IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Music, kas ir juusu miiljaakaas dziesmas?
Sērfijs
post Mar 1 2006, 23:56
Post #16

Shishaku

Group: ALK

QUOTE(Yume @ Mar 1 2006, 22:33)
redzies, es te padomāju, X-Japan ir visai plašs dziesmu klāsts, un mēs vienkārši tagad spriežam pēc dziesmām kas katram tuvākas. Jo sorry, bet teiksim Yoshiki un Hide's dziesmas nevar uzskatīt pat par tuvu līdzīgām.
*

Vispār jau jā, bet tajā pašā mirklī arī nē, protams man var nebūt visa viņu diskogrāfija, bet es spriedu pēc tā, kas man ir un man ir *apstās music mapē* visi studijas albūmi, viens koncerta ieraksts un viena dziesmu kompelācija, bet man tik un tā liekās, ka tas viss vairāk uz Heavy Metal velk, nekā uz rock.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Yume
post Mar 2 2006, 00:04
Post #17

challenger

Group: Jounin

emm, khem.. labi.... es nestrīdēšos... pārējie vienmēr labāk zin. Nav ko spamot .

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Niks
post Mar 2 2006, 00:08
Post #18

Lira member

Group: Chuunin

Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal. Lai nav pilnīgs offtopic's - ja kāds vēl nav sapratis, viena no manām mīļākajām grupām ir X-Japan. Vēl man patīk Nine Inch Nails, Nickelback, Juli, Silbermond, Linkin Park, Rammstein un daudzi citi.
+Quote Post
Naktspukjiite
post Mar 2 2006, 00:15
Post #19

ecchi nāve

Mīļākās grupas: Hammerfall, Hanzel und Gretyl

Mīļākie komponisti: Kasamatsu Kouji, Jean-Jacques Burnel un Yuki Kajiura

Mīļākas dziesmas: Montecristo (K.K.), Crazy - Kidneythieves, Away - Nightwish, Koi no Jumon wa Papa-PiPu-Pa/Onna no Ko Otoko no Ko - Ogura Yuko
+Quote Post
lastguru
post Mar 2 2006, 00:19
Post #20

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

es parasti klausos ko raada animees, vai arii ko kaads (parasti, Eliminators, laikam) iesuuta biggrin.gif. Miiljaakaas dziesmas laikam ir Tenkuu no Shiro Rapyuta, Rise (by Origa) un Sign (by Susumu Hirasawa)

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Sērfijs
post Mar 2 2006, 00:57
Post #21

Shishaku

QUOTE(Niks @ Mar 1 2006, 23:08)
Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal.
*

Cik Heavy Metal ansambļus Tu esi dzirdējis un kādus?

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
edg
post Mar 2 2006, 01:44
Post #22

limpene grauž aknas

From: PM

Vai tieshaam ir tik svariigi nonaakt pie secinaajuma, pie kaada muuzikas zhanra pieder X-Japan dziesmas?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Niks
post Mar 2 2006, 02:09
Post #23

Lira member

Lai pieliktu šim strīdam punktu, iemetu aci Wikipedia, kur uzzināju, ka heavy metal ir ļoti, ļoti daudz subžanru, piemēram, Speed Metal un Alternative Rock, pie kuriem pieder X Japan.
+Quote Post
GM
post Mar 2 2006, 09:10
Post #24

Resident Alcoholic

Lai pieliktu šim strīdam punktu, iemetu aci Wikipedia, kur uzzināju, ka heavy metal ir ļoti, ļoti daudz subžanru, piemēram, Speed Metal un Alternative Rock, pie kuriem pieder X Japan.

Protams, ir ļoti jauki balstīt savu dzīves uztveri un izpratni par mūziku uz wikipēdiju, kurā 70% apskatītās tematiaks raksta siekalaini fanboji un indivīdi, kam nav izpratnes par sevis aplūkto tēmu, taču kad nākamreiz tiki izsmiets par to, ka nosauci alternatīvo roku par metāla sub-žanru, tad vismaz zināsi uz kuru resursu vairs neiet.
Un heavy metal pats ir roka sub-žanrs, kuram neskaitāmie speed, trash, gothic utt. metāli ir stila variācijas, ne atsevišķs mūzikas tips. Šajā sakarā iesaku paklausīties Godmaņa radījumu "Saknes" iekš SWH, kur džekus, kas balsta mūzikas izpratni uz wikipēdiju ātri vien izskolo.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Shaisuke
post Mar 2 2006, 10:53
Post #25

shinigami

Group: NERV
From: LV

Paklausies Sonata Arctica. Luuk tas ir speed metal. Un tad pasaki cik ljoti X-Japan pec tadiem izklausas. Wikipedia ir sviests. Labaak iemacies zanru paziimes untad pasaki kas ir xjapan.

Bet actually, man jau vienalga...

Pilniigi jaapiekriit GameMasteram par wikipeediju.

~BN~

--------------------
IPB Image
+Quote Post
yoji
post Mar 2 2006, 11:06
Post #26

Jinushi
**

From: trance.jp

Paul van Dyk

Yoji Biomehanika

Eric Prydz

Steve Angello

--------------------
image

Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis!
+Quote Post
Kaede
post Mar 2 2006, 20:32
Post #27

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Par mani var teikt, ka klausos visu, kas skan. Agrāk tas bija vnk radio un televizija, tagad- tas, ko esmu sametusi uz Winamp un arī www.eradio.lv laugh.gif
Nevarētu teikt, ka man ir savs viens stils, tomēr ir tā, ka mani ļoti piesaista 90to kalbass, jo tajā laikā es biju maza un dulla un man ļoti patika. Patīkami atcerēties vecos- labos laikus, kad biju pavisam sīka. laugh.gif Vēl man patīk grupas (tas attiecas arī uz dziedātāsjiem), kuru solistiem ir izteiktas balsis. Kaut kas oriģināls, neatkārtojams, uzreiz pazīstams. Gandrīz neklausos repu un reti klausos mūsdienu kalbasu. Ienīstu dramiku. tongue.gif (nu jā, laikam izņemot vienīgi Marusha).
Kas vēēēl... rolleyes.gif
Ak jā, tā kā es dievinu vēderdejas wub.gif, tad man patīk Tarkans un Arash. Dejot pie mūzikas aw... wub.gif
Vēl man patīk: Nightwish, HammerFall, No connection, dažas Prodigy dziesmas, Vanilla Ninja utt utjp.
Kā jau teicu- klausos visu pēc kārtas. Nu labi, gandrīz visu... rolleyes.gifBūtībā- kāds noskaņojums, tādas arī dziesmas man skan.

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Ghoul
post Mar 2 2006, 21:07
Post #28

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Miiljaakas grupas : Blind Guardian, Kamelot, Demons & Wizards, Helloween, Gamma ray, HammerFall

Devildriver,Chimaira

Dying Fetus, Bloodbath

Excrementory Grinfuckers, XXX maniak, Cock And ball Torture, Napalm Death

Enigma.

Daft Punk.

lol ok piesienamies, Sephiroth, DragonForce ir power/speed, ne progs :PPP

+Quote Post
Ghoul
post Mar 2 2006, 21:16
Post #29

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Niks @ Mar 2 2006, 00:08)
Esmu vairākas reizes noklausījies visu X-Japan diskogrāfiju, bet nespēju iedomāties nevienu X-Japan dziesmu, kura piederētu pie heavy metal.
*

ta jau jaasaak domaat vai tu zini kas ir heavy metal smile.gif

un es veeleetos zinaat, kas jrocku padara par jrocku nevis par to ko vinji speele smile.gif
+Quote Post
Ayumi
post Mar 2 2006, 21:19
Post #30

Kyuuketsuki

Enigma.

yep. nomierinoša mūzika man ar patīk.

Asian Kung-Fu generation
China dolls(lol, kāds popiņš biggrin.gif )
vispār arī Linkin Park
HIM.
Soundtrack'i smile.gif
Ayumi Hamasaki
Enya
utt.

Es dievinu J-pop (rock vel neesmu dzirdējusi, bet tās visu mīļotās grupas man jādzird) ienīstu lielāko daļu eiropas un amērikas mūziku ( jo īpaši reperus mad.gif , nesaskatu viņu dziesmās mūziku)

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post

7 Pages V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:41