IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
Church
post Mar 6 2006, 04:48
Post #76

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Ayumi @ Mar 6 2006, 00:08)
...
Nē, goda vārds. Kas mēs kautkādi citplanētieši esam?  mad.gif  Kopīgas mums ir intreses (un okey, arī acīmredzot, kautkas cits) Kāds tavuprāt ir ''īsts otakietis''?
Mēs visi esam normāli cilvēki  dry.gif  Man pie vienas vietas wikipedia dry.gif stūlbi tā domāt. Nav tādu stereotipu.
*

esi nedaudz konsekventaaka. no vienas puses - jautaa, kas ir "iists otakietis", no otras puses, - noliedz vaarda pamatnoziimi/pamatlietojumu japaanaa/pasaulee, kas diezgan izsmeljoshi aprakstiits tajaa skaitaa wikipeedijaa.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Seven_of_zero
post Mar 6 2006, 07:30
Post #77

Hakushaku

Group: Chuunin
From: Riga

Un wiki ir rakstīts.....

In modern Japanese slang, an otaku refers to an overly obsessive fan of any one particular theme, topic, or hobby. Perhaps the most common uses are anime otaku (one who sometimes enjoys many days of excessive anime watching with no rest) and manga otaku (a fan of Japanese comic books). The term otaku used by itself just means "fanatic". Japanese culture has many other varieties, such as pāsokon otaku (personal computer geeks), gēmu otaku (playing video games), and otaku that are extreme fans of idols, heavily promoted singing girls. Sometimes the term would be used for some hobbies of mechanical or technological area such as tetsudō otaku (metrophiles) or gunji otaku (military geeks), too. While these are the most common uses of otaku, the word can be applied to literally anything. Thus, one could have music otaku, martial arts otaku, cooking otaku, etc. The word maniakku or mania (from English "maniac") is sometimes used to indicate someone whose interest is strong, but not obsessive or unhealthy: anime maniakku, gēmu mania, etc.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
GM
post Mar 6 2006, 09:41
Post #78

Resident Alcoholic

Group: ALK

Kā mani nebeidz uzjautrināt cilvēki, kas savu dzīves uztveri, tostarp attiecību loģiku, balsta uz wikipēdiju...

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Church
post Mar 6 2006, 12:07
Post #79

sewer rat

From: latvia / riga

paurkjeeju ar pirkstu ausu agrokultuuru. dziives uztveri govorish? attieciibas govorish? ash balsta? <yawn>
pats laikam vienmeer sveshvaardus / terminus izziid no pirksta (kura?), kaa vieniigaas reliablaas sources. mi konservatorijev njezakanchivalji, i zamudrjenije slova nam njikchemu, eh? ;>
vai driikst paintereseeties, kas tev nepatiik saliidzinoshi eerti lietojamaa par briivu enciklopeedijaa ar saliidzinoshi lielu apjomu?
+Quote Post
Spectre
post Mar 6 2006, 12:13
Post #80

Hentai

From: Bristol, UK

Meitenes is evil vinam visu laiku interesee ko tu dari, labi ka var veel par darbu ko pastaastiit, a ka saak intereseeties par privato dziivi kura sastav Baars/Mjas PC vot tad ir kaa ir .... respektiivi pedejam dolche gabanas kliedzienam nesi sekojis .. tema atkriit, kadi seriali iet pa tv (no proti TV ir kaste ar kabeliem un pulti) bet par serialiem atkal garaam, driiz buus koncerts ... aa nuu shii teemaa jaaaaa jaaa Ayumi Hamasaki uzstaasies ... saruna partraukta ar jautajumu KAS KAS ??? oO es iisteniiba domaju robiju wiljamsu laugh.gif

Vieglaak ir buut vienam nekaa mociit sevi =)

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
anti
post Mar 6 2006, 14:36
Post #81

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

QUOTE(Spectre @ Mar 6 2006, 12:13)
Meitenes is evil vinam visu laiku interesee ko tu dari, labi ka var veel par darbu ko pastaastiit, a ka saak intereseeties par privato dziivi kura sastav Baars/Mjas PC vot tad ir kaa ir .... respektiivi pedejam dolche gabanas kliedzienam nesi sekojis .. tema atkriit, kadi seriali iet pa tv (no proti TV ir kaste ar kabeliem un pulti) bet par serialiem atkal garaam, driiz buus koncerts ... aa nuu shii teemaa jaaaaa jaaa Ayumi Hamasaki uzstaasies ... saruna partraukta ar jautajumu KAS KAS ??? oO es iisteniiba domaju robiju wiljamsu :lol:

Vieglaak ir buut vienam nekaa mociit sevi =)
*

hh, nu, tev vienkārši ir kaukādas nepareizās meitenes patrāpījušās. tici man, ne visām interesē TV seriāli, lupatas un visādi citi Kosmopolietilēna sviesti :)

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
ETM
post Mar 6 2006, 15:15
Post #82

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

nu labi, ne visaam interesee tas sviests, bet tad starp taam kam neinteresee veel jaatlasa taas kuraam interesee cik un ko tu vakar izdzeeri, kaadi tev panaakumi MMORPG un kaadas animes tev velkas un kaadas tu konkreetasjaa momentaas skaties... Spectre has a point, you know.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
bladez
post Mar 6 2006, 15:43
Post #83

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Ayumi @ Mar 6 2006, 00:08)
Nē, goda vārds. Kas mēs kautkādi citplanētieši esam?  mad.gif  Kopīgas mums ir intreses (un okey, arī acīmredzot, kautkas cits) Kāds tavuprāt ir ''īsts otakietis''?
Mēs visi esam normāli cilvēki  dry.gif  Man pie vienas vietas wikipedia dry.gif stūlbi tā domāt. Nav tādu stereotipu.
*

Vai tev ir kāda lelle no kāda Anime seriāla? Vai arī tev ir brilles un tu sēdi visu dienu TIKAI pie Anime (neskaitot tualeti un ēst)?? Ja jā, tad tu esi Anime Otaku. Vispār kā jau teikts, Otaku = Geeks. Es sevi personīgi galīgi neuzskatu par Otaku, jo bez Animēm man ir DAUDZ citu interešu. Man Anime ir tikai laika sišanai un izklaidei.
+Quote Post
ShinChan
post Mar 6 2006, 16:37
Post #84

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(ETM @ Mar 6 2006, 14:15)
nu labi, ne visaam interesee tas sviests, bet tad starp taam kam neinteresee veel jaatlasa taas kuraam interesee cik un ko tu vakar izdzeeri, kaadi tev panaakumi MMORPG un kaadas animes tev velkas un kaadas tu konkreetasjaa momentaas skaties... Spectre has a point, you know.
*

Tev un Spectrem piemīt slinka cilvēka uzskati. Jūs vēlaties nonākt pie visa gatava. Lielākā māksla ir nocopēt ziepeņu, popsas, pseidozīmolu un siev."prob".žurnāl. lasītāju un izlipināt no viņas saprātīgu būtni.
Līdzīgi būtu ja Anti ņemtu savā aprūpē kādu metroseksuāli un uztaisītu no viņa cilvēku.
*laba ideja realitātes šovam, skriešu patentēt ideju, lai kāds nenofenderē*

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
anti
post Mar 6 2006, 16:47
Post #85

Draņķītis

From: Latvija, Rīga

ShinChan, tu man glaimo ;D

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Tigra2
post Mar 6 2006, 16:53
Post #86

kawaii tora

QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 16:37)
Lielākā māksla ir nocopēt ziepeņu, popsas, pseidozīmolu un siev."prob".žurnāl. lasītāju un izlipināt no viņas saprātīgu būtni.

Un vēl lelāka māksla ir nocopēt babņiku un pievest viņu pie kārtības(98% gadījumu neizdodas)
btw. kas vainas meteroseksuāļiem? Tas tak nav slikti, ja cilvēks par sevi rūpējas. (slikti ir tad, kad viņš sāk spert tavu šampūnu biggrin.gif )

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Sigfa
post Mar 6 2006, 18:13
Post #87

Kami-sama

From: Starp pudelēm un četrām sienām

no viena graavja otraa. Metroseksuaalis = narciss. Daudzaam meichaam peedeejaa laikaa nosliece uz puikaam kuri no sevis uztaisa meiteni. Aliek vien paskatiities kaada no muuzikas topikiem un tad skriet prom, lai siekalu pluudi tevi nenogalinaatu.

Un babnjiks nocope tevi, nevis tu vinju. Paskaidrojumus tas neprasa.
+Quote Post
GM
post Mar 6 2006, 19:48
Post #88

Resident Alcoholic

vai driikst paintereseeties, kas tev nepatiik saliidzinoshi eerti lietojamaa par briivu enciklopeedijaa ar saliidzinoshi lielu apjomu?

Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Yume
post Mar 6 2006, 21:12
Post #89

challenger

QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 17:13)
Metroseksuaalis = narciss.
*

un pa kuru laiku narcisisms palika par metroseksuālismu?
Sigfa, kur tu radi tādas ģeniālas domas? Tu radi man jaunas un nezināmas teorijas. Saki kādas sēnes tu ēd, kad tevrodās tādas domas?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Mar 6 2006, 21:31
Post #90

kawaii tora

vispār, ja man ļautu izvēlēties starp Meteroseksuāli un Bomzi, tad es ņemtu meteroseksuāli. Bet vidusceļš ir vislabākais, protams.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus. (tas netiek domāts nopietni, sigfa neapvainojies, vienkārši tu tik negatīvi izsakies, ka tādas domas gribot negribot lien galvā)

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post

18 Pages V « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 00:22