IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

7 Pages V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Music, kas ir juusu miiljaakaas dziesmas?
Hikaru
post Mar 7 2006, 15:21
Post #46

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Tā kā Eiropā galīgi nav ko klausīties (labas dziesmas bija pirms nez cik gadiem), tad Japānā ir tāda producentu gruppa (I've Sound), kas sacer Megasuper dziesmas (kādas Eiropā vairāk nesacer) tādām izpildītājām kā Kotoko, Kawada Mami un daudz citām. Baigi patīk tās dziesmas.

Agrāk patika lokāka mūzika kā Novaspace un.... baznīcas kori kā piemēram E Nomine un Highland. biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sipps
post Mar 7 2006, 15:31
Post #47

Unregistered

ja nu reiz visiem sācis interesēt kas ko klusas tad jau man ar jāpadalās ar savu muzikālo gaumi

image

un protams LAST.FM
+Quote Post
Šigeru
post Mar 7 2006, 18:59
Post #48

Jinushi
**

From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži

QUOTE(Lonesome @ Mar 5 2006, 12:23)
Es parasti klausos tikai druumu muuziku. Patiik HammerFall, Nightwish, Within temptation utt.
*

Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. tongue.gif
+Quote Post
ReD_FoXy
post Mar 7 2006, 19:09
Post #49

onibaba

From: Riga, Latvia.

QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 19:59)
Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. tongue.gif
*

Nespeeju notureeties - System of A Down!

Klausos praktiski tikai J-rock. Tieshaak - Gackt, AnCafe, DeG, Miyavi.
Miiljaakaas dziesmas -
Gackt - Arittake no ai de
Gackt - Vanilla
Gackt - Black Stone
Gackt - Todokanai Ai to Shitteita no ni Osae Kirezu ni Aishitsuzuketa
Miyavi - Joushou Gaidou
Daisuke Kato - Be Your Girl

--------------------
IPB Image

+Quote Post
Kaede
post Mar 7 2006, 23:51
Post #50

Koutaishi

From: maybe in your dreams

QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 18:59)
QUOTE(Lonesome @ Mar 5 2006, 12:23)
Es parasti klausos tikai druumu muuziku. Patiik HammerFall, Nightwish, Within temptation utt.
*

*

Šitos es arī klausos. Ik pa reizie, ja ir īstais noskaņojums. Vēl patīk riktīgi Hoobastanc dziesma- out of control! rolleyes.gif Un vēl hree days grace- I hate everything about you!

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
PHz
post Mar 10 2006, 12:38
Post #51

Jinushi
**

Uuff... manas muzikālās preferences mainās diezgan regulāri, bet neaizmirstot galveno mīlestību - elektroniku (ar 2 lielām apakšmīlestībām - goatrance (Shpongle, Infected Mushroom, ...) un electroclash (Ladytron, Adult, Felix Da Housecat, ...)). Kā arī esmu Queen un Yoko Kanno fans smile.gif
Šobrīd vispār uznācis "matainais" periods - atklāju tādas alt/indie lietas kā Pixies, Pavement, Presidents of the USA, Arcade Fire, Weezer, TV on the Radio, My Bloody Valentine, Cocteau Twins u.c.
Tā nu mans saraksts - http://www.last.fm/user/PHz ir visai raibs. Zemfira dominē, jo gatavojos pagājušā gada koncertam wink.gif Dažreiz sāk likties, ka man ir ADD. Varbūt kādam kāda ritalīna ripiņa atradīsies? tongue.gif

P.S. Ja kādam gribas labu atmosfērisku soundtracku fantasy lasīšanai, iesaku Dead Can Dance. Dziedātājas balss vienkārši fascinē.
+Quote Post
-kumori-
post Mar 10 2006, 13:31
Post #52

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

Mans last.fm profils nav diez ko piepildits ar plashu muzikas izveli, tur tapat klausos tikai vienu j-rock, kuru es nevaru ieladet sava kompiiti, jo man slinkums... laugh.gif
Bet, nav ta, ka manu dzivi nosaka tikai j-rocks, es ari klausos komercialo muziku, ka tos mazos puisishus no Tokio Hotel [es zinu... *freaky*], bet mans milakais dziedatajs ir Xavier Naidoo un visas vina un Soehne Manncheims dziesmas, jo vinas ir tik mierigas un melanholiskas, visu laiku tikai par kaut kadam nelaimem. [vnk patik, ko var padarit...]
Ak, ja... Un vel BRIESMIGI [uzsverums uz "briesmigi"] patik Oomph!, protams ari visas dziesmas. [ipashi jauna, kur Dievs tiek uzskatits par POPSTAR *lol*]
Vel ik pa laikam Wumpscut medzu paklausities... Un ir ari vel daudz mazas, nebutiskas dziesmas no dazhadiem izpilditajiem. XD

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
anishuara
post Mar 10 2006, 14:15
Post #53

Hakushaku

From: somewhere deep inside

Nja mana dziive arii nesastaav no viena J-rocka... happy.gif man patiik vel System of a down, unj taadas pashas gruppas ka Mimi. Kaa arii Mushroomhead un citas jaukas metal un rock gruppas... happy.gif kopumaa esmu mieriiga peec muuzikas stila tikai dazhreiz uznaak un gribaas paklausiitiez ko trakotu... smile.gif

--------------------
image
+Quote Post
bladez
post Mar 10 2006, 22:02
Post #54

Danshaku

From: City of Townsville

Ja es neskatītos uz J-Metal grupām, tad man patīk:

Red Hot Chilli Peppers - laba ģitārspēle un skaista melodija, vārdi arī naw zemē metami.

Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija.

Bullet for My Valentine - Skaista skaņa, labi vārdi, foršas dziesmas. nu ko vēl var pateikt par šo superīgo Metal; Heavy Rock; Punk rock grupu.

The Offspring - pati mīļākā. Vnk. SUPERĪGS pank-roks. Dažviet smieklīgi vārdi, daudzreiz smieklīgāki klipi. Daudz dziesmu un visas ir augstas klases. Pankroku pielūdzēju galvenā grupa. Jādzird VISIE, kam patīk pank-roks.

Mīļākā Izlase:
Metal = Life. Visu labāko Heavy Metal dziesmu izlase. Sākot no kornmetāla beidzot ar vidēj-mierīgu metālu. Jauki.
+Quote Post
davio
post Mar 10 2006, 22:23
Post #55

Danshaku

Hmm... cik izskataas Visi otakieshi klausaas vai nu j-rock, vienkaarshi metaalu, vai ''vecos labos gabalus'' interesanti... Jus nevarat iedomaaties, cik ljoti esmu prieciigs, ka tikpatkaa visi nesaaka klaigaat: Eminem!! DMX!! G-Unit!!! Man ir prieks. +veel patieshaam sho to jaunu esmu izracis. Kaads negrib ieteikt kaadu nepaaraak paziistamu grupu, bet ar ljoti labu muuziku. Reizeem izdodas kautko taadu uziet, un tad var fanot ljoti ilgu laiku, liidz piebesii ka neiznaak jaunas dziesmas. laugh.gif

BTW: pie maniem miljakajiem jau var pieskaitiit arii Gackt pateicoties Shaisukei Grrrr... taa muuzika vienkaarshi pieliip.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Mar 10 2006, 23:07
Post #56

CLAMP Fan

From: Дома...

Nav man vienas miljaakas dziesmas ,))))

Orgy - 107, Orgy - Fiction, Orgy - Re-Creation, Disturbed - Shout, Disturbed - Farsaken, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want, Papa Roach - Getting Away With Murder, Papa Roach - Last Resort, Papa Roach - Scars, Enigma - T.N.T For The Brain, Enigma - Beyond The Invisible, Enigma - Gravity Of Love, HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly, Him - Poison Girl, X-Japan - Drain
nu un baigi patiik šii melodija^^ Kurt Harland(Insoc) - Ozar Midrashim, vnk best xDDDDDD

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
anishuara
post Mar 11 2006, 00:00
Post #57

Hakushaku

From: somewhere deep inside

QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 22:02)

Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija.

*

nav jeegas????? tad jau tu nezini vaacu valodu!!! mad.gif rammsteinam ir vaardiem jeega un kaada vel!!! laugh.gif rolleyes.gif

bet par gruppaam runaajot man baigi patiik Moi Dix Mois... laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Mar 11 2006, 11:16
Post #58

challenger

Group: Jounin

QUOTE(-Kai- @ Mar 10 2006, 22:07)
, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want,
*

ja, šitie man arī visai labi patiīk. Nez kāpēc man viņi jau 3 playlists pleierī, un man neapnīk... hmm..jāsāk domāt par o tas liecina.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sērfijs
post Mar 11 2006, 13:57
Post #59

Shishaku

Group: ALK

QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02)
Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls...

*

HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug.
HAHA...HAHAHAH

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
bladez
post Mar 11 2006, 14:23
Post #60

Danshaku

From: City of Townsville

QUOTE(Sephiroth @ Mar 11 2006, 12:57)
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02)
Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls...

*

HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug.
HAHA...HAHAHAH
*

Heh.Tik Nejauc smagu metālu ar k0rn metālu, labi?
+Quote Post

7 Pages V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:04