![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
paldies ghoul. Njaa.. jaaatziist ka sapraatiigu cilveeku pasaulee ir maz, sasodiiti maz. Buutiibaa pievienojos otaku, taapeec, ka dazhus taadus sheit zinaaju... peec kaada laika juutu no citiem taadu pashu attieksmi kaa no skolas hiphop urlaam, vai nav smiekliigi?
![]() p.s. es pats taa iisti nevaru nodefineet savu stilu, kur nu veel juus.. ![]() p.p.s. negribot, NEGRIBOT esmu nonaacis taadaa savdabiigaa uzmaniibas centraa. Man ta interesanti, bet shkjiet ka topiks jau ir taads iistais offtopiks palicis... vajadziiga KONTROLE! ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tigra, izgliito sevi un uzzini kas ir komplekss, pirms lieto sho vaardu. Savaadaak lasi lasi, un cho ta neiet kopaa.
UPDT: Ghoul, vinja darbi ir aciim redzami. Paskatoties vinja bildee man ir skaidrs, kam vinjsh velta laiku ._O Rakstiit ar flomaasteru uz veedera ka esi mauka? neshtimmt. kraasot nagus melnus? neshtimmt. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
mjaa, tigra diez vai kompleksi
![]() ![]() Wah! taatad. par whore, man liekas, tu nezini kaa da sakaraa tas ir bijis rakstiits lol manuprat vnk tuseejot ar chomiem prikola peec uzrakstiits. Tik nesaki, ka tev tuseejot ar darugiem nav bijushi kkaadi shada veida joki ![]() ![]() ![]() LOL briinos, ka nesakat, ka tie kuriem ir gari mati ir geji ![]() This post has been edited by Ghoul: Mar 8 2006, 21:09 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 8 2006, 20:55) Tigra, izgliito sevi un uzzini kas ir komplekss, pirms lieto sho vaardu. Savaadaak lasi lasi, un cho ta neiet kopaa. UPDT: Ghoul, vinja darbi ir aciim redzami. Paskatoties vinja bildee man ir skaidrs, kam vinjsh velta laiku ._O Rakstiit ar flomaasteru uz veedera ka esi mauka? neshtimmt. kraasot nagus melnus? neshtimmt. Nu un, ka cilvēks tā dara? Cilvēki dara daudzas lietas, kas nebūtu jādara, piemēram, dzer alkoholu.vienreiz es uzzīmēju sev ūsiņas, iztaisījos par pirātu un sēdēju pie spoguļa un domāju: ''Žēl, ka neesmu vīrietis...'' - Bet vai tas liecina kautko par manām prāta spējām?(labi, neveiksmīgs piemērs, bet to varētu definēt tā - ''kļūdīties ir cilvēcīgi'' vai arī ''neviens nav perfekts'') P.S. Es domāju, ka vārds kompleksi atbilst, jo tie, kas jūtas nelaimīgi un slikti(bieži vien dēļ izskata), cenšas savu aizvainojumu un dusmas izgāzt pār kādu, cerot, ka tas nolaidīsies zemākā līmenī par sevi, un apziņa, ka ir kāds nelaimīgāks, uzlabo garīgo. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Prikols ta prikols, man taa kautkaa neshkjiet, ka vinja tagadeejaa bilde (bljin, veco nesaglabaaju, buus jaaparakaajas application folderii) arii buutu prikols.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(Ghoul @ Mar 8 2006, 20:01) mjaa, tigra diez vai kompleksi ![]() ![]() Wah! taatad. par whore, man liekas, tu nezini kaa da sakaraa tas ir bijis rakstiits lol manuprat vnk tuseejot ar chomiem prikola peec uzrakstiits. Tik nesaki, ka tev tuseejot ar darugiem nav bijushi kkaadi shada veida joki ![]() ![]() ![]() LOL briinos, ka nesakat, ka tie kuriem ir gari mati ir geji ![]() nenotureejos... taas izdariibas ar flomaasteriem (permanent maarkeriem) bija shinii jaungadaa... ![]() ![]() -------------------- |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE paldies ghoul. Njaa.. jaaatziist ka sapraatiigu cilveeku pasaulee ir maz, sasodiiti maz. Buutiibaa pievienojos otaku, taapeec, ka dazhus taadus sheit zinaaju... peec kaada laika juutu no citiem taadu pashu attieksmi kaa no skolas hiphop urlaam, vai nav smiekliigi? laugh.gif un shitaadi veel skataas animes.... Jūs sevi uzskatat par vienu no tiem saprātīgajiem? Cik saprotu Jūs sevi turat par vīrišķīgu. Atļaušos oponēt. Ieraugot Jūsu fotogrāfiju 1. doma - nu neglīta dāma sanākusi, neko darīt - kāds esi piedzimis tādam jādzīvo. Atklājot, ka Jūs esat "vīrietis" biju patiešām šokēts - meitenēm raksturīga rozā josta, tetovējums, frizūra, grims u.t.t. Un ko Jūs vēlējāties uzsvērt ar fotogrāfijā ieņemto pozu? Jūsu nevainīgo pakaļu? Vai spēju iegrūzt pirkstu mutē? Manā skatījumā Jūs esat nevīrišķības paraugs. Un kādiem cilvēkiem jūsuprāt būtu jāskatās anime? Piedodiet, bet visi nevar būt tādi pusfabrikāti ar tādiem uzskatiem kā Jūs. Totālā necieņā - CirvjaKaac ![]() ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
[quote=Pakkun,Mar 8 2006, 21:11]
nenotureejos... taas izdariibas ar flomaasteriem (permanent maarkeriem) bija shinii jaungadaa... ![]() ![]() [/quote] mwahahah, esmu redeejis bildes, tipa ![]() Jūs sevi uzskatat par vienu no tiem saprātīgajiem? Cik saprotu Jūs sevi turat par vīrišķīgu. Atļaušos oponēt. Ieraugot Jūsu fotogrāfiju 1. doma - nu neglīta dāma sanākusi, neko darīt - kāds esi piedzimis tādam jādzīvo. Atklājot, ka Jūs esat "vīrietis" biju patiešām šokēts - meitenēm raksturīga rozā josta, tetovējums, frizūra, grims u.t.t. Un ko Jūs vēlējāties uzsvērt ar fotogrāfijā ieņemto pozu? Jūsu nevainīgo pakaļu? Vai spēju iegrūzt pirkstu mutē? Manā skatījumā Jūs esat nevīrišķības paraugs. Un kādiem cilvēkiem jūsuprāt būtu jāskatās anime? Piedodiet, bet visi nevar būt tādi pusfabrikāti ar tādiem uzskatiem kā Jūs. Totālā necieņā - CirvjaKaac ![]() ![]() [/quote] kaa izpauzas viirishkjiiba? vinajm vajadzeetu buut bardainam kachakam aadas meetelii saulenees? or kaa? Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol baidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? ![]() This post has been edited by Ghoul: Mar 8 2006, 21:21 |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Mar 8 2006, 21:05) Es domāju, ka vārds kompleksi atbilst, jo tie, kas jūtas nelaimīgi un slikti(bieži vien dēļ izskata), cenšas savu aizvainojumu un dusmas izgāzt pār kādu, cerot, ka tas nolaidīsies zemākā līmenī par sevi, un apziņa, ka ir kāds nelaimīgāks, uzlabo garīgo. Tie nav kompleksi (pat tuvu ne), to sauc par dusmu izgaashanu. Kaadaa jeegaa tu rakstiiji, ka ceriibaa, ka nolaidiisies zemaak par sevi, taa arii nesapratu. Lai izjustu stipru nepatiku pret kautko vispirms ir jaabuut veertiibu skalai, un liidz ar to arii pashnoveerteejumam. UPDT: da ladno, peec izskata arii spreizh par cilveeku. Tas protams nav vieniigais, bet tad kad tu saproti, ka Pakkun lepojaas ar savu izskatu, tad arii priekshstats izveidojaas pilniibaa. Un man tas traucee. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE kaa izpauzas viirishkjiiba? vinajm vajadzeetu buut bardainam kachakam aadas meetelii saulenees? or kaa? Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol abidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? tongue.gif lol vnk beidzat nejeedziigu spam/fleimu . Tātad jūsuprāt viņš ir maskulīns puisis? Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. Vai tiešām savā postā esmu runājis par apspriežamā indivīda prāta spējām? Acīmredzot Jums ir problēmas ar domas uztveršanu un dikciju ![]() ![]() ![]() Man viņš netraucē, atklāti sakot, man viņš ir vienaldzīgs. Iesaistījos šajā "diskusijā" garlaicības tramdīts... ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 21:25) QUOTE kaa izpauzas viirishkjiiba? vinajm vajadzeetu buut bardainam kachakam aadas meetelii saulenees? or kaa? Izskats staasta apr personu, bet nedriikst to njemt par visa sava viedoklja par sho cilveeku pamatu. Un nedriikst to izmantot kaa vieniigo argumentu runaajot par personas praata speejaam. lol li tak neesaa kaadas kraasas grib. Kaadaa veidaa tev tas traucee? lol abidies, ka tava draudzene ieraugot shamo tevi pamestu? or kaa? tongue.gif lol vnk beidzat nejeedziigu spam/fleimu . Tātad jūsuprāt viņš ir maskulīns puisis? Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. Vai tiešām savā postā esmu runājis par apspriežamā indivīda prāta spējām? Acīmredzot Jums ir problēmas ar domas uztveršanu un dikciju ![]() ![]() ![]() katrs izpauz ko grib, bet tas nemaina to kas vinsjh ir ![]() ![]() ![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Es, turpretī, sāku neapskaust lastguru, kam vajadzēs visu šito dzēst laukā, plus, piestādīt wārnus, plus, izdomāt, vai nebūtu lietderīgāk pamest moderatora posteni un nodoties vegānisma sestajam danam or somthn.
-------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ghoul |
![]()
|
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 8 2006, 21:31) QUOTE atrs izpauz ko grib, bet tas nemaina to kas vinsjh ir tongue.gif Par praata speejaam es domaaju vispariigi, tas netika teemeets uz Juusu postaa atrodamo informaaciju, shkjiet, ka Jums ir probleemas ar informaacijas uztveri laugh.gif laugh.gif laugh.gif Kā arī nopietnas problēmas saprotami izklāstīt savu domu. Piedodiet - nesapratu šo, Jūsu rakstīto postu. wah! dari ko gribi tu paliksi tas kas esi! Vinsjh var izskatiities kaut vai peec kkaada jroka krosdreser gailja, bet vinsjh ieksheeji paliks tas kas ir. Par vinja sapraatu, domaam un gariigo dziivi mees neko nezinam un nevaram ( un nedriikstam) par vinju spriest tikai peec bildeem kuras ir atrodamas shinii formuaa. Iespeejams shaada cilveeku pazemoshana liek tev/jums justies krutaak, bet tas i stulbi un nozeeelojami, ljaujiet tak cilvekam dziivot un buut tadam kaads vinsjh veelas buut ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
GameMaster tu tikko izrāvi vārdus no manas puses. Mazāk kā 3 stundu laikā ir uzsācies jauns strīdiņš, kuru tikpat labi varētu risināt PM.
Jau apnicis. šeit ir VAIRĀKI noteikumu pārkāpumi. 12. Pirms ko rakstat, padomājiet vai jūs to teiktu cilvēkam acīs. 13. Lamu vārdu, to abreviatūru, necenzētas leksikas lietošana vai naida kurināšana tiks bargi sodīta. nepa bet: 17. Atbildēs citējamajam tekstam jābūt minimālam (saīsinātam). Nelieciet atbildēs iepriekšrādītās bildes. Izņēmums var būt, ja tu gribat norādīt uz kādu konkrētu bildi kas ir bijusi vairākus ierakstus atpakaļ. 18. Ja kaut kas neapmierina, moderatori uzklausīs jebkuras pamatotas pretenzijas. |
Pakkun |
![]()
|
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:21 |