![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
visas Satoshi Kon filmas un animes
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
uuu, kkas pavecs
![]() bet pa teemu, labakais ko esmu redzejis, viennozimigi ir Cowboy Bebop -------------------- whatever.....
|
Raimonda Dēls |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 25-November 08 ![]() |
pašam favorītos stāv šādi gabali : FMA, Welcome to the NHK , Elfen Lied, tie pashi Death note un CG, NGE, gungrave, lucky star un Gits . Katrā gadījumā pārbaudītas vērtības.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tengen Toppa Gurren Lagann - obligāti jāredz,raw epicness.
GTO - gandrīz perfekts,galvenajam charam pietiek personības uz vienu kāstu. Code Geass - contains mech and mind possesing powerz. Eureka 7 - contains mech and romance, and aliens. FLCL - ekstrēms šizo un ģitāras,arī contains mech. Neon Genesis Evangelion - obligāts. Samurai Champloo - samuraju piedzīvojumi Edo ērā,mūsdienu izpildījumā. Listu papildināšu,kad atcerēšos. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pec manam domam ir pasas labakas animes; ima soku ni iru boku, Eureka seven, Erementar Gerad, full moon, Kamisama Kazoku, Lovely Complex, Bokura ga ita << ir jau vel dazas tadas, kas pec manam domam ir visslabaakas =))
protams tadas ka: chrno crusade, DN Angel, midori no hibi, fruits basket, Law of Ueki utt. ari ir loti labas =) loti gruti, vismaz man, ir pateikt, ka kautkada anime man ir viss milaka, jo tadas man loti daudz xd tiesi viena konkreta nebus =] p.s QUOTE P.S. Un tas nebūt nav daudz - otaku.lv dažs labs ir redzējis vairāk nekā 0,5k anime. P.P.S. Un par pokezpeak arī var dabūt kādu vārnu. atvainojos, ka iejaucos cita sarunas, bet ... 1x piekriitu, tas nava daudz, jo es personigi esmu noskatijies ~200 animem =) un pat varbuut virs ![]() ![]() 2x wtf ir pokezpeak? vnk fascinejos vards ko 1x muza redzeju/dzirdeju + neko neredzeju sini topika kuram varetu so vardu piesaistiit =/ ja nu vieniigi tas vards nava kautkads otaku (nevis sii saita varda bet... pasi zinat..) bet kautkads chainiizeru ![]() This post has been edited by hollow: May 29 2009, 22:14 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vispār jau tas pokezpeak tas pac l33tspeak vien ir...
-------------------- Press any key to continue
|
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
.. 2x wtf ir pokezpeak?.. izsaku mineejumu, ka vaarda semantika ir no pokemoni+speak. aatri izlasot tavu postu, imho domaats "kr4 wnk psc" [tm] ev iedo savu l33th vardniicu, gribu zinat vel dazus vardus tava rakstiitaja o.o vnk galigs murgs kautkads -------------------- |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
jo vairaak skatos, jo vairaak saprotu, ka nav taadas labaakaas animes... Pec katras animes noskatiishanaas rodas kaadas pozitiivas emocijas (vai arii nee?), tomeer arvien gruutaak paliek to nolikt kaadaa konkreetaa plauktinjaa... Ja patin filmu atpakalj, saprotu - ar katru animi uztvere paliek arvien savadaaka un atskaites punkts paceljas citaa liimenii...
bet ja tomer.... His and Her Circumstances, NANA, Beck, Eureka 7, Tales of Agriculture, Natsume Yuujinchou, Capeta, Honey and Clover, Kino no Tabi, Mushishi Rideback, Eden of the East.. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
viennoziimiigs liideris manaas aciis ir NGE. nekaa labaaka arii nekad nebuus.
![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
jo vairaak skatos, jo vairaak saprotu, ka nav taadas labaakaas animes... Pec katras animes noskatiishanaas rodas kaadas pozitiivas emocijas (vai arii nee?), tomeer arvien gruutaak paliek to nolikt kaadaa konkreetaa plauktinjaa... Ja patin filmu atpakalj, saprotu - ar katru animi uztvere paliek arvien savadaaka un atskaites punkts paceljas citaa liimenii... bet ja tomer.... His and Her Circumstances, NANA, Beck, Eureka 7, Tales of Agriculture, Natsume Yuujinchou, Capeta, Honey and Clover, Kino no Tabi, Mushishi Rideback, Eden of the East.. es tev piekriitu ![]() btw, es ta skatos vainu neviens nezin ima soku ni iru boku, vai ari nevienam nepatik =/ iesaku so animi noskatiities tiem kas nava to redzejusi, jo ta ir vnk perfekta anime ![]() -------------------- |
oskars |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 4-May 09 ![]() |
school days
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Kā jau daudziem šeit, man arī ir daudz mīļas, tik daudz, ka nevar uzskaitīt, bet absolūtie favorīti ir:
Labākais romance: Fruits Basket, Shuffle!, Utawarerumono Labākais horror: Higurashi, Ghost Hunt, Jigoku Shoujo, Devilman Lady Labākais action: Black Lagoon, Gunslinger Girl Labākais comedy: School Rumble, Ouran High School Host Club, Yamato Nadeshiko Shichi Henge Labākais live action: Boku to kanojo no xxx Labākā filma: Spirited Away Un vnk ļoti mīļa: ARIA (abas sezonas + Arietta) -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man ir ar daudz, iepostošu tās, kuras uz šo brīdi atminos.
![]() Labākais romance: Bokura ga ita, Hanbun no tsuki ga noboru sora, Parakiss, Honey and Clover Labākais horor: Higurashi, Jigoku shoujo Labākā komēdija: Nodame Cantabile, Ouran, Lovely Complex Labākais live action: HYD, Seigi no Mikata Labākais filozofiski pārdomu darbs: Kino no Tabi Labākā filma: Spirited away, Paprika, Toki wo kakeru shoujo -------------------- |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
Viennoziimiigi Berserk
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 16:31 |