![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem?
Un starp citu: kaada vaina koptam cilveekam? un es atkaartoju ATKAL - neskati viiru no cepures! p.s. laikam pirmais uzbrauciens no manas puses: sipps, tu esi vai nu mulkjis, vai pilniigi beernishkjiigi un nenopietni noskanjots (vispaar man jau arii smiekli naak ![]() ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Paklau, jajau tu tik biezhi bljausties ka nevajag skatiit viiru no cepures, vai tas neliecina par to, ka tevi neapmierina tas kaadu iespaidu rada tavs izskats? Neesi paardomaajis taadu iespeeju kaa kaut kaa mainiishana?
Un par to ka apziimeeshana ar flomasteriem ir baigais joks: ja tas buutu stulbs joks, ko izspeeleejushi (?)draugi(?) kameer subjekts bija ee.. nespeejiigs pretstatiit kaut ko tam visam, tad nu parasti taadas bildes neliek ar lepnumu profilaa. Pie kam, te daudzi saaka breekaat par to ka izskatam nav nekaada sakara ar intelektu. Ieteikums: palasiit topiku. Komentaari par intelektu tikai izbiidiiti peec gjeniaaliem un logjikas paarpilniem postiem, tam nav sakara ar vizuaalo teelu. ok, pafleimoju, labi zinu, ka shobriid offtopikaa nedaudz, bet arii labi apzinos ko gribu pateikt. -------------------- Because i can!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 9 2006, 17:26) Paklau, jajau tu tik biezhi bljausties ka nevajag skatiit viiru no cepures, vai tas neliecina par to, ka tevi neapmierina tas kaadu iespaidu rada tavs izskats? Neesi paardomaajis taadu iespeeju kaa kaut kaa mainiishana? Un par to ka apziimeeshana ar flomasteriem ir baigais joks: ja tas buutu stulbs joks, ko izspeeleejushi (?)draugi(?) kameer subjekts bija ee.. nespeejiigs pretstatiit kaut ko tam visam, tad nu parasti taadas bildes neliek ar lepnumu profilaa. Pie kam, te daudzi saaka breekaat par to ka izskatam nav nekaada sakara ar intelektu. Ieteikums: palasiit topiku. Komentaari par intelektu tikai izbiidiiti peec gjeniaaliem un logjikas paarpilniem postiem, tam nav sakara ar vizuaalo teelu. ok, pafleimoju, labi zinu, ka shobriid offtopikaa nedaudz, bet arii labi apzinos ko gribu pateikt. emmm .. mani pilniibaa apmierina mans izskats, tas teiciens ir domaats jums, kam tas izskats liekas TIK ljoti noteicoshh. Un vispaar... (seko izniicinosha fraaze) kaapeec zeenus uztrauc zeenu izskats(nesaakiet tikai runaat tagad par bomzhiem ![]() tie kaa ETM teica : (?)draugi(?) starp citu bija taas pashas meitenes, kuru sabiedriibaa uzturos ![]() ![]() Vai kaads var taa neapstriidami vispaar defineet intelektu? -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 17:14) Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem? Un starp citu: kaada vaina koptam cilveekam? un es atkaartoju ATKAL - neskati viiru no cepures! p.s. laikam pirmais uzbrauciens no manas puses: sipps, tu esi vai nu mulkjis, vai pilniigi beernishkjiigi un nenopietni noskanjots (vispaar man jau arii smiekli naak ![]() ![]() ne aklam ko parādīsi ne stulbam ko iestastisi. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jautaajumi, kas nebja atbildeeti:
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 17:14)
Jautaajumi, kas topikaa jau ir tikushi atbildeeti. Kaa arii uzskati, aicinaajumi, kam topikaa jau tika likti pretargumenti. Kurus, starp citu, tu neesi pretargumenteejis. Meegjini saprast, ko tev staasta! Ja ir probleemas ar domaashanu, parunaa ar mani PM, un es izskaidroshu pa teikumam katru postu shajaa topikaa! QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 17:14)
Naida kurinaashana. Neatbalstu naida kurinaashanu nekaadaa veidaa. Jebkursh turpmaakais teksts, kuraa tiks aprunaats cilveeks, nevis runaats par teemu, tiks sodiits. Btw: tas, ka tavs viedoklis pret draugiem nesakriit ar ETM viedokli pret draugiem nenoziimee, ka ETM nav draugu. Vinjam tikai taapat kaa, piemeeram, man ir uzskats, ka cilveeks, kas shaadi izriikojas, peec shaadas riiciibas vairs nav draugs. Maacies buut sabiedriibaa - neizteikt nepatiikamas sajuutas izraisoshus subjektiivos viedokljus par cilveekiem! Tas, ka citi dara taapat, nav attaisnojums. Arii vinji (arii es) dara nepareizi runaajot slikti par cilveekiem, un to risinaat vajag, pasakot tieshi, ka tas tevi aizvaino (jo modi taadu riiciibu ciena un tevi aizstaavees), nevis "braucot" pretii. QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 17:14)
Secinaajums: ieveerojami vairaak kaa puse no tevis rakstiitaa ir bezjeedziiga atkaartoshanaas un naida kurinaashana. Vai nu atturies no turpmaakas rakstiishanas, vai saac rakstiit logjiski un argumenteeti! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pakkun |
![]()
|
oooooo, edg cik tu vieds un paarliecinoshh, man liekas ka es tevi pilniigi gribu
![]() jaasaak ar to ka ne jau es kko saaku braukt personiski! es jums kkaa trauceeju??? ![]() un ja es kko atkaartoju, tad tas noziimee, ka man ir radies uzskats, ka juus kko neesat sapratushi vai ka pilnigi neieklausaties manaa sakaamajaa.. mans spriedums: te ir aarkaartiigi daudz konservatiivu un aizspriedumiem paarbagaatu cilveeku(vecmaaminju kopiena) naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani.. bettt, taapat te ir pilns ar rajona pirmajiem pacaaniem, kas celj savu pashnoveerteejumu censhoties gremdeet citu! taa pati sachaaksteejusii peleekaa publika kas ar saviem iesiiksteejushajiem uzskatiem par dziivi leenaam saindee sabideriibu.(vienmeer pieljauju iznjeemumus, kas par laimi shur tur ir) par lielu prieku man un apbeedinaajumu jums- you didn't put a scratch on my forehead ![]() ljoti patiik lastguru signature, un laikam jau buushu arii sapratis taa jeegu. turpmaak njemshu to veeraa! ![]() The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... -------------------- |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Temats un diskutētāju zināšanas par to izskatās ir izsmelti. Pakkuns acīmredzams eksibicionists izgaršo sev pievērsto uzmanību, bet pretējā nometne sāk pīties savos sākotnējos uzstādījumos, nespēdama argumentēt, kāpēc sievišķīgs vīrišķis ir sliktāks sabiedrības un kompānijas loceklis nekā "vīrišķīgs" vīrišķis (par šī vārda salikuma nozīmi un šejieniešu izpratni pat to būtu vērts izveidot atsevišķu topiku).
Lai gan būtībā šis topiks ir sabiedrības mikrokosms. Tie paši viedokļi, tās pašas cilvēku proporcijas. Konservatīvā un tradicionālā nometne, kas vēlas visu kā pa vecam, taču tajā pašā laikā saprot, ka tā kā bija pavecam nekad vairs nebūs, tad margināla cilvēku grupiņa, kas, visticamāk, nespēdama sevi nekā savādāk realizēt, taču izjustdama alkas tikt pamanītai, neatrod nekā labāka jaukt robežas starp dzimumiem (principā šai grupai varētu pierakstīt daudzus subkultūras elementus (panki, reperi, metālisti, emo utt) taču jaukākais ir tas, ka tās viena otru nereti apkaro). Un, protams, neiztik bez postmodernās sabiedrības cilvēkiem, kas iemācījušies vai nu nepievērst uzmanību šādai kvalitatīvai sabiedrības izmaiņai, vai arī proponē, to, ka cilvēks var pēc paša izvēles brīvi izpausties pie nosacījuma, ka tas nav pretrunā ar likumiem (tautas valodā: kamēr tu man neuzmācies vari dzīvot vesels). Protams, ir vēl virkne apakškategoriju, taču pamatgrupas ir šīs. Ko es ar to visu gribēju pateikt? Nezinu, jo kamēr rakstīju jau paspēju aizmirst. Pamatdoma ir, ka sabiedrrība nekad nebūs homogēna, visi vēstures gaitā iecerētie un neveiksmi cietušie eksperimenti mums to pierāda. Patīk tas kādam vai nē esam vienas sabiedrības locekļi, var mums kaut kas nepatikt otrā cilvēkā, taču nav spiesta lieta ar viņu komunicēt. Taču diemžēl cilvēka dabā ir akrot pret citādo un nesaprotamo. Droši vien visiem atminņā ir "slavenais"Rīgas gay pride. Čupiņa cilvēku no kuriem tikai labi ja puse bija geji izčāpōjās pa Rīgas centru. Kā jūs domājat būtu jārīkojas cilvēkam, kam pret gejiem ir riebums? Jāiet gejiem ar līkumu? Nepareizi. Ir jāsalāsās lielā barā un kā idiotiem lamu vārdu pavadījumā jānomētā geji ar olām. Šis ir tikai viens piemērs, taču tādu nav mazums. Nu tak neviens panks (vismaz atbilstoši ģērbies) jūs bankā neapkalpo, neviens seju nomālējis gots par par asargu Rīgas domē nestrādā, arī metālists Saeimas deputāts nekāpj tribīnē un nebļauj par zemajām mencu nozvejas kvotām ko mums uzspiež ES. Valsts sektorā un daudzviet arī publiskajā jums ar šiem cilvēkiem nenākas tikties, vismaz jūs viņus kā tādus neatpazīstat, tad par ko ir šis tracis? Un runājot par kompleksiem, lielāki vai mazāki tie piemīt katram cilvēkam un ja kāds šo faktu noliedz, tad viņam pie jau esošajiem var pieskaitīt vēl vienu. Jautājums ir par to, kā šie kompleksi iespaido konkrētā cilvēka dzīves kvalitāti un sabiedrību kopumā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 19:05) Naida kurinaashana. Neatbalstu naida kurinaashanu nekaadaa veidaa. Jebkursh turpmaakais teksts, kuraa tiks aprunaats cilveeks, nevis runaats par teemu, tiks sodiits. Btw: tas, ka tavs viedoklis pret draugiem nesakriit ar ETM viedokli pret draugiem nenoziimee, ka ETM nav draugu. Vinjam tikai taapat kaa, piemeeram, man ir uzskats, ka cilveeks, kas shaadi izriikojas, peec shaadas riiciibas vairs nav draugs. Maacies buut sabiedriibaa - neizteikt nepatiikamas sajuutas izraisoshus subjektiivos viedokljus par cilveekiem! Tas, ka citi dara taapat, nav attaisnojums. Arii vinji (arii es) dara nepareizi runaajot slikti par cilveekiem, un to risinaat vajag, pasakot tieshi, ka tas tevi aizvaino (jo modi taadu riiciibu ciena un tevi aizstaavees), nevis "braucot" pretii. Secinaajums: ieveerojami vairaak kaa puse no tevis rakstiitaa ir bezjeedziiga atkaartoshanaas un naida kurinaashana. Vai nu atturies no turpmaakas rakstiishanas, vai saac rakstiit logjiski un argumenteeti! Kuraa vietaa redzi naida kurinaashanu?? Man no malas gan vairaak liekas, ka naidu kurina ETM, sipps, Sigfa un tu pats, edg. Ne jau nu Pakkun izvilka Sigfas fotograafiju publiskai apskatei, itkaa njemdams to par piemeeru. ~BN~ -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani.. bettt, taapat te ir pilns ar rajona pirmajiem pacaaniem, kas celj savu pashnoveerteejumu censhoties gremdeet citu! taa pati sachaaksteejusii peleekaa publika kas ar saviem iesiiksteejushajiem uzskatiem par dziivi leenaam saindee sabideriibu. Lūdzu nespried no 3-4 cilvēkiem par visu otaku tautu. Vai tiešām te sāk iedarboties edg piemērs par golfistiem? ![]() Tas, ka tu dažiem nepatīc, tad varbūt vaina ir jāmeklē viņos, jo viņi nevar pieņemt cilvēku tādu kāds viņš ir, bet tā vietā prot tikai aizvainot un aprunāt. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) oooooo, edg cik tu vieds un paarliecinoshh, man liekas ka es tevi pilniigi gribu ![]() Jau briidinaaju, ka par fleimu buus warn (un ir). Nav svariigi vai tas ir virtuaalais skats vai satikshana tevi dziivee - vai nu tu ljoti labi teelo to, kas neesi, vai arii esi tas, par ko sevi paraadi. QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) jaasaak ar to ka ne jau es kko saaku braukt personiski! es jums kkaa trauceeju??? ![]() Sheit nav beernu daarzs. Ne tas, kursh saaka ir vainiigs, bet visi, kas piedalaas. Protams, ka cilveekam vajag sevi aizstaaveet, bet shinii forumaa izveelies citus liidzekljus kaa aprunaashanu - te tev nav reaalaa dziive. QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) un ja es kko atkaartoju, tad tas noziimee, ka man ir radies uzskats, ka juus kko neesat sapratushi vai ka pilnigi neieklausaties manaa sakaamajaa.. Mees ne tikai ieklausaamies, bet arii atbildam. Tu tikai nez kaapeec neveelies uztvert muusu atbildes, lai dotu pretargumentus. QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) mans spriedums: te ir aarkaartiigi daudz konservatiivu un aizspriedumiem paarbagaatu cilveeku(vecmaaminju kopiena) naacu sheit uz otaku ceriibaa satikt kko unikaalaaku un atshkjiriigaaku no paareejiem, kaa nekaa, anime fani.. Es arii. Un otaku tieshaam ir saliidzinoshi briivaaki un vairaak saprot un vairaak pieciesh. Bet taadi uzskati, kas vinjiem ir visai liidziigi kaa paareejai sabiedriibai. QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) Jo tu esi spiitiigs kaa aazis, miili uzmaniibu vai arii esi padumjsh. Rakstot shaadus tekstus, jaareekjinaas ar to, ka tiks rakstiits pretii. Ja tu visu laiku kurini teemu, tad par to tiek runaats. Ja neeveelies, lai par to runaa, ruupeejies par to, lai teema pierimtu! Cik praata vajadziigs, lai to saprastu? P.S. Shaisuke: jaa arii sipps un ETM, un citi kurinaaja naidu, tomeer tas jau tika paatraukts 14. lpp. Pakkun par visu varu vajadzeeja to atsaakt. Un pats savu naida kurinaashanu nemaz neieveeroju, taapeec luudzu izskaidro, lai zinu, kur laboties. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 20:15) QUOTE(Pakkun @ Mar 9 2006, 19:41) Jo tu esi spiitiigs kaa aazis, miili uzmaniibu vai arii esi padumjsh. Rakstot shaadus tekstus, jaareekjinaas ar to, ka tiks rakstiits pretii. Ja tu visu laiku kurini teemu, tad par to tiek runaats. Ja neeveelies, lai par to runaa, ruupeejies par to, lai teema pierimtu! Cik praata vajadziigs, lai to saprastu? Un kursh te kuru tagad aprunaa?? ![]() Vispaar liekas, ka saakotneeji temats bij par otaku-otaku paariem... taa starp citu. un iebrauca auzaas - tobish par meteroseksuaaljiem... Jaa, es zinu, ka tuulinj man kaads teiks,ka jaucos tur kur nevajag. Bet te ir forums un katrs driikst izteikt savu viedokli. EDIT - nu zini, tas, ka tu pastiprinaati pievers uzmaniibu Pakkunam, bet par Sigfu un ETM taa, starp citu aizmirsi, tas no malas izskataas kaa naida kurinaashana pret Pakkun. ~BN~ -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Njaa, vainiigs. Bet par pastiprinaatas uzmaniibas pieveershanu pakkunam: man ljoti kremt nelogjisms cilveekos, taapeec arii tam pieveershu pastiprinaatu uzmaniibu. Iespeejams, ka es saskatu nelogjismu, kur viss ir logjiski un otraadi.
Tas nekas, ka saakumaa topiks bija par citaam lietaam. Galvanais, ka tas rosaas un ir interesants. Savaa laikaa, cik atceros, bija chakli cilveeki, kuri daliija nost visas teemas par religjijaam un dziives jeegaam atsevishkjos topikos. Bet tagad, re, pat Yume domaaja labaak atstaat visu vienaa liekaa chupaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
QUOTE Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. QUOTE katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir piu, piu, piu... Piedod, ak guru! Domāts bija - nevajag PĀRMĒRĪGI izrādīt sievišķību. Pie tā arī palieku - Tavs īsais, lakoniskais, idejām koncentrētais ieraksts manas domas nemainīja... QUOTE Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem? Man šķiet, ka ne! Te tiek jaukti cilvēki, kas cenšas vizuāli atšķirties vai vienkārši izcelties ar nenoskaidrojama dzimuma paštaisniem izdzimumiem ![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Shaisuke |
![]()
|
QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 9 2006, 20:41) QUOTE Nevajag izpaust vīrišķību, bet nevajag arī izrādīt sievišķību. QUOTE katram cilveekam ir kaut kas no viiriesha un sievietes, un jebkush ir tiesiigs izpausties kaa grib. jaa, fiziologjiski mums ir piu, piu, piu... Piedod, ak guru! Domāts bija - nevajag PĀRMĒRĪGI izrādīt sievišķību. Pie tā arī palieku - Tavs īsais, lakoniskais, idejām koncentrētais ieraksts manas domas nemainīja... QUOTE Atkaape no topika sleegshanas teemas - juus nejaucat metroseksuaaljus ar narcisiem? Man šķiet, ka ne! Te tiek jaukti cilvēki, kas cenšas vizuāli atšķirties vai vienkārši izcelties ar nenoskaidrojama dzimuma paštaisniem izdzimumiem ![]() Domaa muus baigi interesee vai tas mainiija vai nemainiija tavas domas?? For god's sake. Jus visi aizmirstat senu patiesiibu - par gaumi nestriidaas... Citiem labak patik metroseksuaalji, citiem nee... nu baac... nekad jau nebuus visi ar vienu viedokli. Kada jega no shadiem stridiem? neviena viedokli jau tas tapat nemainis... ~BN~ -------------------- ![]() |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Edited by JurCHiX: Nedari tā!
This post has been edited by JurCHiX: Mar 9 2006, 22:16 -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:52 |