![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nez man vispaar nav laika attieciibaam.
Darbs paareejais laiks RO anime sleep, nu un starplaikos pasaakumi ar radiem un draugiem. Nez negribaas man pagaidaam laiku veltiit draudzenei taapeec nemekleeju attieciibas. Gribaas vairaak laiku atlikt anime un miiljotai online speelei, ehh ja vareetu nestraadaat un normaali dziivot ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Feb 28 2006, 09:20) Izdomaa gjeniaalu ideju interneta projektam, es realizeeshu, dalaam peljnju un dziivojam abi cepuri kuldami! Nav tikai gjeniaalu ideju... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mums smagi klibo metodoliģija šajā jautājumā. 1 termins (otaku) bet 100 variācijas+ nacionālās iezīmes (otaku Latvijas "mērcē"). Kamēr jūs neiedosiet 5 -7 definīcijas, kā apzīmēt Latvijas otaku, tikmēr būs tādas pašas interpretācijas kā "pokemonu" gadījumā, respektīvi, viņš ir otaku/pokemons tāpēc, ka es domāju, ka viņš ir otaku/pokemons (bet pēc kādiem 'vienotiem kritērijiem es to noteicu?).
Vai mani var uzskatīt pr otaku, ja es anime skatos vidēji 5h nedēļā? Ja es reti klausos anime OST? Ja nesirgstu ar anime izstrādājumu fetišu? Ja īpaši nemeklēju ar anime apsēstu cilvēku kompāniju? Laikam jau nē. Un tādu kā es, domājams, šajā forumā ir vairākums (+/- dažas stundas). Līdz ar to vai ir pareizi attiecināt uz šo daļu apzīmējumu otaku? Varbūt ir, taču tad es vēlos dzirdēt pamatojumu, kāpēc. Ok, tad vienojamies, ka katru, kas skatās anime mēs automātiski saucam par otaku t.sk. pokemonu, digimonu, šmurguļmonu u.c. monu skatītājus. Varbūt par otkau cilvēks kļūst tajā brīdī, kad sāk organizēt sabiedrību un mēģini tās konservatīvajā paurī iedzīt apziņu, ka līdzās Holivudai, Bolivudai, Eiropas un Krievijas (+postsociālisma valstu) kino pastāva arī anime ar senām un diezgan bagātām tradīcijām? Taču cik ir šādu cilvēku? Paši kaiganieši pateiks, ka viņu rindas ir plānas. Līdz ar to domāju, ka mēs/jūs paši sevi braši saucam par otaku taču patiesībā tik vien esam kā cilvēku kopums, kam viena no interesēm (diezgn būtiskām) ir anime (un viss, kas ar to nāk komplektā). Līdz slimīgajam līmenim reālā dzīve pakārtota anime, domāju, vēl tāls čeļs brienams. Vispār daudz, ko es samurgoju, taču vēlos godīgi dzirdēt atbildi, "Ko nozīmē būt otaku (Latvijā)?" P.s. Ja mani sauks par otaku un ar to domās Japānas otaku variantu es to uztveršu kā apvainojumu... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Feb 28 2006, 12:26) Vispār daudz, ko es samurgoju, taču vēlos godīgi dzirdēt atbildi, "Ko nozīmē būt otaku (Latvijā)?" P.s. Ja mani sauks par otaku un ar to domās Japānas otaku variantu es to uztveršu kā apvainojumu... tu pats esi atbildējis uz jautājumu, kas ir otaku LATVIJA. tie ir cilvēki kas idenfice sevi ar otaku.lv forumu. un ja man jauta vai es esmu otaku,es atbildu ja un lielāka dala uzreiz saprot ka es esmu no otaku.lv foruma biedrs, nevis nežēlīgs mega ANIME fans kura visa dzīve ir pakārtota tam, lai varētu paskatīties ANIME. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Tiem kas skatās anime/fano par japānā radīto un attiecībām ar citu cilvēku ir maz sakara.
Cilvēki ir kā daudzšķautņaini kristāli - attiecības rodas un plaukst tad, ja kaut viena no šķautnēm sader kopā. Arī mana draudzene nefano par anime, un diez vai es vēlētos lai viņa fanotu ![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Ar (ne-otoku) ir gruti but kopa nav parko ta isti parunat. Labak ir but kopa ar(otoku) neka ar kadu no (arpasaules).
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(Sword @ Mar 1 2006, 00:40) Ar (ne-otoku) ir gruti but kopa nav parko ta isti parunat. Labak ir but kopa ar(otoku) neka ar kadu no (arpasaules). aha.. piekriitu. It sevishki nemot veeraa, ka klasiskais otaku nav diez ko sabiedrisks indiviids un vinam ir gruuti rast kopiigu valodu ar ne-otaku sabiedriibas dalu. ![]() Imo labas un ilgstoshas attieciibas var balstiit uz kopiigaam intereseem. Protams, ir jau interesanti ik pa laikam uzzinaat, piedziivot ko jaunu, bet tas reizeem (ar laiku) meedz apnikt. Pats gan nekaadus uz personiigaas pieredzes balstiitus secinaajumus nevareeshu sniegt, jo draudzenu nav bijis jau ui, kur sen.. oh well.. -------------------- |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Ar (ne-otoku) ir gruti but kopa nav parko ta isti parunat. Labak ir but kopa ar(otoku) neka ar kadu no (arpasaules). Pilnīgas muļķības. Cilvēkiem ir neskaitāms daudzums interešu, lai attiecības spētu veidoties iztiekot bez konstantas japāņu multeņu apspriešanas, kas pats par sevi ir pietiekami muļķīgs temats, kur nu vēl vērts tā, lai ap to saistītu visu savu dzīvi, tostarp savu otru pusīti. Man, piemēram, ar sievieti, kurai ir identiskas intereses manējām, būtu garlaicīgi, lai neteiktu vairāk. Protams, ja cilvēks ir Ha-sana tipa otaku, tad kontakts ar kādu citu, izņemot tikpat slimu indivīdu vai virtuālo attiecību simulatoru, ir puslīdz neiespējams... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Sword @ Mar 1 2006, 00:40) Ar (ne-otoku) ir gruti but kopa nav parko ta isti parunat. Labak ir but kopa ar(otoku) neka ar kadu no (arpasaules). mjaa, tagad padomaa cik ilgas un vispaar iespeejamas ir attieciibas kuru pamataa ir interese par anime? ![]() ![]() This post has been edited by Ghoul: Mar 1 2006, 09:41 |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(GameMaster @ Feb 28 2006, 23:52) QUOTE Ar (ne-otoku) ir gruti but kopa nav parko ta isti parunat. Labak ir but kopa ar(otoku) neka ar kadu no (arpasaules). Pilnīgas muļķības. Cilvēkiem ir neskaitāms daudzums interešu, lai attiecības spētu veidoties iztiekot bez konstantas japāņu multeņu apspriešanas, kas pats par sevi ir pietiekami muļķīgs temats, kur nu vēl vērts tā, lai ap to saistītu visu savu dzīvi, tostarp savu otru pusīti. Man, piemēram, ar sievieti, kurai ir identiskas intereses manējām, būtu garlaicīgi, lai neteiktu vairāk. Pilnīgas muļķības. ![]() Un lai veidotu attiecības ir jābūt kopīgām interesēm, bet nav jābūt identiskām (nekad tā nevar būt, kad ir 100% identiskas intereses). Tev patīk viena anime, viņai patīk cita anime! Intereses kopīgas, bet neidentiskas. Un no tā tiek ģenerēta saruna, kam interesē gan vienai, gan otrai pusei. Un cilvēki sāk interesēties viens par otru. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tā vien palasot jūsu postus var secināt ka, lai veidotos normālas attiecības tam pamata ir jābūt JAPNU ANIMACIJAI? Jūs tiešam esat slimi. un kur paliek vienkārša cilvēciska simpātija un patikšana vienam pret otru? tā jau izrādās nemaz nav vajadzīga vajag tikai ANIME un viss būs jauki??.
tad jau es pēc jūsu loģikas vispār nevarētu atrast ar ko kopīgai parunāt, jo viss taču tiek balstīts uz ANIME. tad nolaidieties uz zemes, nav vajadzīgas sarunas par anime, lai uzturētu labus kontaktus ar cilvēkiem no šī foruma. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
pusliidz pareizi struktureeti teikumi ar pieturziimeem pareizajaas vietaas gan buutu tiiri noderiigi.
-------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 12:25) pusliidz pareizi struktureeti teikumi ar pieturziimeem pareizajaas vietaas gan buutu tiiri noderiigi. kas tev nepatīk manu teikuma konstrukcijā?? pats tu vari labi ja 3 vārdus kopā salikt un l arī pateikt šos vārdus tu vari tikai tādā gadījumā ja tev uzliek uz moku galda. un kāds sakars tavam postam ar topika tēmu? pilnīgi nekads. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Pilnīgas muļķības, ka ar ne Otaku nevar atrast par ko parunāt, vajag tikai izlīst no nepārtrauktā 24/7 anime maratona, ja nu tiešām nav par ko runāt (kaut gan šāda situācija manuprāt ir neispējama) vienmēr var laist vaļā vienkāršu random bullshit, bez tam, kā vienā man mīļā filmā teica, labāk ir paklusēt, nevis mēģināt veidot neveiklu sarunu, jo klusējot saderīgi cilvēki jūtas omulīgi.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:39 |