![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tad viss pireks tiek pārcelts uz 1-2 aprīli.
Un tagad mani interesē cilvēku skaits, kas brauc. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Yume, Lija, Chibi. Paareejie nav svariigi. XD Yaoi trio?
![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
emm, YAOI trio, tam pareizā gramatiskā jēga ir aizvainojoša -neaizmirsīsim, ka YAOI ir abriviatūra... tiem kas neatcerās - ヤマなし、オチなし、意味なし tobiš no climax, no punch line, no meaning.
![]() Un tad tomēr par tēmu - man tiešām pēc iespējas ātrāk vajag zināt, cik cilvēku brauks. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Taatad: braucam 1.-2.? Ko mees tur dariisim? Vispaar, aizmirsti daudzskaitli, ko ES tur dariishu? Vai buus kur palikt izguleeties? Vai buus kur pusliidz droshi atstaat mashiinu (neko pieliidzinaamu plakaatam "bost me!" nepiedaavaat)? Un, galu galaa, kaadu inventaaru njemt liidzi?
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
atbildes uz jautājumiem.
ko ES tur dariishu- tu mūs uz turieni vedīsi. Vai buus kur palikt izguleeties- mašīnā Vai buus kur pusliidz droshi atstaat mashiinu - tu viņu sargāsi kaadu inventaaru njemt liidzi - mašīnu patīk tādas atbildes? man jā.. ![]() Bet vispār, tas vēn keas netika plānosts. Jo man sākumā jazin uz cik lielu cilvēku daudzumu plānot. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ETM @ Mar 15 2006, 17:14) Taatad: braucam 1.-2.? Ko mees tur dariisim? Vispaar, aizmirsti daudzskaitli, ko ES tur dariishu? Vai buus kur palikt izguleeties? Vai buus kur pusliidz droshi atstaat mashiinu (neko pieliidzinaamu plakaatam "bost me!" nepiedaavaat)? Un, galu galaa, kaadu inventaaru njemt liidzi? tu labosi bremzes, jo raas noteikti atkal saluuziis, jo es plaanoju liist tavaa mashiinaa! doesn't this sound like fun? XD A mees braucam nu taa kaa uz reaalu party, vai tapat, ciemos? -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
es pieņemu ja mēs braucam vairāk kā 10 cilvēki, tobiš divas mašīnas, tad būs party.
TĀPĒC MAN JĀZIN CIK BRAUC!!!!! -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es labpraat gribeetu piedaliities tajaa sado-mazo fun, bet nav skaidrs, cik nopietni ir tas, ka krievvalodiigi runaatnespeejiigos liidzi nenjem.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(edg @ Mar 15 2006, 22:39) Es labpraat gribeetu piedaliities tajaa sado-mazo fun, bet nav skaidrs, cik nopietni ir tas, ka krievvalodiigi runaatnespeejiigos liidzi nenjem. ooo, tu vari braukt, bet tu kontakteesies tikai ar mums (sado-mazo fun!)m jo igaunji tevi nesapartiis! SOUNDS LIKE FUN (again). XD -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Dodu 80% ka braucu =) es krievu valodaa labi runaju .. almost bez akcenta ... akcents radies parmerigas Lv/eng valodas juzohana <.<
NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot ![]() Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot. Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Varu padaliities savaa Igaunijas pieredzee viesniicas Talinaa ir daargas (mees dabuujaam pa ~15ls no galvinjas) un vietas tur ne vienmeer var dabuut, tapee ieteiktu rezerveet. Miits ka igaunji nerunaa rus ir mulkjiibas Tallinaa pat krogos citur ir eedienkartes krieviski, nu ja kas eng arii vinji maak un info ir visur. Autocelju kvalitaate arii vinjiem rulz.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Yume |
![]()
|
QUOTE(Spectre @ Mar 16 2006, 09:45) NU bet es nedeomāju ka Igauņi spēs bez akcenta vāvuļot ![]() Tiesa ar transportu ta lūgums tik tiešām "nuubiem" izskaidrot. Man nav problēmu lidostā, bet ticiet vai nē man nav ne mazākās poņas kur ir jāiet lai tiktu autiņā un aizbrauktu uz viļņu. ![]() emm, nu neteikšu ka visi Igauņi runā krieviski bez akcenta, taču tie pie kuriem mēs braucam... emm... tu dzirdēji kā es runāju krieviski? Nu lūk, viņi runā tāpat. (man krievu valoda ir dzimtā.) ![]() Un par transportu- emm, autosta zini kur atrodās? Tur kanāla pusē, 1.perons. Tur piestāj autobusi ar maršrutiem ***-Rīga-Pernu-Tallin, tas ir īstais. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
UPDT- Svarīgi!!!
Fakts tāds, ka Narvas anime klubam 1. aprīlī ir dzimšanas diena, un viņi grib mani tur redzēt. Un es braukšu. Tas nozīmē, ka man jūs būs jaatstāj Tallinā, kur jūs faktisi nevienu nepazīstat, jo visi, kas varētu būt pazīstami arī brauc uz Narvu. Narvā, ja brauc arī Rīdzinieki tautu izvietot nebūs kur. So jūs tur braukt nevarat. Tas nozīmē ka braucienst tomēr jāceļ uz citu datumu, kā tomēr būs ērtāk 25-26.marts, vai 8-9. aprīlis? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:55 |