![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Par datumiem: domaaju ka aatraakais buutu naakoshaa nedeeljas nogale, bet tad visam jaabuut zinaamam liidz shai piektdienai.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Woah! Es gribu!
![]() Un jaa, ja tas buus laiciigi zinaams, tad es varu "otprositsa" un braukt rom arii pirmdien... man nav pat no kaa "otprositsa", jo man pirmdien nav lekciju, hu hu huuu... XD Un man patiik autobusi. honestly. es kaadreiz ljoit biezhi kratiijos ar autinju 5:15am uz Tallinu. Astonjos jau tur. ^^ Hehe. QUOTE(Yume @ Mar 13 2006, 13:39) Lija- tev bija pretenzijas par manu priekšlikumu par brišanu pāri daugavai? njaa... that was fun.. preicājies ka pāri žogiem nekur nevajadzēja līst, tas protams bija vel lielāks fun, bet pēc tam tauta kratīja sniegu no zeķēm laukā. MAN bija pretenzijas? Didn't notice????????!!!!!!!! O_O Skalja bljaushana neliecina par pretenzijaam? -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tad ja tauta grib datumus, dodu datumus.
25-26 marts. Kā patīk tāds variants? Un par to, kā tur tikt. nu jūs lūdzu izlemiet, ar ko jūs gribat braukt, ar ma''sinu,vai autobusu. Manuprāt mašīna ir patīkamāk tomēr. Kautgan, autobusi ir arī laba lieta. Personīgi man arī autostopi der. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ja man jāizvēlas starp autobusu vai ETM mašīnu, tad es labāk ar autobusu, jo es negribu, lai mani atkal vaino par salūzušām bremzēm un citām tehniskām kļūmēm. Diez vai autobusa šoferis atšifrētu, kas es esmu visam pie vainas. XD
Bet datumi man der. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tas datumus atstājam tos pašus. Bet transpoprta līdzekļus štukojam.
-------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 13 2006, 18:32) Ja man jāizvēlas starp autobusu vai ETM mašīnu, tad es labāk ar autobusu, jo es negribu, lai mani atkal vaino par salūzušām bremzēm un citām tehniskām kļūmēm. Diez vai autobusa šoferis atšifrētu, kas es esmu visam pie vainas. XD Bet datumi man der. pameegjinaasim sarunaat Octo mashiinu... tas tev labaak der nekaa autobuss vai ne? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jums autobusa shofera un paareejo pasazhieru nemaz nav zheel?
Ja datumi ir tik tizli tuvu, tad nu fiksi komplekteejiet pasazhierus kas ir ar mieru pieciest manu lamaashanos. t.i. ja kaads vispaar ir ieintereseets shaadaa variantaa. -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Esmu ar mieru iekomplekteeties ETM mashiinaa. Ja ETM ir ar mieru.
No Lietuvas brauciena atceros, ka guljvietu atrashana bija vislielaakaa probleema, un mums paveicaas, ka tikaam tik labaa vietaa, jo veel ap seshiem bija smagas aizdomas, ka naaksies iebrukt viena Lietuvas otaku dziivoklii, lai izguleetos uz griidas, bet siltumaa. Luudzu Yumi saprast, ka tas ir TEH jautaajums, kas jaarisina. Veel: mani interesee pasaakuma scenaarijs un tas, vai cietos diskus njemt liidzi ir veerts. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
Yume - viena štuka, Lija- viena štuka.
Piesakās uz vietu mašīnā. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 13 2006, 19:19) Esmu ar mieru iekomplekteeties ETM mashiinaa. Ja ETM ir ar mieru. No Lietuvas brauciena atceros, ka guljvietu atrashana bija vislielaakaa probleema, un mums paveicaas, ka tikaam tik labaa vietaa, jo veel ap seshiem bija smagas aizdomas, ka naaksies iebrukt viena Lietuvas otaku dziivoklii, lai izguleetos uz griidas, bet siltumaa. Luudzu Yumi saprast, ka tas ir TEH jautaajums, kas jaarisina. Veel: mani interesee pasaakuma scenaarijs un tas, vai cietos diskus njemt liidzi ir veerts. EDG..aaa.. tu mani nozvedīsi līdz zaļiem veliņiem. Kā kautko pateiksi, tā man gribās sienās līzt. runājot par guļievāt.. sliktākā gadījumā tiešām gulēsim pa dzīvokļiem, tas ir vienmēr variants. Līdz mēs tur sākam meklēt guļvietas, ir svarīgi zināt, cik cilvēki brauc, un cik tās vietas vajadzēs. Programma- tas vēl arī viss prognazējamais. Man labāk patīk darīt spontānās lietas. Nezinu kā jums. Man piemēram jau ir sarunāts iet Tallinā snūkeru spēlēt. Tāpēc man noteikti jau ir ko darīt. bwahaha... OK, OK, programmu arī saštukošu jums, tikai vēlāk. -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 13 2006, 19:34) Programma- tas vēl arī viss prognazējamais. Man labāk patīk darīt spontānās lietas. Nezinu kā jums. Man piemēram jau ir sarunāts iet Tallinā snūkeru spēlēt. Tāpēc man noteikti jau ir ko darīt. bwahaha... oki par shito es tev sitiishu!!! es jau tev sen teicu ka es arii gribu!! bet NEEE pieskaita tikai sevi!!! viena pati iesi??? NAV TAISNIIGI!!!! |
Yume |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Mar 13 2006, 20:18) oki par shito es tev sitiishu!!! es jau tev sen teicu ka es arii gribu!! bet NEEE pieskaita tikai sevi!!! viena pati iesi??? NAV TAISNIIGI!!!! ai,ai,ai..nesit manvairāk, ņemšu tevi līdz, ņemšu līdzi. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pagaidām dodu 50/50 mosh braukshu mosh nee ... preciizaak zinashu nakam nedēļ.
Man jau liekas ja ielīst 10 cilvēkiem autobusā un visu ceļu bļaut NJAAAAAA NJAAAA NJUU NJUUU būtu diezgan jautrs pasākums .... + mē būsim daudz cilvēkiem būs bailes mest ārā mūs ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ETM |
![]()
|
Taa, jauki... manu mashiinu saakushi daliit bez manas liidzdaliibas. nu vismaz zinaams, ka braukt buutu veelams.
Taatad, kad var satikties, lai paarrunaatu dazhus siikumus? -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
iisteniibaa man vienalga, ar kaadu mashiinu braukt, bet ar Octo labaak, mwah hah hah. Vinsh noteikti neteiks, ka bremzes es sabojaaju! Tachu vievlaiciigi arii, es gribu braukt ar mammaam, jo turpceljaa negribu guleet, bet lietderiigi pavadiit laiku. XD Ar gjimeni. So problems, problems... Un goddamnit, es arii ribu snuukeru speeleet!!!!!!!!!!!!!! Ko es, vakareejaaa???!!! Biljardu arii var. XD Puulu arii. Na hudoi konec.
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |