![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sane4ka |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 1-July 09 From: Rezekne ![]() |
-Labākā filma- SPIRITED AWAY! ( <3 always in my heart) ^__^
-Labākais īsais seriāls- Elfien lied BEST of the best -Labākais garais seriāls- Metalic Alchemist, Death note . T_T I LOVE THEm ![]() -------------------- ![]() <3 It or hate it. . EAT SHIT OR DYE TRYIN Look out, Somewhere here Chuck Norris is. ![]() |
austere |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 5-July 09 ![]() |
1. DearS
2. Chobits 3. The Melancholy of Haruhi Suzumiya 4. GunslingerGirl 5. Love Hiba 6. Ikki Tousen - Dragon girls 7. Elfenlied Dears un Chobits noteikti ir kautkas īpašs, tikai angļu dub manuprāt varēja būt labāks salīdzinājumā ar vācu ieskaņojumu, kas ir vienkārši perfekts. Ja ir kāda sajēga no vācu valodas, tad DearS un Chobits jāskatās vāciski. |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
kas visiem ir ar to elfen leid ...man ta anime gan likas diez gan garlaicīga vismaz pirmās 6 ep ko esmu redzejis vnk (yawn)
-------------------- |
Lars |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 21-June 07 ![]() |
Trekns plusiņš One Outs - sporta psiholoģijas "paraugstundas" ...
Sen neesmu skatijies "vienā elpas vilcienā", šķiet pēdējais bija - Ultimate Survivor Kaiji ![]() This post has been edited by Lars: Jul 18 2009, 00:25 |
PlasticStrawberry |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-May 09 ![]() |
Hmm.
Paradise kiss un Vampire knight |
D. Luffy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 19-August 09 From: Latvija, Valmiera ![]() |
Esmu redzējis diez gan maz animes - Naruto, Bleach, One piece..
![]() Bet no redzētajām ļoti ir patikusi One piece. ĻOTI, ĻOTI. SKATĪŠOS VĒL, DAUDZ, protams. This post has been edited by D. Luffy: Aug 19 2009, 18:38 |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
ehh tas one piece man galīgi nepiesaistīja.
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Yeh... pats nevaru saprast... kas ir tam One Piece?
|
AzraelNyx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 26-August 09 From: Salaspils, Latvia ![]() |
Ja runājam tā tīri objektīvi, man no līdz šim redzētajām anime vislabākā šķita "Ergo Proxy", kas gan vizuāli, gan sižeta ziņā šķiet ļoti pievilcīga un saistoša.
Ja runājam par anime, kura man patika visvairāk, es precīzi nemācētu pateikt, jo man patīk daudzas - D.Gray-Man, FullMetal Alchemist, Darker Than Black, Code Geass, Toradora, etc. P.S. Man tas pats ar Once Piece. :\ It kā pāris sērijas paskatījos un tad...eh. Atmetu viņam ar roku, varbūt kādreiz nākotnē paturpināšu. *paraustaplecus* :< |
puisiitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-August 09 From: jurmala ![]() |
nu, labakais ko esmu redzejis noteikti ir Candy boy vai Arjuna.
tad vel loti patika Ergo Proxy, Gilgamesh, K-ON (viens no labakajiem moe ^^,), higurashi no koro ni. nu daudz labas, kuras varetu teikt vienas no milakajam. (: This post has been edited by puisiitis: Oct 22 2009, 15:59 -------------------- |
archaxyz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 11-August 05 From: Latvija=>Rīga=>Darbs ![]() |
Mans favorite ir ZegaPain. Skaista animācija un normāls brain f.ck
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Moyashimon
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
1. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex un Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG
2. Black lagoon 3. Afro samurai 4. Elfen lied 5. Death note Apmēram tā kautkā...nevaru vissu īsti atcerēties. ![]() -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
reien |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 21-October 09 ![]() |
Paradise kiss
Elfen lied Fruits basket NANA Death note Vampire knight Tās laikam būtu tās anime, kas mani ir piesaistījušas visvairāk ![]() ![]() -------------------- ![]() I'm like a cat, I do what I want when I want it. |
Koneko |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 161 Joined: 23-October 09 ![]() |
Par One Piece faniem kļūst tie, kas noskatās vairāk par pirmajām 100 sērijām - tas vienkārši ierauj sevī... Nespēju pati izskaidrot
Ja runājam par labākajām anime, tad noteikti vēlos uzteikt Fullmetal Alchemist (nu kur kaut ko TIK episku var izdomāt?) un Ergo Proxy (nesen noskatījos un konstatēju, ka tā ir nu wnk AMAZING anime - liek par TIK daudz ko domāt). Turklāt - (pretēji populāram uzskatam) uzskatu arī Yu-Gi-Oh Duel Monsters par labu anime, ja tiek skatīta oriģinālajā variantā, līdz galam un paralēli palasot mangu (nesen izmēģināju pilno komplektu un tagad esmu 100% fane) Tās, manuprāt, ir tās labākās - bet mīļākās man ir arī daudz citas :3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 16:15 |