![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es tagad gribētu zināt: man tagad jāzīmē?
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sushi @ Mar 26 2006, 23:09) Ja veelies! Bet vari arii neziimeet, jo Tigras kaarta. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 26 2006, 22:53) Kikyou, kas ar taam eenaam? Saule spiid it kaa no viena saana tev ljoti pamatiigi (pie tam, neatkariigi no taa, ka viens gulj un otra staav un pie tam pret vinju). Tas gaishais plankums zem acs liekas nelogjisks un kaitinoshs. Pati zinu. -_- Es jau kuro nedēļu neko labu uzzīmēt nevaru, kur ta vēl ieēnot. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pieņemsim, ka viss šis garais gabals bija reklāma... ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
LMFAO!!! XDDD
No kurienes tu to vārdu "zvaigždute" rāvi, anyway? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas ir mans mīļākais sviests.
Un biezpiens šai firmai arī labs. ~~~atashi biezpiens suki~~~~ ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
xD jums te gan afigenaas idejas rodas.
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Lol, viss šis komikss vnk pārvērtās vienā lielā rēcīgā jukumā (kā iepriekšējais), ehh, bet man po. Guro bija uber labie, kikyou darbiņš arī un tigras jaunais ir vnk sexy XDDD
Nju, ko sushi piedāvā? ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Un protams varenais smeekjis nekam nedereeja? XD
-------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Varenais smeekjis ljoti veiksmiigi izvilka komiksu no manis savaariitaa murga, bet Tigras peedeejais vienkaarshi aizsit elpu. Kaads prieks, ka man nav peec vinjas tagad jaacenshas tureet liidzi taadam liimenim. Ceru, ka Sushi kaut ko slikti uzziimees
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, piedodiet par bezsakarīgo murgu, bet man vnk nenāca nekas prātā..
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Nu, piedodiet par bezsakarīgo murgu, bet man vnk nenāca nekas prātā.. ![]() tev taisnība, par to bezsakarīgo murgu :/ neredzeeju tur neko smieklīgu, bet nu ok, pastāv jau tādi ideju trūkumi... Bet nedomāju ka kautkas tāds bus edg.... ![]() QUOTE Varenais smeekjis ljoti veiksmiigi izvilka komiksu no manis savaariitaa murga naaaahhhh, turpini, turpini! Murgs te tāpat sanāks -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
lol....a kas naakamaiz? edg?
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
HAHAHAHAH. XDDD Labs, Sushi!
Džeks aizmirsis visas tās reklāmas par smēķēšanu mežā. Vai meitene pusim uzlies virsū kausētu zvaigždute, lai labāk deg? Vai varbūt Varenajam Smēķim ir remdena liesma? Lai to uzzinātu, gaidām edg turpinājumu! :3 |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hmm, nez tur kaut kas paliks paari no taa dzekina peec edq turpinaajuma?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |