IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 15 16 17 18 >  
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
bladez
post Mar 9 2006, 22:08
Post #241

Danshaku

Group: Chuunin
From: City of Townsville

Eh. Es visulaiku saku to pašu ko Shaisuke. Bet neviens neklausās, tāpēc nodomāju....nav vērts. Bet es tomēr nepadošos atgūt šī foruma labā vārda balansu, jo šīs topiks tik to gremdē (*feeling high and mighty*). S.c. lielākā daļa šeit ir anime fanu ja??? Un daudzi ir redzējuši Elfen Lied. Tāpēc par šiem dažiem cilvēkiem var pateikt to, ko teica Elfen Liedā.

If you're miserable, you will be looking for someone else more miserable to ease your pain (or smthing like that).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Mar 9 2006, 22:13
Post #242

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

QUOTE(Shaisuke @ Mar 9 2006, 21:06)

Kuraa vietaa redzi naida kurinaashanu??

Man no malas gan vairaak liekas, ka naidu kurina ETM, sipps, Sigfa un tu pats, edg. Ne jau nu Pakkun izvilka Sigfas fotograafiju publiskai apskatei, itkaa njemdams to par piemeeru.

~BN~

*

Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos?
+Quote Post
bladez
post Mar 9 2006, 22:14
Post #243

Danshaku

QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:13)
Pa pa, vai tad taa fotograafija jau nebija publiskai apskatei? man gan liekas, ka bija, un pat pats Pakkun vinju bija ielicis. Vai es kljuudos?
*

Bet tas liecina par naida kurināšanu, vai ta' ne?? Un konkrēti TIKAI pret vienu cilvēku.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 9 2006, 22:38
Post #244

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 23:13)
*

Kljuudies. Tas ka tev patiik apskatiit vinja profilu ir tavaa zinjaa. Varbuutaas kaads to nemaz nebija skatiijis. Jaa, profils skaitaas publiski, bet tas ka tu to izliki kaa piemeeru topicaa kursh tai mirklii (un veel shobriid) bija karts apspriedes punkts jau pasviitroja tavu naidu pret shaada izskata puishiem. Tu izraadiiji necienju un tas izceela tavu piedod kretiinisko iztureeshanos.
EDIT: Tad varbuut man arii ir tiesiibas tev piebisktiit un pateikt: "Ahaa, tev ir gari mati, taatad tu noteikti manto siltas juutas pret sava dzimuma paarstaavjiem!"

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Sigfa
post Mar 9 2006, 22:57
Post #245

Kami-sama

QUOTE(bladez @ Mar 9 2006, 22:14)
QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:13)
*

Bet tas liecina par naida kurināšanu, vai ta' ne?? Un konkrēti TIKAI pret vienu cilvēku.
*

Nee, tas liecina par citu uzmaniibas pieveershanu apspreistajam un teksta papildinaashanu ar piemeeru.

Red: jaa, tev ir taadas teisiibas. Esi dzirdeejusi par vaarda un domas briiviibu? Un tu man taa arii nepateici, kur es kljuudos. Jaa es izraadiju savu necienju. Kaads tam sakars ar to, ka taa bilde jau bija publiska?
+Quote Post
bladez
post Mar 9 2006, 23:04
Post #246

Danshaku

QUOTE(Sigfa @ Mar 9 2006, 21:57)
Esi dzirdeejusi par vaarda un domas briiviibu?
*

Tikai ne šajā forumā yun topikā vēl mazāk. Ja gribi izpaust savu "vārda brīvību", tad atceries, ka bŗivība nemaz naw tik briva. Tu nelasiji, ka tu pārkāpi noteikumu aizkarot kādu??
+Quote Post
edg
post Mar 9 2006, 23:05
Post #247

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 9 2006, 23:06
Post #248

onibaba

QUOTE(Sigfa @ Mar 7 2006, 10:34)
Tu tieshaam domaa, ka izskaties labaak ar visiem tiem vipendroniem uz sevis? Man tu liecies pretiigs, un domaaju, ka neesmu vieniigais.
*

Kuru tur noteikumu tu paarkaapi? Eeem, pec mana skatiijuma tu uzsaaki visu shito karsto apspriedi par meteroseksuaaljiem utt... Prieshkam tas bija vaidziigs? savu personiigo nepatiku vareeji arii caur PM izteikt.
Edit: Tu to padariiji publiskaaku nekaa taa bija. Pietam bez pamatota iemesla. Ja neskaita karstu veeleeshanos vinjam pateikt ka vinjsh tev ir pretiigs.

Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu...
Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Sigfa
post Mar 9 2006, 23:07
Post #249

Kami-sama

QUOTE(edg @ Mar 9 2006, 23:05)
Jaa, arii manupraat nav naida kurinaashana pret cilveeku, njemot vinju kaa piemeeru. Luudzu, atcereesimies, ka pakkun nekas nebija pretii. Gluzhi otraadi - vinjsh pats sevi lika par piemeeru. Naida kurinaashana ir paarlieka savas nepatikas izraadiishana. Ko Sigfa dariija gan, manupraat. Tajaa laikaa posti gaaja taadaa aatrumaa, ka tieshaam bija gruuti izfiltreet, kursh ir tas, kursh paarkaapj robezhas. Bet vairaak tachu taa neviens nedariis, vai ne?
*

aha. Labi.

Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 9 2006, 23:13
Post #250

onibaba

QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07)

Red:Palasi atpakalj. Pakkun teica, ka vinjam tas liekoties pavisam labi un pienjemami. Man tas nav pienjemami. vai arii tev ir kas pret vaardu 'pretiigs' ? ja nezinaaji, tas nomee atbaidosh, nepienjemams, negatiivas emocijas izraisosh.
*

Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
bladez
post Mar 9 2006, 23:17
Post #251

Danshaku

QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 22:06)
Un atbildot uz vienu nesen uzdotu jautaaajumu...
Satiktos arii tad ja viens no attieciibaas esoshajiem cilveekiem neciestu animi. Pretpoli pievelkas! Un anime/Japaana nav visa dziive. Var arii atsevishkjaas satikshanaas reizees izbaudiit otra cilveeka klaatbuutni nevis muldeet par jaunajaam Naruto (vai jebkaadas citas animes) seerijaam. Sheesh, you are anime freaks or it's all just my imagination...
*

Bet vai tu patiku pret Anime ieliktu kā lielu plusu??
+Quote Post
Sigfa
post Mar 9 2006, 23:19
Post #252

Kami-sama

QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 9 2006, 23:13)
QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2006, 00:07)

*

Tai briidii taa nebija topica teema. Un shobriid tas par ko tu te muldi arii nav par topica teemu. Beidz spamot. Pietiks ar 10 lapaam kur jau ir nepaartrauktas novirzes no teemas.
*

Nu, izvairies izvairies no atbildes. Es tikmeer pateikshu, ka peec pasha pieredzes attieciibas Otaku- ne Otaku ~ meenesha laikaa paarveershas attieciibaas Otaku- Otaku.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 9 2006, 23:20
Post #253

onibaba

QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 00:17)
Bet vai tu patiku pret Anime ieliktu kā lielu plusu??
*

Nee, jo taa buutu sausa anime apsprieshana ko varu izdariit sheit, ja ir veelme. Manupraat ir daudz ko citu dariit. Piemeeram Riigas kanaalaa pabarot piiles un paspriest kas bija pirmais - vista vai ola. laugh.gif Jautraak un miiljaak nekaa apjuusmot Bleach garlaiciigo sizhetu bet tomeer labaas action ainas.

EDIT.
Sigfa: es neizvairos. Manispeec vinjsh tev vareetu buut ne tikai pretiigs, bet arii bailes izraisoshs. Vienkaarshi tu paarkaapi gan noteikumus gan eetikas normas. Iemaacies taksh vienreiz elementaaro pieklaajiibu.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
edg
post Mar 9 2006, 23:30
Post #254

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Luudzu, personiigo kashkji turpiniet PM!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Sigfa
post Mar 10 2006, 04:06
Post #255

Kami-sama

Un taa noriet zvaigznes. Piedodiet, topiki. Ehh.
+Quote Post

18 Pages V « < 15 16 17 18 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 20:50