IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
xikes
post Mar 1 2006, 15:28
Post #46

Koushaku

Group: Chuunin

Cilveeki ir dazhaadi, taapat arii vinu intereses un dziives uztveres. Vieni varbuut nespeej saprast kaa var kopaa tureeties divi indiviidi ar kopeejaam intereseem, citi atkal briinaas par to, ka ir iespeejamas arii attieciibas starp diametriaali dazhaadu intereshu paarstaavjiem.
Neviens jau nekur neteica, ka visu attieciibu pamataa jaabuut anime. Runa iet par cilveeku kopumu kurus vieno kaadas konkreetas intereses un vinu iepeejamaam attieciibaam ar cilveekiem kuri nepieder pie shii kopuma. Citaadi jau var padomaat, ka kaads buutu uzspiedis par visu attieciibu pamatu izmantot anime.
Katrs cilveeks ir savaadaaks. Un uz kaa vinsh/a balsta savas attieciibas (vai tas buutu anime, aareejais izskats, raksturi, ieradumi.. utt) ir tikai vina dariishana un vina subjektiivais uzskats. Un tas ka sheit varbuut ir pat vairaaki cilveeki, kas buutu gatavi savas attiecibas balstiit uz anime, nevis uz kaadu citu sabiedriibas vispaarpienemtu parametru, ir pavisam normaali, un nevienam nav tiesiibu vinus deel taa kaut kaadiigi pazemot, nosodiit, maaciit..
Taa ir briiva izveele.
Jaa mees nesaprotam kaa var attieciibas balstiit uz vienu vai otru lietu, un tas tikai taapeec, ka iisti nepiederam pie cilveeku grupas ar sho domaashanas veidu. Nevajag nosodiit to, ko nesaprotam.

Man, piemeeram liekas pilniigi nepienemami attieciibas balstiit tikai uz naudu vai aareejo izskatu. Tas ir mans viedoklis. Uzskatu arii, ka nav nekaa slikta attieciibaas, kas balstiitas uz anime..

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Spectre
post Mar 1 2006, 18:05
Post #47

Hentai

From: Bristol, UK

Te ir lieki ko piebilst same kaa karlitosam .... vieniigi atšķirībā man vēl ir slikts paradums reizi nedēļā normali pastrēbt ... %%% ta gan next day (parasti sestdiena) visu dienu guļju un lūru anime tongue.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Kikyou
post Mar 1 2006, 19:28
Post #48

Kami-sama

QUOTE(Hikaru @ Mar 1 2006, 09:01)
Pilnīgas muļķības. biggrin.gif Varbūt tev ir neskaitāms daudzums interešu. Bet visiem tā gan nav.
*

Gribi teikt, ka izņemot anime utml lietas tevi vairs nekas neinteresē? o_O
+Quote Post
ETM
post Mar 1 2006, 19:44
Post #49

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Vai tad bez anime veel kaut kas arii ir? Lietas,kas saistiitas ar anime neskaitaas!

--------------------
Because i can!
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 1 2006, 19:53
Post #50

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 20:44)
Vai tad bez anime veel kaut kas arii ir? Lietas,kas saistiitas ar anime neskaitaas!
*

Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS! Otakus - get a life! dry.gif laugh.gif Ir tik daudz kas pasaulē par ko runaat, ar ko daliities... Just comon... Un iisteniibaa nav atshkjiriibas vai Otaku vai Ne-Otaku. Taapataas cilveeku ar kuru tu satiecies, veido attieciibas tev ir kopiigas intereses. Vai tā ir mīļākā dziesma vai anime nav atšķiribas...

--------------------
IPB Image

+Quote Post
ETM
post Mar 1 2006, 20:05
Post #51

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 1 2006, 18:53)
Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS!
*

Graamatas - pilniigas mulkjiibas, ja vien neskaita mangas.
Muuzika - animeem ir OST un veel ir taada lieta kaa AMV, kuru diezgan svariiga sastaavdalja ir muuzika.
Filmas - anime is superior.
notikumi kas notiek dziivee - tipa kas? animes skatiishanaas? animepaartiji?
eediens - bez taa nevareet skatiities animi.
jaunas TV... neturpinaashu, viss kas saistaaas ar TV ir zaimoshana.
zhurnaali - jaa, tie kas par animeem ir.
Speeles - galvenokaart jrpg, ne?
taurenji, varaviiksne - pilniigas mulkjiibas.
zhelejas laaciishi - eediena jautaajums jau atrunaats.

Sanaak kas? Viss pakaartots animei vai vienkaarshi stulbs un nevajadziigs.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 1 2006, 20:10
Post #52

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 21:05)
*

Taa tikai tu domaa... Lai gan man ljoti patiik anime un dalja japaanas kulturas jau ir dalja no manas dziives es tikuntaa speeju arii domaat par jebko citu. Un ja tu nespeej pateikt sakariigi savai meitenei (piemeeram) vismaz vienu teikumu par varaviiksneem neskait kaut kaadus trulus zinaatnieciskus terminus tad piedod taadas attieciibas kaadas veido tu ir seklas.

-Chav, kaa iet?
-Forshi, vakar beidzu lupiit savu miiljaako animi 163 reizi.
-Oh, vareni. Un kaa?
-Nu taa, pa vecam. Un tu?
-Ai, saaku jaunu mangu...

Ak, Dieva deelj, tas jau ir galiigi stulbi un atgaadina gariigi slimus, tuvredziigus cilveekus. Shitas ir jau vienk sutlbi.

P.S. - Zhelejas laaciishi nav eediens. Zhelejas laaciishi ir dziivesveids.

P.P.S. - Un ja viss ko tu redzi un dzirdi tev saistaas ar kaut ko no anime kultuuras (gan filmas, gan mangas) tad vai nav laiks zvaniit uz tvaika ielas iestaadi vai apmekleet psihologu. Jo tas vairs patieshaam nav normaali.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Seila
post Mar 1 2006, 20:16
Post #53

Shishaku

From: Rīga

QUOTE(ETM @ Mar 1 2006, 19:05)
QUOTE(ReD_FoXy @ Mar 1 2006, 18:53)
Grāmatas, mūzika, filmas, notikumi kas notiek dzīvē, ēdiens, jaunas TV programmas/žurnāli/spēles, taureņi, varavīksne, želejas lācīši etc etc... DAUDZ KAS!
*

Graamatas - pilniigas mulkjiibas, ja vien neskaita mangas.
Muuzika - animeem ir OST un veel ir taada lieta kaa AMV, kuru diezgan svariiga sastaavdalja ir muuzika.
Filmas - anime is superior.
notikumi kas notiek dziivee - tipa kas? animes skatiishanaas? animepaartiji?
eediens - bez taa nevareet skatiities animi.
jaunas TV... neturpinaashu, viss kas saistaaas ar TV ir zaimoshana.
zhurnaali - jaa, tie kas par animeem ir.
Speeles - galvenokaart jrpg, ne?
taurenji, varaviiksne - pilniigas mulkjiibas.
zhelejas laaciishi - eediena jautaajums jau atrunaats.

*

Komentējot tevis teikto
Graamatas - ielūkojoties grāmatplauktā var atrast daudz ko interesantu, kas nav saistīts ar mangām
Muuzika - Var atrst daudz ko sākot ar klasiku un ebidzot ar metālu, kam nav nekāda sakara ar anime
Filmas - Un kur tad paliek aktier filmas? nekādss vainas tām nav
notikumi kas notiek dziivee - Un nekur nepaliek malā arī pārējā dzīve. darbs, mācības, draugi, kam nav saka ar anime. Un ir pietiekami daudz pārtiju kuriem nav sakara ar anime
eediens - Toties nedomāju, ka paēst nevar bez anime
jaunas TV... - Un kas ir cilvēki kuriem tas ir daudz interesantāk.
zhurnaali - Un arī tie, kas nav par animē citādi jau sāk izskatīties, ka Donalds Daks arī esot interesants laugh.gif
Speeles - Un kur paliek klasiskās spēles. Riču raču, cirks un citas.?
taurenji, varaviiksne - Kā nu kuram tiem, kas nevēlas saskatīt un neprot nav
zhelejas laaciishi - Neizteikšos par saldumiem, kuri uzlabo noskaņojumu.

Un beigās lai nebūtu galīgs oftopiks
Attiecības var būt ar jeb ko gan ar Otaku, gan ne Otaku. galvenais ir lai cilvēkiem saskanētu vispār dzīvē, ja cilvēki stāv viens otram blakus un klusē tas var būt kā paraugs tam cik labi viņi saprotas un cik daudz kopīgu interešu vieņiem ir un tajā pašā laikā tas nevar pateikt ne par ko, jo iespējams, ka šiem cilvēkiem patiesībā nav par ko runāt vai arī runāt ir tikai vienam.
Ar to es gribēju pateikt, ka labi, ja cilvēkiem ir kopīgas intereses un arī man pašai patīk anime tomēr ir labāk, ja intereses pārī ir dažādas un abas puses kaut ko zin par otras pusītes interesēm prot paklausīties un nebaidās runāt.Lūk kas ir svarīgāks. neviss tas vai otaku, vai ne otaku...

That is IMHO

--------------------
The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
+Quote Post
Sigfa
post Mar 1 2006, 21:14
Post #54

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

ETM: laugh.gif

jaa jaa, un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.
+Quote Post
GM
post Mar 1 2006, 21:25
Post #55

Resident Alcoholic

un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.

You must be censored kiddin' me, dude.

This post has been edited by lastguru: Mar 1 2006, 22:33

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Sword
post Mar 1 2006, 21:27
Post #56

Samurai

From: Starp debesim un elli.

[/quote]
Pilnīgas muļķības. biggrin.gif Varbūt tev ir neskaitāms daudzums interešu. Bet visiem tā gan nav.
Un lai veidotu attiecības ir jābūt kopīgām interesēm, bet nav jābūt identiskām (nekad tā nevar būt, kad ir 100% identiskas intereses). Tev patīk viena anime, viņai patīk cita anime! Intereses kopīgas, bet neidentiskas. Un no tā tiek ģenerēta saruna, kam interesē gan vienai, gan otrai pusei. Un cilvēki sāk interesēties viens par otru.
*

[/quote]

Identiskas neavr but katram ir savas konkretas intereses ja tas ir identiskas tad tur nev kautkas taka vajag

--------------------
IPB Image
"Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." ©
Angels banished from heaven have no choice but to become demons
IPB Image
Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!

IPB Image

http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Mar 1 2006, 21:41
Post #57

Kami-sama

QUOTE(GameMaster @ Mar 1 2006, 21:25)
un es esmu speejiigs satikties tikai ar tiem kuri skataas animi, jo savaadaak jau nekaadas nopietnas attieciibas nevar sanaakt.

You must be f...ing kiddin' me, dude.
*

Nu ja, nu! Un taa pat no meiteneem nav nekaadas jeegas, tikai apeed manu daargo laiku, kuru buutu labaak teereejis anime skatiishanai. pfft.
+Quote Post
edg
post Mar 1 2006, 21:57
Post #58

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Es esmu dzirdeejis (#hentai@irc.efnet.net), ka reaalajaa dziivee meiteneem neesot vagiinas. Tad kaada jeega no vinjaam? Kaada jeega no attieciibaam, ja animee ir meitenes ar kakja ausiim?
Un papildinot ETM: no reaalaas dziives vispaar nav nekaadas jeegas, kaa tikai chakars. Ir jaaiet uz skolu, darbu, jaaredz un jaasatiek daudz pilniigu idiotu, kas nezin pat taadus mainstream kaa Chobits. Ja attieciibas ar meiteni normaaliem cilveekiem (es normaalos ieskaitu tikai tos, kas var no galvas nosaukt vismaz pusi Macross anime) vispaar ir iespeejamas, tad vinjai noteikti ir jaabuut hardcore otaku + vinjai nedriikst patikt yaoi, bet pluss ir, ja vinjai patiik yuri + vinjai ir jaaizskataas ljoti liidziigai kaadai anime varonei. Vot, taadas attieciibas buutu ideaalas un citaam attieciibaam vispaar nav jeegas, jo mums katram dziivee ir taa viena un iistaa, kuru mees noteikti satiksim - vajag tikai gaidiit!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Yume
post Mar 1 2006, 22:08
Post #59

challenger

Group: Jounin

mhaha, tema skaisti attīstās, ja es atradīšu savos story foldžeros to lappu, tad tūlīt pat ielikšu.
Bija viena tāda lietiņa, kur bija pastaidrots, un apskaidrots otaku attiecības ar meiteni.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sigfa
post Mar 1 2006, 22:13
Post #60

Kami-sama

Jaa, Edg, tieshaam, kaada jeega no meiteneem, ja vinjaam nav nekaa no Hentai piedaavaajuma (tobish, vagiina, tas ar ko suukaa un pupi). Domaaju, esam nonaakushi pie kopsavilkuma.
+Quote Post

18 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 20:52