IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
Lija
post Mar 8 2006, 13:13
Post #181

(yaoi) rota 69

Group: Chuunin
From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(xikes @ Mar 8 2006, 01:11)
Vai tieshaam muusdienu sabiedriiba ir tik stulba?! blink.gif
Nez.. ja es redzeetu kaa aborigens diiraa trusiitim aadu, man, tanii momenta nerastos iespaids, ka aborigeeni ir kaut kaadi tursiishu diiraataaji. Huh.. vienmeer saglabaaju rezervi, ka noteikti jaabuut veel citaam kaada konkreetaa kompuma ieziimeem, kas raxturo sho sabiedriibu. (aborigeeniem taatad noteikti jaabuut savai kultuurai, kura ir balstiita uz vinu likumiem, dieviem.. utt.. nevis uz trusiishu slakteeshanu).

Nekas nav taa kaa saakumaa izskataas.

*

ja godiigi tad muusdienu sabiedriiba nav tik stulba... vinja ir veel stulbaaka... pirms es nesaaku straadat ar cilveekiem, nemaz nezinaaju, ka lielaakais cilveeku daudzums ir PATIESHAAM stulbi.. lai neteiktu vairaak ka vinjiem truukst pat standarta logikas apriikojuma...

par tiem trusiishiem - es gan domaatu ka aborigeeni ir kaut kaadi trusiishu diirataaji - ja es redzetu ka kaads no vinjiem diiraa trusiiti!! un tajaa momentaa man nemaz negribeetos domat par vinju kultuuru un likumiem...

"Nekas nav taa kaa saakumaa izskataas." - ir veel sliktaak...

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pakkun
post Mar 8 2006, 18:11
Post #182

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

Jaa! man shii diskusija liekas diezgan uzjautrinosha. laugh.gif Censhos spriest objektiivi, bet shaa vai taa sanaak kko nonicinaat un tas ir neizbeegami. Biagi smiekliiga bija mana teikuma par NEvispaarinaashanu analiize. godiigi sakot biju visai paarsteigts par savu DRAUSMIIGO kljuudu.. jaa taa ir, ja iekarsis un dedziigs steidzies kko uzdrukaat.
Par Bruce Lee - es biju domaajis tiiri vizuaali vaajsh, bet kas par ieksheejo speeku! Taa teikt - neskati viiru no cepures... NESKATI VIIRU NO CEPURES - tas vareetu buut mans arguments. Protams mulkjiigi buutu teikt, ka cilveeks jaaiepaziist, jo tas nav shiniis apstaakljos gluzhi iespeejams. Gribaas piemineet visus tos kas nosmej gotus vai emo vai aziaatus, balstoties uz absoluuti nepilniigiem informaacijas avotiem. Pilniibaa pieljauju, ka var buut normali, atkal jaasaka, vechi, vnk neesmu daudz taadu sastapis.
Baigi jaapiekriit ShinChan:::: sigfa un game master — ja vēlaties parādīt vai pierādīt savu vīrišķo pārākumu pār Pakkun un viņam līdzīgiem, sāciet ar to, ka nelietojiet urlu cienīgus apvainojumus. Antipātijas pret kādu cilvēku ir saprotama lieta, taču nolaisties līdz diezgan prastiem personiskiem uzbraucieniem nav tā lieta, kas ceļ jūsu pašu un mazina aizskartā cilvēka vērtību.::::: sheit es ljoti gribu citeet grupas- Grupa dziesmas par urlaam tekstu - "meklee kuram dot pa seju, meklee kuru saukt par geju." klau, vai tad tieshaam mums ir jaanolaizhas liidz taadam liimenim? Es tiiri taa smalkjuutiibas peec nevienam personiigi nebraucu virsuu... , tikai izsaku savu viedokli, kaa jau forumos pienjemts.

--------------------
+Quote Post
GM
post Mar 8 2006, 18:39
Post #183

Resident Alcoholic

Group: ALK

Tā vietā, lai bezjēdzīgi runātu par to kā dažs labs te degradē vīrišķo dzimumu, man pietiek iepostēt vien šo te 18-19'it gadīgā "vīrieša" bildi:
image

I think no comments are necessary.

Un liels paldies ShinChan'am par ieteikumiem korekti postošanai šajā forumā, bet paturu tiesības tos nelikt lietā.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Pakkun
post Mar 8 2006, 18:50
Post #184

Hakushaku

From: λ=56.923** φ=24.039**

laugh.gif ... pag .. laugh.gif laugh.gif laugh.gif atradies viirietis.. tev kkaadi argumenti ir vispaar kkam??? tu kko pamatotu pasaki, maaster flomaaster? man taadi chaliishi kaa tu tikai smieklus uzdzen. Nesaakshu klastiit savus viedokljus attieciibaa uz tavu shkjiru, jo uzskatu, ka suudu labaak neaiztikt...jo vairaak aiztiksi, jo vairaak smirdees! tongue.gif

--------------------
+Quote Post
sipps
post Mar 8 2006, 19:02
Post #185

Unregistered

QUOTE(Pakkun @ Mar 8 2006, 17:50)
laugh.gif ... pag ..  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  atradies viirietis.. tev kkaadi argumenti ir vispaar kkam??? tu kko pamatotu pasaki, maaster flomaaster?  man taadi chaliishi kaa tu tikai smieklus uzdzen. Nesaakshu klastiit savus viedokljus attieciibaa uz tavu shkjiru, jo uzskatu, ka suudu labaak neaiztikt...jo vairaak aiztiksi, jo vairaak smirdees! tongue.gif
*

prieks kur tu rodies ne tikai tavs vizuālais izskats bet arī prata spējas kaut kāda veida izskatās ir tikušas pakļautas kādai mehāniskai iedarbībai ( iespējams sitot pa galvu ar trulu priekšmetu bet tas nu tā ) un protams to visu var norakstīt uz pubertāti kas tava gadījumā būs nedaudz ieilgusi.

bet varbūt kāda bērnības trauma? vai varbūt iedzimtība?
+Quote Post
CirvjaKaac
post Mar 8 2006, 19:29
Post #186

Danshaku

From: Kačoku zāle

Man izskatās pēc nopietna smadzeņu trūkuma organismā, transseksuālisma vai pederastības pārākās pakāpes. No bildes vien nevar izspriest.. Bet esmu pārliecināts, ka savos minējumos esmu tuvu patiesībai.
Pakkun Tu tāds arī no mājas bez ķiveres un aizsargietērpa izej? blink.gif

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
Tigra2
post Mar 8 2006, 20:24
Post #187

kawaii tora

;( Vienkārši jāraud, Es nekad neesmu bijusi tik populāra, Pakkun šeit iestājās tikai 20 februārī un jau tagad visiem ir viņa foto un visi par viņu vien runā, vai man tiešām ir jākļūst par kautkādu lezbi, lai man arī pievērstu uzmanību?(tas nav nopietni, bet tikuntā dry.gif )
Šī ilgā diskusija par un ap Pakkun parāda, kāpēc populāri ir daudzi j-pop sakrāsotie tipiņi. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
ETM
post Mar 8 2006, 20:30
Post #188

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Angliski ir divi vaardi, kas buutiibaa apziimee popularitaati: famous un infamous

padomaa labi kursh ir attiecinaams konkreetajaa gadiijumaa un vai tas ir tas uz ko tiekties.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Ghoul
post Mar 8 2006, 20:34
Post #189

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 20:24)
;( Vienkārši jāraud, Es nekad neesmu bijusi tik populāra, Pakkun šeit iestājās tikai 20 februārī un jau tagad visiem ir viņa foto un visi par viņu vien runā, vai man tiešām ir jākļūst par kautkādu lezbi, lai man arī pievērstu uzmanību?(tas nav nopietni, bet tikuntā dry.gif )
Šī ilgā diskusija par un ap Pakkun parāda, kāpēc populāri ir daudzi j-pop sakrāsotie tipiņi. biggrin.gif
*

vinsjh nav jrock, bet gan emo tongue.gif un es briinos, ka pakkun tika taa nolamaats, neveelos kaadu apvainot, bet vinsjh nav smagaakais gadiijums tongue.gif. lol ko nelienat jrok topikos un neaprunaajat kaarteejo japaanju gailju, krosdreseru grupu? un pakkunu neesat ne satikushi, neko citu un jau spriezat par vinja praata speejaam un gariigo staavokli. Cmon, manupraat izskataas ok, man protams neinteresee shada veida gjeerbshanaas utt. Bet ko trauceet cilveekam izskatiities kaa vinsjh veelas?

This post has been edited by Ghoul: Mar 8 2006, 20:39
+Quote Post
Tigra2
post Mar 8 2006, 20:43
Post #190

kawaii tora

QUOTE(ETM @ Mar 8 2006, 20:30)
Angliski ir divi vaardi, kas buutiibaa apziimee popularitaati: famous un infamous

padomaa labi kursh ir attiecinaams konkreetajaa gadiijumaa un vai tas ir tas uz ko tiekties.
*

Ja teišām neapķeries, tad varu paskaidrot, kāpēc attiecinu uz šo situāciju vārdu populārs.
1. Sabiedrība ir stulba(kā jau daudzi saka)
2. Ja kāds kādu nopels vienmēr atradīsies kāds, kas aizstāvēs(kaut vai prikola pēc)
3. atliek tikai sabiedrībā kādu nopelt un uzreiz saņemsi pretsitienu, cilvēkam aizstāvēt cilvēku ir asinīs(kas ir cilvēks cilvēkam? - Biedrs, draugs un brālis(māsa))

Tāpēc ar savu publisko Pakkun nopelšanu, cilvēki izdara totālu stulbību.
Popularizē Pakkun, kā cīnītāju par savām tiesībām un popularizē sevi, kā apdirsēju.
Nav nekādas garantijas, ka pakkun ir savu tiesību cīnītājs, bet ar to, ka viņš nelamājas pretim vien, parādās viņa rakstura plusi.

Tāpēc saku vēlreiz - Cilvēki ir stulbi!!!!!!!!!!!!!

--------------------
IPB Image
+Quote Post
GM
post Mar 8 2006, 20:46
Post #191

Resident Alcoholic

Un jāteic, ka pēc dažu indivīdu (pārmaiņas pēc nesauksim tos nikos) bilžu aplūkošanas, jāsecina viens - Daži cilvēki ir stulbāki par citiem.

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Mar 8 2006, 20:48
Post #192

kawaii tora

QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:46)

Un jāteic, ka pēc dažu indivīdu (pārmaiņas pēc nesauksim tos nikos) bilžu aplūkošanas, jāsecina viens - Daži cilvēki ir stulbāki par citiem.
*

kopš kura laika intelektu aprēķina pēc apģērba stila, frizūras vai izskata ?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
GM
post Mar 8 2006, 20:50
Post #193

Resident Alcoholic

QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 19:48)

*

*

Kopš kura laika intelekts neatspoguļojas caur darbiem un ārišķīgām izpausmēm?

--------------------
+Quote Post
Tigra2
post Mar 8 2006, 20:52
Post #194

kawaii tora

QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:50)

*

*

*

Kāpēc tu tik izmisīgi centies kādu nopelt? Vai tiešām kompleksu(update: tautas valodā tas nozīmē problēmas ar pašnovērtējumu) ir tik daudz, ka centies citus nolīdzināt līdz ar zemi?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Mar 8 2006, 20:53
Post #195

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(GameMaster @ Mar 8 2006, 20:50)

*

*

*

ko tu zini par vinja darbiem?
+Quote Post

18 Pages V « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 04:03