IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

18 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> attiecības,piekrišanas,vēlmes, edit- otaku-otaku paari?
ar ko tu satiecies
ar ko tu satiecies
otaku [ 14 ] ** [18.18%]
ne-otaku [ 26 ] ** [33.77%]
veel/jau nee... [ 37 ] ** [48.05%]
Total Votes: 77
Guests cannot vote 
Sigfa
post Mar 6 2006, 21:32
Post #91

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

piedod, nepreciizi izteicos. Narciss nav metroseksuaalis, bet metroseksuaalis ir narciss ar veel vairaakaam specifiskaam ieziimeem, kaa piemeeram, transvestiits. Vienkaarshi negribeejaas izveersties.

Tigra, man vienkaarshi ir izteikti noliedzosha attieksme pret pedinjiem un tamliidziigiem.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 6 2006, 21:36
Post #92

onibaba

Group: Chuunin
From: Riga, Latvia.

QUOTE(Tigra2 @ Mar 6 2006, 22:31)
vispār, ja man ļautu izvēlēties starp Meteroseksuāli un Bomzi, tad es ņemtu meteroseksuāli. Bet vidusceļš ir vislabākais, protams.

Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus. (tas netiek domāts nopietni, sigfa neapvainojies, vienkārši tu tik negatīvi izsakies, ka tādas domas gribot negribot lien galvā)

*

es vai no kreesla peec shitaa nokritu. Tigra tu man liec smieties vairaak nekaa jebkursh cits no otaku saimes.... laugh.gif
Bet vispaar jau meteroseksuaalji vienkaarshi paziist ziepes shampuunu un dezodorantu.

Bet ja taa nopietni meteroseksuaalji no parastiem puishiem un cuukjiem atshkjiraas no taa ka meedz lietot kosmeetiku piemeeram puuderi or something. Vismaz manupraat. Vinjiem piemiit iipashas speejas izcelt to ka vinji pirms tikai dazhaam minuuteem ir bijushi dushaa. Citiem tas nesanaak tik labi.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Sigfa
post Mar 6 2006, 21:51
Post #93

Kami-sama

Tu tieshaam domaa, ka vinji ik peec divaam minuuteem iet dushaa? Tu tieshaam domaa ka vinjiem ir tik daudz laika? Esmu pamatoti paarliecinaats, ka vinji, taapat kaa jebkursh cits, biezhaak par reizeem 2 dienaa neiet mazgaaties. Tas man atgaadina viduslaikus. Smukaas daamas sapuceejushaas ierodas uz burzinju un visi shamaas baigi nu slavee, ka smarzho tik smuki, ka vareetu apeest, pat nenojauzdami, ka shii peedeejo reizi pirms nedeeljas bijusi pie strautinja paplunchaaties un savu smaardu nomaac ar uz uriina bazeetiem tolets' uudenjiem.
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 6 2006, 21:54
Post #94

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 22:51)
Tu tieshaam domaa, ka vinji ik peec divaam minuuteem iet dushaa? Tu tieshaam domaa ka vinjiem ir tik daudz laika? Esmu pamatoti paarliecinaats, ka vinji, taapat kaa jebkursh cits, biezhaak par reizeem 2 dienaa neiet mazgaaties. Tas man atgaadina viduslaikus. Smukaas daamas sapuceejushaas ierodas uz burzinju un visi shamaas baigi nu slavee, ka smarzho tik smuki, ka vareetu apeest, pat nenojauzdami, ka shii peedeejo reizi pirms nedeeljas bijusi pie strautinja paplunchaaties un savu smaardu nomaac ar uz uriina bazeetiem tolets' uudenjiem.
*

Tu mani paarprati. Vinjiem vienk sanaak izcelt savu eem noberztiibu or something. Vienk izcelt to ka vinji ir uber spodri. Pasties tak bildees. Pats sapratiisi kaa es to domaaju.

--------------------
IPB Image

+Quote Post
GM
post Mar 6 2006, 21:54
Post #95

Resident Alcoholic

varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus.

Ja ar vārdu "sakopts" mūsdienās sāk uztvert japāņu pidrilas no pseido-roka blicēm, tad, šķiet, ir pienācis tas brīdis, kad normālam maskulīnā dzimuma pāsrtāvim atliek paņemt mantas un iet uz mežu dzīvot kopā ar mežacūkām. Ja tādi ir jaunie standarti, tad normālam vīrietim jāsāk padomāt iespēju nekad vairs nekopt sevi. Atpakaļ pie mērkaķiem, vīri!

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Sigfa
post Mar 6 2006, 22:00
Post #96

Kami-sama

QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 21:54)
varbūt vienkārši sigfa ir slinks nodzēries vecis, kas guļ uz dīvāna un urķē degunu un kuram slinkums piecelt savu pakaļu un aiziet nomazgāties, un, lai viņam būtu kautkāda cerība dabūt meiteni, viņš nopeļ visus sakoptos, smukos zēnus.

Ja ar vārdu "sakopts" mūsdienās sāk uztvert japāņu pidrilas no pseido-roka blicēm, tad, šķiet, ir pienācis tas brīdis, kad normālam maskulīnā dzimuma pāsrtāvim atliek paņemt mantas un iet uz mežu dzīvot kopā ar mežacūkām. Ja tādi ir jaunie standarti, tad normālam vīrietim jāsāk padomāt iespēju nekad vairs nekopt sevi. Atpakaļ pie mērkaķiem, vīri!
*

Eu, GM, saakam smeereet puudercukuru uz vaigiem? Es veel gribu patikt meiteneem. Un jaasmarzhojaas arii taa, ka pa metriem 30 jau juut. sak, pazinu peec krutaas pohodkas.
+Quote Post
Taka
post Mar 6 2006, 22:12
Post #97

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Sigfa un GM - lūdzu paziņojiet man savus pārvietošanās maršrutus - negribu nosmakt no odiera daudzuma, kurš normālu cilvēku 5m attālumā nobeidz.
Ir gadījies braukt vienā liftā ar tāāāāā sasmaržotām dāmītēm, ka vienīgā doma ir izturēt un neelpot smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
ShinChan
post Mar 6 2006, 22:17
Post #98

ultrafilozofs

From: durdom

Johaidī, būtu zinājis, ka metroseksuāļa pieminēšana aizies tādā astē, nemaz nebūtu rakstījis smile.gif
Atkal aiziet strīds par normālo un nenormālo, īsto vīrieti un neīsto. Šoreiz nevēlos pieslieties nevienai no nometnēm. Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst. Narcise ir skaista puķe, taču tās mūžs ir īss. Izglītošanās nomūkā iesaku noskatīties un palasīt Amerikāņu psihopātu un Dienvidparka 7 sezonas 8 sēriju, būs ļoti pamācoši.
Tā pat būtu muļķigi apgalvot, ka diendienā aliņu pārsūcies, nosmēķējies pinkainis kas ziemu vai vasaru vazājas ietērpies ādas biksēs, kurās iestīvētās "mantas" ir tā izsutušas, ka bērnus visticamāk radīt nespēs, būtu tas vīrieša maskulīnās puses iemiesotājs. Es šos kadrus dažos rokfestivālos manījis, nožēlojams skats, nudien.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Church
post Mar 6 2006, 22:22
Post #99

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 18:48)
...
Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē.
*

atljauj pieziimeet, ka wikipedias izmantoshanu attieciibaas kaa vieniigo autoritaati / guide to life piemineeji tu (esi meegjinaajis dazhus tekstus tur izmantot kaa augstaako-religjiozo patiesiibu / aplauzies / dalies ar citiem pieredzee? ;> ). nemaniiju citus to darot, iznjemot pieminam konkreeta sveshvaarda skaidrojumu no turienes. oponeeju pamataa liikam/personiigam uzbraukumam. ja jau threads i zem offtopic, kaapeec man uz fleimu neatbildeet ar fleimu? ;>
+Quote Post
GM
post Mar 6 2006, 22:26
Post #100

Resident Alcoholic

QUOTE(Church @ Mar 6 2006, 21:22)
QUOTE(GameMaster @ Mar 6 2006, 18:48)
...
Zinot to, ka vairumu infas spēj ierakstīt katrs sētas pseido-gudrelis, un zinot kādas muļķības tur daži mēdz rakstīt par tik škietami vienkāršām lietām, kā, piemēram, klasiskais roks (kur nu vēl filozofiju), uzskatu, ka ņemt tur rakstīto par pamatu savai pāriecībai par lietām a.k.a "bet wikpēdijā tā bij rakstīts!!!" ir tas pats, kas ticēt tam ko rāda, piemēram, Dāvidšovā. Esmu tomēr radis uzticēties resursiem, kurus pilnībā sastāda un kontrolē akadēmiķi. Un tas, ka tu domā savādāk, man absolūti neinteresē.
*

atljauj pieziimeet, ka wikipedias izmantoshanu attieciibaas kaa vieniigo autoritaati / guide to life piemineeji tu (esi meegjinaajis dazhus tekstus tur izmantot kaa augstaako-religjiozo patiesiibu / aplauzies / dalies ar citiem pieredzee? ;> ). nemaniiju citus to darot, iznjemot pieminam konkreeta sveshvaarda skaidrojumu no turienes. oponeeju pamataa liikam/personiigam uzbraukumam. ja jau threads i zem offtopic, kaapeec man uz fleimu neatbildeet ar fleimu? ;>
*

Atļauj piezīmēt, ka zaudēt naktsmieru dēļ šīs nelielā fleima nav vērts. Protams, ja vien neesmu aizvainojis tavu būtību līdz sirds dziļumiem, kā gadījumā esi laipni lūgts publiski izraudāties.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Lija
post Mar 6 2006, 23:10
Post #101

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

Lasu sho topiku un priecaajos.. reizeem taa ka kriitu no kreesla.. palasot viena otra uzskatus liekas, ka sievietes nemaz nav vajadziigas un pietiek tikai ar animi.. ^^

QUOTE(ShinChan @ Mar 6 2006, 21:17)
Atvainojiet yaoi faņu majoritāte (līdz ar to automātiski metroseksuāļu pielūdzējas) vīrietis, kuru pamatā nodarbina tikai viņa izskats, citu cilvēku domas par viņu izskatu, nesamērīgi lielu naudas summu tērēšna savam izskatam, privātās dzīves pakārtošana savam izskatam, lai gan tehniski uzstāms par vīrieti, tomēr ši vārda vēsturiskajam raksturojumam īsti neatbilst.
*

piedod, tacju diemzeel tu shoreiz paarshaavi paar striipai un pat es vairs nekluseeshu...
fakts, ka viirietis par sevi ruupeejas nemaz neliecina par vinja gejiskajaam noslieceem... tas ka viirietis sev var atljauties labaakas smarzjas nekaa es varu gada laikaa nopelniit veel nenosaka vinja seksuaalo orientaaciju bet gan to, ka vinjs to var atlauties - naudas izteiksmee... parasti viirietis (tāpat kā sieviete) veelas labi izskatiities... un atstaat labu iespaidu!!!!, biezi vien no shii iespaida atstaashanas ir atkariiga ari vinja tālākas iespeejas uz naudas nopelnīsanu un nevis ievilkt gultaa kaadu viirieti... sheit ir domaati gan pop/rok un paareejo muuzikas stilu paarstaavji, gan arii biznesa cilveki.
sheit tu runaa par Yaoi fanju majoritaati kas ir automaatiski arii metroseksuaalju pieluudzejas... es atziistu ka lasu diezgan daudz yaoi mangas (arii shounan-ai un paareejos BL darinaajumus), tacju tas mani uzreiz nepadara par metroseksuaalju pieluudzeju... man piemeeram buutu gruuti satikties ar puisi, kas ir divreiz skaistaaks nekaa es un valkaa manas dreebes...
+Quote Post
Sigfa
post Mar 6 2006, 23:29
Post #102

Kami-sama

Luuk. Liidz shim man gan likaas, ka meitieshu un puisieshu skaistums nav leikams viens otram pretii. Paraadas metroseksuaalji, uzreiz skaistumi ir liekami zem vienas kaarts. Par ko tas liecina?
+Quote Post
Lija
post Mar 7 2006, 00:13
Post #103

(yaoi) rota 69

shiis meteroseksuaalaas paraadiibas nav obligaati jaaskatās tikai no vīriešu puses - ka vīrieshi paliek skaistaaki (jeb manuprāt sakoptāki), tacju arii no otras puses ir veerts uz to paskatiities, ka sievietes kljuust vīrišķīgākas - arii tā ir ļjoti bieža parādība, taču tas nez kapēc izraisa daudz mazāku ažiotāžu nekā par pāris vīrieshiem... huh.gif
+Quote Post
Sigfa
post Mar 7 2006, 00:18
Post #104

Kami-sama

Jaa, vienmeer esmu shausminaajies par meichaam ar uusaam. Zheel, ka dazhas domaa, ka ir jau labi un censhas neredzeet probleemu.
+Quote Post
Lija
post Mar 7 2006, 00:21
Post #105

(yaoi) rota 69

QUOTE(Sigfa @ Mar 6 2006, 23:18)
Jaa, vienmeer esmu shausminaajies par meichaam ar uusaam. Zheel, ka dazhas domaa, ka ir jau labi un censhas neredzeet probleemu.
*

sorry, tacju seit es biju domaajusi ne tikai fizisko aareejo izskatu (lai gan taa ir pamatiigi liela probleema muusdienas, to es atziistu), tacju arii faktu par reālu sociālā stāvokļa ieņemšanu sabiedrībā (sheit nav domaata nopelshana dzimumu liidztiesiibai).
+Quote Post

18 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19 June 2025 - 00:21