![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Tā kā Eiropā galīgi nav ko klausīties (labas dziesmas bija pirms nez cik gadiem), tad Japānā ir tāda producentu gruppa (I've Sound), kas sacer Megasuper dziesmas (kādas Eiropā vairāk nesacer) tādām izpildītājām kā Kotoko, Kawada Mami un daudz citām. Baigi patīk tās dziesmas.
Agrāk patika lokāka mūzika kā Novaspace un.... baznīcas kori kā piemēram E Nomine un Highland. ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja nu reiz visiem sācis interesēt kas ko klusas tad jau man ar jāpadalās ar savu muzikālo gaumi
![]() un protams LAST.FM |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 19:59) Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. ![]() Nespeeju notureeties - System of A Down! Klausos praktiski tikai J-rock. Tieshaak - Gackt, AnCafe, DeG, Miyavi. Miiljaakaas dziesmas - Gackt - Arittake no ai de Gackt - Vanilla Gackt - Black Stone Gackt - Todokanai Ai to Shitteita no ni Osae Kirezu ni Aishitsuzuketa Miyavi - Joushou Gaidou Daisuke Kato - Be Your Girl -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(Šigeru @ Mar 7 2006, 18:59) QUOTE(Lonesome @ Mar 5 2006, 12:23) Vēl pietrūkst Evanescence un Rammstein un tad mani favorīti ir nosaukti, pag ir jau ar System of the Down. ![]() Šitos es arī klausos. Ik pa reizie, ja ir īstais noskaņojums. Vēl patīk riktīgi Hoobastanc dziesma- out of control! ![]() -------------------- |
PHz |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 20-November 04 ![]() |
Uuff... manas muzikālās preferences mainās diezgan regulāri, bet neaizmirstot galveno mīlestību - elektroniku (ar 2 lielām apakšmīlestībām - goatrance (Shpongle, Infected Mushroom, ...) un electroclash (Ladytron, Adult, Felix Da Housecat, ...)). Kā arī esmu Queen un Yoko Kanno fans
![]() Šobrīd vispār uznācis "matainais" periods - atklāju tādas alt/indie lietas kā Pixies, Pavement, Presidents of the USA, Arcade Fire, Weezer, TV on the Radio, My Bloody Valentine, Cocteau Twins u.c. Tā nu mans saraksts - http://www.last.fm/user/PHz ir visai raibs. Zemfira dominē, jo gatavojos pagājušā gada koncertam ![]() ![]() P.S. Ja kādam gribas labu atmosfērisku soundtracku fantasy lasīšanai, iesaku Dead Can Dance. Dziedātājas balss vienkārši fascinē. |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Mans last.fm profils nav diez ko piepildits ar plashu muzikas izveli, tur tapat klausos tikai vienu j-rock, kuru es nevaru ieladet sava kompiiti, jo man slinkums...
![]() Bet, nav ta, ka manu dzivi nosaka tikai j-rocks, es ari klausos komercialo muziku, ka tos mazos puisishus no Tokio Hotel [es zinu... *freaky*], bet mans milakais dziedatajs ir Xavier Naidoo un visas vina un Soehne Manncheims dziesmas, jo vinas ir tik mierigas un melanholiskas, visu laiku tikai par kaut kadam nelaimem. [vnk patik, ko var padarit...] Ak, ja... Un vel BRIESMIGI [uzsverums uz "briesmigi"] patik Oomph!, protams ari visas dziesmas. [ipashi jauna, kur Dievs tiek uzskatits par POPSTAR *lol*] Vel ik pa laikam Wumpscut medzu paklausities... Un ir ari vel daudz mazas, nebutiskas dziesmas no dazhadiem izpilditajiem. XD -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Nja mana dziive arii nesastaav no viena J-rocka...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Ja es neskatītos uz J-Metal grupām, tad man patīk:
Red Hot Chilli Peppers - laba ģitārspēle un skaista melodija, vārdi arī naw zemē metami. Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija. Bullet for My Valentine - Skaista skaņa, labi vārdi, foršas dziesmas. nu ko vēl var pateikt par šo superīgo Metal; Heavy Rock; Punk rock grupu. The Offspring - pati mīļākā. Vnk. SUPERĪGS pank-roks. Dažviet smieklīgi vārdi, daudzreiz smieklīgāki klipi. Daudz dziesmu un visas ir augstas klases. Pankroku pielūdzēju galvenā grupa. Jādzird VISIE, kam patīk pank-roks. Mīļākā Izlase: Metal = Life. Visu labāko Heavy Metal dziesmu izlase. Sākot no kornmetāla beidzot ar vidēj-mierīgu metālu. Jauki. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Hmm... cik izskataas Visi otakieshi klausaas vai nu j-rock, vienkaarshi metaalu, vai ''vecos labos gabalus'' interesanti... Jus nevarat iedomaaties, cik ljoti esmu prieciigs, ka tikpatkaa visi nesaaka klaigaat: Eminem!! DMX!! G-Unit!!! Man ir prieks. +veel patieshaam sho to jaunu esmu izracis. Kaads negrib ieteikt kaadu nepaaraak paziistamu grupu, bet ar ljoti labu muuziku. Reizeem izdodas kautko taadu uziet, un tad var fanot ljoti ilgu laiku, liidz piebesii ka neiznaak jaunas dziesmas.
![]() BTW: pie maniem miljakajiem jau var pieskaitiit arii Gackt pateicoties Shaisukei Grrrr... taa muuzika vienkaarshi pieliip. -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nav man vienas miljaakas dziesmas ,))))
Orgy - 107, Orgy - Fiction, Orgy - Re-Creation, Disturbed - Shout, Disturbed - Farsaken, The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want, Papa Roach - Getting Away With Murder, Papa Roach - Last Resort, Papa Roach - Scars, Enigma - T.N.T For The Brain, Enigma - Beyond The Invisible, Enigma - Gravity Of Love, HIM - Rip Out The Wings Of A Butterfly, Him - Poison Girl, X-Japan - Drain nu un baigi patiik šii melodija^^ Kurt Harland(Insoc) - Ozar Midrashim, vnk best xDDDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 22:02) Rammstein - Smags, nu ļoti smags metāls kurā vārdiem vnk. naw nozīmes, bet šī grupa parāda, ka arī Metālam var būt sava melodija. nav jeegas????? tad jau tu nezini vaacu valodu!!! ![]() ![]() ![]() bet par gruppaam runaajot man baigi patiik Moi Dix Mois... ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Mar 10 2006, 22:07) , The Rasmus - No Fear, The Rasmus - In The Shadows, Placebo -The Bitter End, Placebo - Protect Me From What i Want, ja, šitie man arī visai labi patiīk. Nez kāpēc man viņi jau 3 playlists pleierī, un man neapnīk... hmm..jāsāk domāt par o tas liecina. -------------------- ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02) HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug. HAHA...HAHAHAH -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Mar 11 2006, 12:57) QUOTE(bladez @ Mar 10 2006, 21:02) HAHAHAHA, šitais laikam ir smielīigākais, ko šodien esmu izlasījis. Nja, līdz Ramstein tehniskumam un smagumam, un melodiskumam, pārējajai metāla pasaulei vēl jaizaug. HAHA...HAHAHAH Heh.Tik Nejauc smagu metālu ar k0rn metālu, labi? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |