![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
vispaa pateicoties viva daudz saak zinaat un saprast kas ir iists anime, bet nu taa izgliitoshanas ideja ir patraku, kas grib lai skataas
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Taakaa es ar TEE VEE esu uz Juus
![]() ![]() Zheel, ka noveera sharereactor tur bij mani pirmie spertie soli uz anime .... ] Un ar to maciishanu tieshaa, bikiit paar striipu...... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Bet protams. Vai tad kaads iedomaajas, ka muus laistu ieksjaa kaadaa skolaa un ljautu raadit, kaut vai to pasju Totoro? Gribeetos redzeet to progresiivo direktoru, kas atljautu demonstreet anime. Sexuaalaas audzinaasjnas muuvji buutu pavisam cita lieta ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, kaadu hentai muuviju skolaa... pats dirichs ar prieku skatiitos...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
lol, Bible Black...
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
ĀĀĀĀ neatgādiniet man Bible Black. tas.. tas.. ir kaut kāds šausmīgs murgs. nu tā Atgādinājāt man Bible Black (laikam šonakt gulēt neiešu).
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Heh, taa peedeejaa fraaze taada divdomiiga....
![]() ![]() This post has been edited by Outlawz: Jun 11 2004, 08:52 -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu jaa, kas kuram tuvaaks, Yume...
|
edg |
![]()
|
||
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa, lasot shitaadus postus ir skaidrs, ka Bible Black ir kaut kas, kas tieshaam buutu jaanoskataas, bet zinot, ka es taadu pamatiigaaku ecchi nespeeju uznjemt lielos daudzumos, droshi, ka shitajam 10 minuutes neiztureetu... tas viss ir ljoti jauki, bet pietureesimies pie teemas. This post has been edited by Outlawz: Jun 11 2004, 15:42 -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
||
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
A nevar sarunaat kaadu kinoteaatri? Zinu, ka Ventspilii kautkaadi dzjeki sarunaaja ar vieteejo "KINO RIO". Protams bija jaamaksaa, bet tas esot bijis taa veerts - kaut kaadu saveejo safilmeeto tusinju esot skatiijushies.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
Sigfa |
![]()
|
Jaa, piemeeram, Riigu, vai Forum cinemas, vai Suni, vai Daili... mnjaa...
|
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nepaarspiilee! Kaads leetais variants nav? Bez eertiibaam, kaut kur nomalee.
-------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
Guest_Duarh |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Teika veel funkcionee?
|
Sigfa |
![]()
|
domaaju, ka labaak tomeer buutu savaakties pie kaada maajaas...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Kniits dikti daargi izmaksaas... labaak tieshaam pie kaada maajaas.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |