![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
Man patiik...
![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sushi @ Mar 24 2006, 17:28) Labi labi, Edg! ![]() ![]() Luudzu, piedod man! Es tevi sajaucu ar citu... ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Extreamly loud laugh
![]() Smoke Weed Ja es pareizi sapratu - tam tipam tagad kāja sakropļota... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
sapratu, ka tas ir praktiski neiespeejami aizņemtam cilveekam, uzziimeet <10 atteelus dienaa, taapeec manu daljinju naaksies nedaudz pagaidiit.
Sorry. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm, varbūt ja tev galīgi galīgi nav laiks, šito apli izlaid (citiem vārdiem, Sushi updeito tavā vietā), tā lai te klusums neiestājās. o.o
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man ir labaaka ideja...
varbuut tu vareetu vienreiziit iejaukties shai dabinjaa... luudzu... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā bija mana otrā ideja, bet man likās, ka visi būtu pret, jo no Kikyou neko normālu nevar sagaidīt. XD
Lāb' ir. Rīt pamodīšos, mēģināšu kautko uzmeistarot. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 25 2006, 00:34) Tā bija mana otrā ideja, bet man likās, ka visi būtu pret, jo no Kikyou neko normālu nevar sagaidīt. XD Nemuldi daudz. Pati zini, kaa ir iisteniibaa! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
viss metam nost samierinaashanaas maskas, metamies pie kikyo ar asaraam aciis un luudzam atgriezties!!!
Kikyo, tu zini, ka esi nepieciešama, jo mums ir vajadziigs tik izcils guro fans!! (mjaa, tas buutu bijis dramatisks moments, bet tas laikam nenotiks ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 24 2006, 22:10) Nekas, nekas! ![]() Kikyou, visi skatieni vērsti pret tevi! ![]() Un man tad būs jāzīmē pēc Kikyou, ja? -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Sushi @ Mar 25 2006, 02:33) Un man tad būs jāzīmē pēc Kikyou, ja? viss atkariigs no taa vai pieņemsim likumu par to, ka briivdienaas jaaatpuushas, ja pieņemsim tad turpinu es, ja nee, tad turpini tu. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nejau tā es to domāju. Es runāju par to, ka es pagaišo paint komiksu līdz lillā pelītēm novedu.
Īsta vilšanās visiem guro faniem, ne? Nē, tās nav asinis uz naža. Dažreiz gadās, ka sarkanajiem apelsīniem ir ļoti sarkana sula. P.S. Jā es zinu, ka tie salāti nav īpaši estētiski, A KURŠ VISPĀR NO APELSĪNIEM SALĀTUS TAISA! @_@ P.P.S. Varbūt džeks smēķēja Leģendāro Smēķi un redzēja tajā nākotni. XD |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
super!
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE P.P.S. Varbūt džeks smēķēja Leģendāro Smēķi un redzēja tajā nākotni. XD TAS DER un ir pat interesanti... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
edg |
![]()
|
Bah, ja es buutu ziimeejis, tad vinja noteikti buutu paruupeejusies, lai vinjam nokristu kaads gabals un vinjsh pats to gabalu dabuutu apeest un ... erm... ee... tas nav tas, peec kaa izskataas?
Kikyou, kas ar taam eenaam? Saule spiid it kaa no viena saana tev ljoti pamatiigi (pie tam, neatkariigi no taa, ka viens gulj un otra staav un pie tam pret vinju). Tas gaishais plankums zem acs liekas nelogjisks un kaitinoshs. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:45 |