki saka, tas nozīmē ka viņi vēl pilni entuziasma, un grib runāt. Ļauj tak' viņiem to prieku.

QUOTE(edg @ Mar 7 2006, 18:13)
Es nekur nebiju teicis, ka mans viedoklis ir paaraaks vai taadi un shitaadi cilveeki ir sliktaaki. Jo es vienkaarshi taa neuzskatu.
*

to nekur nevajag teikt, tā ka rakstīta teikstā nevar saprast intonāciju, tad bieži vien cilvēki pārprot uzrakstīto. Tapēc rakstīt vajag uzmanīgi. Ir daudz vārdi ko tu ikdienas sarunvaloda tu lietojot nemaz neaizdomajies, ka viņie ir "stiprie" un piesaista uzmanību vairak, nekā kādi to sinonīmi, ko tu varetu izmantot.
Līdz ar to, uzrakstot tekstu tu viņu saprotu vienā veidā, bet bieži vien liela daļa lasītāju savādāk.
Bet ja mēs pieminam manis rakstītos postus- es ļoti atvainojos apr to ka es vienkārši aizmirsu ka skaidri izteikties, jo parasti folosofikas sarunas man sanak ar cilvēkiem, kas mani saprot no pusvārda.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
sipps
post Mar 7 2006, 19:43
Post #144

Unregistered

QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26)
Vispār es uzskatu ka tagad jūs visi krājat postus. Šīs viss ir aizgājis galīgi prom no tēmas. Sākumā tēma bija Otaku-Otaku pāri, bet tāpēc, ka kādam bija kautkas jāpasaka lieks, vajadzēja mainī pat tēmas nosaukumu. CIK VAR. Cik var spriest par vienu cilvēku, viņu apliekot un atvainojiet, apdirš*t no visām pusēm. Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Tāds ir senais teiciens. To ko jūs teicāt, ka katrs indivīds taisa grupas kopējo skatu ir NEPAREIZ. Vai jūs ar viņu "tusējat"??? Ja nē, tad jūs ar viņu nēesat kkādā grupā. Un ja runā par vīriešiem kopumā, tad kāds/kādi nevar graut visu vīriešu kopskatu. JO KATRS CILVĒKS IR INDIVĪDS. Meitenes, jūs taču neignorēsiet puišus, jo uzskatat, ka visi vīrieši ir cūkas, pretekļi, sievišķi, geji u.t.t.???
*

ja tu velējies kaut ko pateikt jaunu pārsteidzošu tad atklāšu tev mazu noslēpumu "VISI JAU APZINĀS KO RAKSTA UN KAPĒC" esi nedaudz uzmaīgāks un palasi vispirms un tad mēģini atklāt ko jaunu.

diskusija principa notiek starp diviem cilvēkiem, kas katrs ir pietiekami lielas individualitātesun ir pieradušas izteikt savu viedokli un viņu ar argumentēt, bet tajā bridi kad tev pretī nostājas tikpat neatlaidīgs cilvēks tad ar sakas lielais disputs. ik pa laikam mēs visi kaut ko ierakstam,bet neko radikāli jaunu jau neviens tāpat vairs nepateiks. Cilvēkiem ir vajadzība izteikties un viņi to izmanto
+Quote Post
ETM
post Mar 7 2006, 19:59
Post #145

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Tam visam vareetu piebilst, ka jau sen neviens taa iisti nebrauc virsuu nevienam konkreeti, un divi aktiivaakie postotaaji vispaar nebrauc virsuu nevienam (nu iznjemot, varbuut viens otram un pashi sev).

Pie kam vai nav tizli aizraadiit diviem adminiem par to ka vinji spamo, ja katrs vinju posts ir par teemu un pamatiigi argumenteets? Rodas iespaids, ka kaads nelasa postus bet ir paarliecinaats ka tas ir spams.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Pakkun
post Mar 7 2006, 20:17
Post #146

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki)
Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu)

--------------------
+Quote Post
Yume
post Mar 7 2006, 20:35
Post #147

challenger

QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 19:17)
nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki)
Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu)
*

atvaino saule, ka es tagad tevi biš' pagremdēšu, jo tu iebrauci auzās, un man tas sak krist uz nerviem.

Pirmkārt- tie cilveki, ko tu nosauci par večiem ( un tas ir samērā rupš vārds, tapēc tam ir "stipra" nozīmē ) ir ikdienas cilvēki, viņus apmierina dzīve kāda viņa ir. Tie ir tie paši cilvēki , kas ir cieņas vērti, tikai ar citam ievirzēm.

Runajot par kompleksiem un skaudību- tu atšķir šos divus terminus? Man rodas aizdomas, ka nē, jo lietot abus reizē šaja gadījumā nebūtu pareizi. Skaudība bieži vien ir personīga darīšana, un ta parādās pie tiešā kontakta ar cilvēku, diskusijās un teorijās var runāt lielakoties tikai par tikpat teorētiskām lietam.

Tas, ka tu mini sarunas topiku attiecinot to uz sevi, parāda to, ka tu jūties kā sarunas centrs, un tas nēbūt tā nav. Ja tu jūti ka tev aizmugurē stāv sieviešu auditorija, kas tagad visus atkaus, lai aizstāvētu tevi, tad es tev pateikšu priekšā- tā nav. Lieta ir ievirzīta nedaudz citās sliedēs.

Tas ka tu uzskati sevi par metroseksuāli- Sipps ielika labu rakstiņu, par to, kas tad tie cilvēki tadi ir un ar ko ēdami, es viņu labu laiku atpakaļ TVNetā lasīju, un pat tur bija izvērsušās diskusijas. Pārlasi to rakstu, un varūt nedaudz labak sapratīsi diskusijas "filosofisko jēgu".

--------------------
IPB Image
+Quote Post
bladez
post Mar 7 2006, 20:35
Post #148

Danshaku

Eh. sad.gif Žēl. Tu atkal pateici ka visi veči ir -pret-. Zini, mani tu neuztrauc, dzīvo laimīgs. Esi tāds kāds esi. UN ES NĒESMU SIEVIETE, tāpēc lūdzu nesauc mani par vienu. Man naw ne aizspriedumi, ne stereotipi, ne skaudība. Varbūt mazliet kompleksains esmu (bet ne šai sakarā laugh.gif ).

P.S. Vienīgie kas man nepatīk ir Urlas. UN TIKAI VIŅI UN TIKAI tāpēc, ka viņi ir noziedzinieki un dzērāji.

P.S.S. Es ceru ka par to ko es pateicu post skriptumā neviens neuzskāks jaunu diskusiju, lai tagad MANI izvēlētos par mērķi. hehe biggrin.gif

P.S.S.S. YUME PIETIKS kūdīt. Vai tew NAW VIENALGA??? Tu tikai neuzsāc ekstrēmo musulmaņu domāšanu (gomenasai, gomenasai par maniem vārdiem, nekā personīga. TIEŠĀM). Šeit es domāju, ka "daži(daudzi?)" uzskata "dažus" par zemākiem, un es nesaukšu vārdos. UN TAS NAW TIKKAI Pakkun-sans.

This post has been edited by bladez: Mar 7 2006, 20:39
+Quote Post
GM
post Mar 7 2006, 20:43
Post #149

Resident Alcoholic

Group: ALK

Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma.
Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Yume
post Mar 7 2006, 20:53
Post #150

challenger

QUOTE(GameMaster @ Mar 7 2006, 19:43)
Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma.
Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē.
*

ak varenais dzīves gājējs, Dievs vien zin cik daudz dzīves ceļus tu jau esi izgājis, mums , parastai tautai tas nav lemts zināt.
*mhahahahah* Sorry GameMaster, nenoturējos, tu tā viedi raksti par lietām, kurās daudz vēl nekā nezini, ka man smiekli sanāca.
Bet par to, ka dzīve tādiem dod pa purnu, un dara to tik ilgi, kamēr neiemācās atbildēt, es tikai piekrītu.

Un par topika tēmu, ne draudziņ, tur tu gan netrāpīji. Runa nav par robežām starp dzimumiem , temats tomēr bija par cilvēku velmēm, nu es jau kā varēju centos uztaisīt to nosaukumu pēc iespējas miglainaku, lai zem viņa var pabāzt apakšā gan to kas jau bija uzrakstīts, gan to par ko bija runa, taču, nu šis gluži nebija īstais.

bladez- tautu vaiag kūdīt, savādāk dzīve būs garlaicīga. Viens pateiks kādu muļķīnu, cits izlabos ar dziļu filosofisku domu. Un visiem pārējiem būs prieks lasīt. re.. un visi būs laimīgi. Love and Peace.

UPDT: atcerējos dziesmu par tipisku šīs diskusijas situāciju - meklēt šeit http://www.savefile.com/files/9398445 - The Killers -Somebody told me /...that you had a boyfriend, who lookes like a girlfriend../

--------------------
IPB Image
+Quote Post

18 Pages V « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 07:58