![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 19:53) ![]() Runājot par normām. Jā, vēl vakar filma "Kuprainais Kalns", kurā sižets grozas par gejiem (cik es esmu dzirdējis (*eh, vajadzētu atradināties no iekavu lietošanas*)) vēl dabūja 4> oskarus. Bet nejau visiem homoseksuālisms ir pieņemams. Adzīšos, arī man tas liekas pretdabīgi un pretīgi. BET, sabiedrības nostāja ir 50:50. Pusei (neskaitot tos pašus minētos homosex.) tas liekas normāli, kamēr otra puse domā kā es. Nezinīšiem es homoseksuāļus izmantoju tikai par piemēru, viņi nekam citam tāpat naw derīgi (jā es tā uzskatu un nē es tā neuzskatu (*cik dziļa doma*)). |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Mar 7 2006, 19:43) QUOTE nekad, es atkaartoju - NEKAD nebuus visi viirieshi raupji un kaa dazhh labs izteicaas - mezhavechi - kaa arii nebuus visi taadi.. gruuti atrast apziimeejumu, taapeec teikshu droshi - taadi kaa es (tie kas sheit pilnaa nopietniibaa iedomaajaas vaardu piu, vai kko liidziigu oficiaali ir aprobezhoti, neizprotoshi un neapdomaajami konservatiivi cilveeki) Vienmeer buus domstarpiibas. pagaidaam redzu ka -par- ir siev. dzimuma paarstaaves, bet -pret- vechi. paskatoties profilos viss kljuust saprotamaaks. tie IR kompleksi, aizspriedumi, stereotipi un skaudiiba. Taadi kaa es (atkal ar sevi saliidzinu, ja atrodat apziimeejumu, SAKIET TUULIIT) labaak juutas meitenju viduu, jo lielaakaa dalja vechu vnk liekas zemaaki par pashu un ir kauns atrasties taadu sabiedriibaa dry.gif (es nevispaarinu) Tu te puikiņ/meitiņ esi kaut ko biš sajaucis. Runa nav par to, vai visiem vīriešiem ir jābūt mačo večiem, vai arī jāatrod sevī maigo zēniņu, jākrāso nagi un jālasa Cosmopolitan. Runa ir par to, ka mūsdienās zūd robeža starp sievieti un vīrieti, pie tam tas notiek tik strauji, ka bail paliek iedomājoties par to, vai drīzumā nesāksim par normu uzskatīt ne tikai homseksualitāti, bet arī zoofīliju vai pedofīliju. Tas, ka tev patīk nēsāt krūšturi, jo tas arī varot būt vīrišķīgi, nenozīmē, ka tev te tagad tas jāsludina kā vispārpieņemtā, pareizā norma. Iesaku tomēr palasīties vienu no manām iemīļotākajām grāmatām, proti, Breta Īstona Elisa "Amerikāņu psihs", kas lieliski atspoguļo metroseksualitātes virsotnes un to, cik sāpīgs galu galā ir kritiens. Tiesa tavā gadījumā šī te māžošanās drīzāk ir pubertātes vecuma process, kurš pāries, kolīdz nāksies iziet lielajā dzīvē un saprast, ka džekam ar lakotiem nadziņiem dzīve var iedot pa purnu. Burtiskā nozīmē. nepaarprotiet! es neesmu par taadaam novirzeem kaadas piemineetas, bet jaa - kas kuram saap. un par dziivi un kaa taa var iedot pa purnu labaak man nestaasti. ![]() te tu vnk redzi melnbaltas lietas, jo redz - es kruushturi neneesaaju, ar novirzeem neesmu. gribeetu redzeet kaa tu saatanistam ar lakotiem nagiem kko taadu pateiksi, taa kaa tas nav raadiitaajs cilveeka raksturam (es tagad runaaju vispaariigi) par tiem vechiem un sievieshu baru man aiz muguras - sorr, ja kaads paarpratis - atkaartoshu, es nevispaarinu! par kuudiishanu Yume tikai varu piekrist, labi, ka neesmu admins ![]() -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Eh. Atlika tew ieminēties par Sātanistiem. Tikkokā pieļāvu varbūtību, ka yas viss taču ir tikai stils. Pakkun-san stils ir lakot nagus un.....nzn ko tu vēl tur dari. Mans stils ir ģērbties asins-sarkanā un melnā un visu dienu klausīties bezjēdzīgu metālu (yup, tāds es esmu, kautgan "ādenēs" jūs mani nekad neieraudzīsiet). Citiem stis ir valkāt lakatus un platas bikses. Citiem atkal nekādas stila izjūtas (biezas brillītes ar svītrainu svīteri un pielaizītiem matiņiem. Atvainojiet, bet tiešām neizprotu tos cilvēkus, kur par savu stilu NEMAZ nedomā).
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Mar 7 2006, 20:06) par tiem vechiem un sievieshu baru man aiz muguras - sorr, ja kaads paarpratis - atkaartoshu, es nevispaarinu! par kuudiishanu Yume tikai varu piekrist, labi, ka neesmu admins ![]() ne, man šķiet es savu filosofijas dozu esmu izsmēlusi uz labu laiku. Kautgan... nāāā... rīt varēšu rakstīt filosofisko traktātu par mušmeres svārciņu ietekmi uz senās Ķīnas pirmsdaoisma filosofiju. BTW, man tiko ienāca prātā doma, ka musm vajadzētu parunāt par šito lietu dzīvajā, ja jau tik smuki tās sarunas saliekās čupiņā. Galvenie aktīvisti taču visi ir Rīdzinieki, vai ne? Un vel,kamēr pavisam neizbraucu auzās- nevajag neko vispārniāt, jau jūs tagad taisaties strīdēties par savam tiesībām. tas novedīs tikai pie kārtējām nesaprašanām. Vispārina situācijas, kurās visiem ir viens vai līdzīgs viedoklis., vārdu sakot, situācojas, kurās nevar rasties lieli pārpratumi nianšu saprašanā. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 20:13) .. Citiem atkal nekādas stila izjūtas (biezas brillītes ar svītrainu svīteri un pielaizītiem matiņiem. Atvainojiet, bet tiešām neizprotu tos cilvēkus, kur par savu stilu NEMAZ nedomā). atvainojos par dubult postu, šito pa velu ieraudzīju, bet noturēties nevarētu. Tauta, šeit aprakstītais taču ir Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ha-san's . *noveļās no krēsla, un vārtās pa grīdu. * -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
P.S. Ļoti atvainojos, ja kādu aizvainoju. Bet par šo varētu uztaisīt veselu topiku. Pats tāds biju, kad man bija kkādi 6 gadiņi, bet tādā vecumā tas ir piedodami.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26) Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Prātīgākie vārdi visā šajā topikā. Atzīšos, kā jau vairumam cilvēku, nepatīk man ne geji ne meteroseksuāli. Bet tas man netraucē dzīvot. Man pietiek ar to, ka zinu, ka tādi pastāv un, ka mani tas nesaista. Tālāk mani galīgi nekrata - vai viņi krāso nagus, vai pavada visu dienu spoguļa priekšā apbrīnojot sevi, vai taisa gājienus pa ielu vai nez vēl ko. Ja pa tv rāda kādu raidījumu par šiem idivīdiem, neskatos, bet pārslēdzu nākamo kanālu. Nu ja ir tādi, lai ir, kas man. Dzīvojiet savu dzīvi, es dzīvošu savu dzīvi. Šie indivīdi atradīs savu sabiedrību ar ko tusēt, es atradīšu savu sabiedrību. Tas kas man nepatīk un neintresē, par to neinteresējos un ignorēju. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
![]() ![]() Atkal jaapiekriit Yume.. par kaadu saieshanu, tikai taadu nevardarbiigu ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Mar 7 2006, 20:39) QUOTE(bladez @ Mar 7 2006, 18:26) Jā, varbūt man arī neīpaši patīk meteroseksuāļi, bet man ir VIENALGA. Ļauj citiem dzīvot un citi ļaus tev dzīvot. Prātīgākie vārdi visā šajā topikā. ![]() bet, ja nopietni. Jurchik.. mīļais, ja tev ir vienalga, tad kluse lupatiņā. Nevis raksti veselu penteru par to, cik tev tas ir vienalga, uzsverot, ka tev ir vienalga uz topika saturu, nevis uz to ka tu uztver šos cilvēkus vienaldzīgi ( jo otrias variants atbilstu topika saturam, bet pirmais diemžēl -nē). Šī vieta ir domāta diskusijām, neviens jau te nevienu neizvaino, tikai izsaka savu viedokli, dažbrīd to uzspiežot citiem. Bet karu par tiesībām neviens neuzsāk pēc šī topika izlasīšanas netaisās. QUOTE es esmu tas kas NEvispaarina, bet pieljauj iznjeemumus! šaja gadījumā tu pielaidi stilistisku kļūdu teikumā. noliegums ir ielikts neiespējamā vietā, no izslēdz palīgteikuma jēgu. Tas ir vajadzētu būt vai nu - es esmu tas, kas vispārina, bet pieļauj izņēmumus. ( būtu pareizi jēgas ziņā), vai arī - es neesmu tas kas vispārina, bet pieļauju izņēmumus. ( kas tā vai ta ir pretrunīgs) -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 7 2006, 20:48) Šī vieta ir domāta diskusijām, neviens jau te nevienu neizvaino, tikai izsaka savu viedokli, dažbrīd to uzspiežot citiem. Bet Karu neviens neuzsāk. Un ko tad es darīju? Izteicu savu viedokli, tā šķiet. Vai varbūt man ir atņemta vārda brīvība? lab, nekasamies =) -------------------- |
bladez |
![]()
|
Ehh. Laba lieta jau diskutēt, un par to saiešanu. Nu tā........
Varētu jau saiet kopā, bet tikai lielākajā daļā klubu ieeja ir tikai no 18 vai no 16 (ehh. Vēl tikai 2 mēneši līdz īstajām izklaidēm). |
Yume |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Mar 7 2006, 20:55) Un ko tad es darīju? Izteicu savu viedokli, tā šķiet. Vai varbūt man ir atņemta vārda brīvība? lab, nekasamies =) nu vot tā, es tā gribēju lai tu man muguru pakasi, a tu ta paņem un saki, nekasamies. ![]() Un par "saiešanu" ( man labāk patīk vārds "strelka" bet tas šajā gadījuma var tikt uztverts dardīgi) - nu var jau visi draudzīgi atnakt uz to pašu Jukatanu, un tad nolemt, kur doeties tālāk. ( vienmēr var aiziet paspēlēt biljardu ) ![]() -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
Heh. Bilijardu nekad savā mūžā nēesmu spēlējis, bet gan biju domājis piedalīties Latvijas Novusa čempionātā. Tas tā, pašlaik tādā priecīgā prātā esmu (nē, es nēesmu piedzēries).
Un starp citu. Pārmaiņas pēc gribētu uzzināt cik kuram gadi??? Tā, tīri kolektīva interese. Man pašam ir 15 (gōdīgi). |
Yume |
![]()
|
pssst. Es te Jurchikam teicu ka viņš nepatemu runā. A tu gribi tagad par vecumu prasīt. Paskaties taču profilā, parasti cilvēki ir pieklāīgi un ieliek.
Plus, ir tipoks, kur var atrast infu par cilvēkiem, teiksim, tas kas saucās "anketa" Un par tikšanos vajag runāt pavisam citā sadaļā. ( Outdoor ) Tēl, runājot par tēmu - radās doma par to, vai metroseksualisms ir savas piederības modes elitei izpausme, vai tomēr tas ir sevis parādīšana, kāds tu jūties. Fatktiski, ja īsāk, tad jautājums ir - dzīves stils vai dzīve? -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
Es domāju, ka tas ir kā kuram. Man tas ir tikai Dzīves stils, bet ir cilvēki kam tā ir dzīve. Bet šaubos vai šādu jautājumu var saīsināt šādi. Par piemēru var ņemt latvijas slaveno Peksi. Viņš kā pats teica (Dāvida šovā) viņa stils ir viņa dzīve. Bet paskatoties tuvāk, tā bija diezgan nožēlojama dzīve bez nākotnes. Man tas ir tikai dzīves stils. Man drēbes un frizūra nenosaka daudz manā dzīvē, tā ir tikai maza daļa manas dzīves un manis paša.
Neņemiet vērā manu iepriekšējo postu. Liekas ka biju galīgi aizdomājies, jo es cenšos reizē skatīties Elfen Lied un postot forumā. Cik stulbi ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:54 |