![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(Natsuki @ Mar 23 2006, 18:09) Ehh man liekas jau nu vairaak punk, bet lai vai kaa tas mani neatturees no vinju klausiishanaas. QUOTE(Natsuki @ Mar 23 2006, 18:09) Nez zin grupa.. somethin' uz rock veersts, if I'm not mistaken :S swedish penguins how Mtv call's em. Heh man vinji kautkaa patiik ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
kaa var nezinaat THE hives?? !!!!!??!!?!!!!
![]() ![]() ![]() superiigas dziesmas labam garastaavoklim::: piem. Hate to Say I Told You So, Supply and Demand, Find Another Girl, Introduce the Metric system ... u.t.t. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nu, stils Simple plan ir Panku, bet pāris dziesmas tādas diezgan popsīgas padevušās. Bet man arī ļoti patīk. Jo īpaši Welcome to my life un Addicted. Tajā otrajā var par to vārdu spēli norēkties!
![]() -------------------- |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Es pārsvarā klausos to, ko cilvēki mēdz dēvēt pat kalbasu- Darude, Interphace, Westbam, Marusha, Benasi utt. Bet pārsvarā klausos visu ko pēc kārtas, arī Evanescence, Hammerfall un tādu mūziku.
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
laboju ieprieksheejo postu( manu ) Danny Elfman
![]() Peedeejaa laikaa ljoti miilja kljuvusi Edguy - Sacrifice, kaa arii Blind Guardian - Fly un Helloween - The King For 1000 Years. Ja kaadam ljoti interesee ko paarsvaraa klausos var apmekleet, manu last.fm lapu (yay^^ beidzot arii man taada ir ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |