![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Eh. Es visulaiku saku to pašu ko Shaisuke. Bet neviens neklausās, tāpēc nodomāju....nav vērts. Bet es tomēr nepadošos atgūt šī foruma labā vārda balansu, jo šīs topiks tik to gremdē (*feeling high and mighty*). S.c. lielākā daļa šeit ir anime fanu ja??? Un daudzi ir redzējuši Elfen Lied. Tāpēc par šiem dažiem cilvēkiem var pateikt to, ko teica Elfen Liedā.
QUOTE If you're miserable, you will be looking for someone else more miserable to ease your pain (or smthing like that). |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Shaisuke @ Mar 9 2006, 21:06) Kuraa vietaa redzi naida kurinaashanu?? Man no malas gan vairaak liekas, ka naidu kurina ETM, sipps, Sigfa un tu pats, edg. Ne jau nu Pakkun izvilka Sigfas fotograafiju publiskai apskatei, itkaa njemdams to par piemeeru. ~BN~ Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos? |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 23:13) Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos? Kljuudies. Tas ka tev patiik apskatiit vinja profilu ir tavaa zinjaa. Varbuutaas kaads to nemaz nebija skatiijis. Jaa, profils skaitaas publiski, bet tas ka tu to izliki kaa piemeeru topicaa kursh tai mirklii (un veel shobriid) bija karts apspriedes punkts jau pasviitroja tavu naidu pret shaada izskata puishiem. Tu izraadiiji necienju un tas izceela tavu piedod kretiinisko iztureeshanos. EDIT: Tad varbuut man arii ir tiesiibas tev piebisktiit un pateikt: "Ahaa, tev ir gari mati, taatad tu noteikti manto siltas juutas pret sava dzimuma paarstaavjiem!" -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 22:14) QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:13) Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos? Bet tas liecina par naida kurināšanu, vai ta' ne?? Un konkrēti TIKAI pret vienu cilvēku. Nee, tas liecina par citu uzmaniibas pieveershanu apspreistajam un teksta papildinaashanu ar piemeeru. Red: jaa, tev ir taadas teisiibas. Esi dzirdeejusi par vaarda un domas briiviibu? Un tu man taa arii nepateici, kur es kljuudos. Jaa es izraadiju savu necienju. Kaads tam sakars ar to, ka taa bilde jau bija publiska? |
bladez |
![]()
|
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 7 2006, 10:34) Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais. Kuru tur noteikumu tu paarkaapi? Eeem, pec mana skatiijuma tu uzsaaki visu shito karsto apspriedi par meteroseksuaaljiem utt... Prieshkam tas bija vaidziigs? savu personiigo nepatiku vareeji arii caur PM izteikt. Edit: Tu to padariiji publiskaaku nekaa taa bija. Pietam bez pamatota iemesla. Ja neskaita karstu veeleeshanos vinjam pateikt ka vinjsh tev ir pretiigs. Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu... Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 23:05) Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne? aha. Labi. Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07) Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh. Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas. -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 22:06) Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu... Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination... Bet vai tu patiku pret Anime ieliktu kā lielu plusu?? |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 23:13) QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07) Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh. Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas. Nu, izvairies izvairies no atbildes. Es tikmeer pateikshu, ka peec pasha pieredzes attieciibas Otaku- ne Otaku ~ meenesha laikaa paarveershas attieciibaas Otaku- Otaku. |
ReD_FoXy |
![]()
|
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 00:17) Nee, jo taa buutu sausa anime apsprieshana ko varu izdariit sheit, ja ir veelme. Manupraat ir daudz ko citu dariit. Piemeeram Riigas kanaalaa pabarot piiles un paspriest kas bija pirmais - vista vai ola. ![]() EDIT. Sigfa: es neizvairos. Manispeec vinjsh tev vareetu buut ne tikai pretiigs, bet arii bailes izraisoshs. Vienkaarshi tu paarkaapi gan noteikumus gan eetikas normas. Iemaacies taksh vienreiz elementaaro pieklaajiibu. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Luudzu, personiigo kashkji turpiniet PM!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
Un taa noriet zvaigznes. Piedodiet, topiki. Ehh.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |