IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> eirovīzijas latvijas kārta, Cosmos - vai pelnīti
Pakkun
post Mar 13 2006, 17:44
Post #16

Hakushaku

Group: Chuunin
From: λ=56.923** φ=24.039**

Manupraat Cosmos ir pietiekami unikaali un talantiigi! Nav taa ka es klausiitos vinju muuziku, vairaak taa ir aizgraabtiiba ar attieksmi: "kaa var kko taadu dabuut gatavu?!"
Ja Eiropai arii buus liidziigi, tad mums ir ceriibas. Pasaakums kaa taads ir nosaciiti interesants. Dazhu labu reizi ir pat kkas normaals(manaa skatiijumaa, jo par gaumi nestriidas), zheel ,ka Dir En Grey fiziski tur nevar uzstaaties un Gackt arii nee biggrin.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bladez
post Mar 13 2006, 17:56
Post #17

Danshaku

From: City of Townsville

Nu bāc. Es gan nebiju apmierināts, kad uzzināju ka Cosmos pārstāvēs Latviju. Bet es gribētu uzzināt jūsu domas.

KAS PIE VELNA IR BEITIKU ĢIMENE???? Ku rpie velna tādi radās un kāpēc 2. pusfinālā ieguva lielāko balsu pārsvaru. Tā dziesma taču bija PĒDĒJAIS SŪD*. Kā viņi ieguva tik daudz balsis (labi, ka vēl žūrija nolika viņus pie vietas, t.i. respektīvi pēdējā vietā).
+Quote Post
svekris
post Mar 13 2006, 18:07
Post #18

Heimin
*

From: Cesis

nu mans viedoklis varbūt nebūs īpaši orģināls ,bet tomēr -
eirovīzju sen jau vajdzētu pārsaukt - re kā mēs jums parādīsim kādus su*** mēs katrā valstī varam sacept un ar to naudu nopelnīt.
taču , latvijas grupai tā ir daudzsološa iepēja izsisties (agrāk tāda iespēja bija SWH mūzikas balva ,bet atagad kauns skatītities , kā Prāta Vētra atnāca ar 3lvl augstāku mūziku un visus apkāsa sad.gif fui )
Masas vēl ar galvasāpem aceros laikus kad slikts pop(s) bija vienīgā izvēle tagad tā kļuvusi daudz plašāka un pat masas vairs nepaņemsi tikai uz lieliem slikona pupiem un platām biksēm.
Viena lieta gan ir skaidra ar cosmos mēs kaunā nepaliksim smile.gif
+Quote Post
Hikaru
post Mar 13 2006, 19:22
Post #19

Tennou

From: Latvia

Nesaprotu, kas tajā Eirovīzijā var būt interesants, ja tajā nepiedalīsies Japānas dziedātāji? blink.gif blink.gif biggrin.gif
+Quote Post
Church
post Mar 13 2006, 19:35
Post #20

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

hrm. un ja popmuuziku izpilda japaanji, tas to speeji uzlabo un izglaabj? hrm. kaut ko labu piipee, es ar gribu. ;>
+Quote Post
edg
post Mar 13 2006, 19:50
Post #21

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Church @ Mar 13 2006, 18:35)
hrm. un ja popmuuziku izpilda japaanji, tas to speeji uzlabo un izglaabj? hrm. kaut ko labu piipee, es ar gribu. ;>
*

Nepiekasies gaumes jautaajumam!

Eiroviizija ir kaarteejaa gaumes lieta, taapeec es luudzu katru pirms sava viedoklja izteikshanas padomaat: "Vai es nemeegjinu uzspiest savu viedokli par to, kas labs, kas slikts? Vai es neaizraujos ar paaraak izteiktu nopelshanu?" Taa galu galaa ir naida kurinaashana...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
kahi
post Mar 13 2006, 20:27
Post #22

Hakushaku

From: cradle of filth

štrunts par balsojumiem, tā pat skaidrs, ka visus tur bīda mecenāti! galvenais, lai ''Eiropai'' pieliptu meldiņš...''i hear your hart..whisper in me...no matter, where..'', un reiņa sējāna ''a'la maikls džeksons'', bez tam, cerēsim, ka ''Eiropas'' jaunatnei/meitenēm vecumā 12-15 gadi, ''iekristu'' prātā mūsu burvīgie feisi J.Šipkēvica un J.Ozola izpildījumā...

Liels prieks, ka mūs nepārstāvēs šļupstošā Dafne stingri iespīlētos pupos Džeksones stilā... thank god!!!, ka viņa palika 3d place

man mamma bija ar visām rokām un kājām par kalniņu un melomāniju, bet tomēr cosmoss.... nu, cerības ir lielas, jo viņiem tur Grieķijā nebūs a capella dziedoņi...cerēsim, ka ''Eiropa mūs sapratīs..''

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Tigra2
post Mar 13 2006, 22:50
Post #23

kawaii tora

Šogad nebija nevienas tiešām jēdzīgas dziesmas. eirovīzija grimst, slīkst, mirst, atstiepj kājas, atdod galus, pērk fermu...vispār būtību jau var saprast.

Btw. Es dziesmu sarakstīju tāpēc nākošgad!!!! Uhhh, Uhhh visiem sūdiem pievienosies vēlviens biggrin.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Sairasu-kun
post Mar 13 2006, 23:41
Post #24

Heimin
*

From: Estonia

ahh, man gan bija prieks kad Cosmos ieguva pirmo vietu smile.gif

Nu nezinu, bet salidzinot ar paarejiem suudiem kas tur bija(piem. re-public, kur vini vispar bija izraavusi domu, ka vini ar to suu dziesmu dabus pirmo vietu), bet tik un taa biju izbriiniits ka vini tika lidz finaalam, ehh, nu ja popmuuzika, tur jau taa probleema, ka visi tikai uz popmuuziku, eiroviiziju jau skatas parsvara jauniesi, un ari tad sabalso, par "jaukaako" dziesmu...
Tapec man liekas, ka Cosmos bija pelniijusi, man pat prieks, forsa dziesma, atskiras no citam, tikai briinos vai eiropiesi sapratis ka vini spele bez nekadiem intrumentiem...
Es tiesam gribu redzet un dzirdet ko eiropiesi sogad ir sadomaajusi ahh... smile.gif

Japani, ko vini tur varetu izdarit, jaa viniem ir forsas dziesmas(un daudz), bet nu eiropai nepatiku, ja neizietu kads dzeks un nesaktu dziedat par savu beernibu, kaa vinu suns ....., tad eiropiesiem par to butu nosplauties(nu labi bisku parspiileeju), bet man prieks ka Cosmos dabuja pirmo vietu un turesu par viniem ikstus... smile.gif
+Quote Post
X_Kamui
post Mar 16 2006, 22:02
Post #25

CLAMP Fan

From: Дома...

Kadreiz esmu to Eiroviziju skatijies, bet tagad neskatos.... un neko par to nezinu... wink.gif
OMG un tas Cosmos...........

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Kaede
post Mar 16 2006, 22:20
Post #26

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Nu, es parasti cenšos tādiem notikumiem sekot līdzi. Neteiksim, ka man tā eirovīzija baigi piesaistītu, bet interesanti ir paklausīties dziesmas- tas arī ir viss. Parasti man patīk daudzas austrumu dziesmas un tā, piem, k-kādas, pie kurām var vēderdejas nodejot un tā. Tas ir vienīgais iemesls, kapēc patīk. Un Cosmos ir labi puiši- pirmie tik labas kvalitātes a cappela Latvijā! rolleyes.gif Dziesmas tā- so so, bet baudīt kaut vai to kvalitāti, kādā puiši dzied, to gan var! smile.gif
Man viens cilvēks gan izteica versiju, ka Cosmos gāja ar domu par uzvaru un to, lai par viņus eriopā iepazīst...

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post
Naktspukjiite
post Mar 16 2006, 23:44
Post #27

ecchi nāve

Pelnīti, nepelnīti - kāda starpība?
Vismaz, ja būs garlaicīgs vakars, dators atstieps pekas + citos kanālos neko jēdzīgāku nerādīs, būs par ko papriecāties. ^^
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:40