![]() ![]() |
| Pakkun |
Apr 18 2006, 17:12
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
rolling on the floor, laafing mai * aas off!
p.s. man gan garsho kabachi, pat ljoti. un cepti it iipashi -------------------- |
| Sushi |
Apr 18 2006, 17:19
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Ehh, Pakkun, gan jau reiz pienāks tā diena, kad tu zīmēsi hardcorīgākos, sadistiskākos guro ar kabačiem! Jā, jā- gabacīši būs cietēji!
-------------------- |
| Ayumi |
Apr 18 2006, 17:25
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
Redzu ka es esmu nākamā... Fjuuu, man ir laiks līdz rītvakaram XD varbūt būs ātrāk, bet esmu itkā aizņemta
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Kikyou |
Apr 18 2006, 18:12
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
OMFG, HAHAHAHHAHAHAHA! XDDD
Sarauj, Ayu! Es vismaz nezinu, kā tu to varētu turpināt. |
| edg |
Apr 18 2006, 19:31
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Kikyou @ Apr 18 2006, 17:12) Ayumi ziimee hentai... omg, tur vareetu sanaakt pat kaut kas labs! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Ayumi |
Apr 18 2006, 20:02
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE(edg @ Apr 18 2006, 20:31) QUOTE(Kikyou @ Apr 18 2006, 17:12) Ayumi ziimee hentai... omg, tur vareetu sanaakt pat kaut kas labs! Oi oi oi, tas nebūs biš pa atklātu WARNING! Manā komiksā var būt nežēlīgi perversas ainiņas un citas šausmas, jo esmu pārāk ļauna -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Ayumi |
Apr 18 2006, 22:31
|
''Satiksimies melnajā caurumā'' <= nomainiet topicu.
Ok, man nebija zīmējamais, so kautkādu mēslu jau izveidoju - ehh, Tigras čars man tāds psiho XD Sorr...... EDIT - Edg, tu mani iespaidoji..... o.o This post has been edited by Ayumi: Apr 18 2006, 22:34 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Tigra2 |
Apr 18 2006, 23:16
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Jā, tā laikam ir otrā otaku, kas arī veidos Latvijā otro anime
Žēl, ka mans bishii, kļuva par psihu, nu bet ko no Otaku var gribēt... Slinkā Ayumi, hentai ziimeešanu noslinkoji... -------------------- |
| edg |
Apr 18 2006, 23:18
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Un tev sanaacis vienkaarshi gjeniaali!
Tas ir ecchi, jo nav paraadiits kaa izvaro. Un izcils ecchi! Vairaak gan vareeja buut... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Sushi |
Apr 18 2006, 23:39
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Heheh, Ayumi, you rock! Šitais ecchi bija labs...
Es laikam arī nekrāsošu.. ok? Jāizdomā kāds labs turpinājumiņš tikai nezinu, kādā stilā zīmēt... -------------------- |
| Ayumi |
Apr 19 2006, 00:35
|
QUOTE Bac, tagad te var aizriities katrs, kas domaa, ka meitenes nevar uzziimeet ecchi vai hentai Jūuuu, es pirms pāris mēnešiem trenējos savā blociņā zīmēt pēcpuses Sushi - Do your best XDD and tnx ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Sushi |
Apr 19 2006, 17:19
|
''Jūuuu, es pirms pāris mēnešiem trenējos savā blociņā zīmēt pēcpuses '' Ahahaah! Ayumi! Kur tad tavas pēcpuses? Komiksiņā nebija! -------------------- |
| Tigra2 |
Apr 19 2006, 17:47
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Labs turpinājums, rada veelmi redzeet, kas notiks taalaak.
Nebūtu iedomājusies par pirmās anime šādu pavērsienu. ....tik visi taadi slinki...bezkraasainos taisa... -------------------- |
| Pakkun |
Apr 19 2006, 19:33
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** |
lol
-------------------- |
| edg |
Apr 19 2006, 19:45
|
QUOTE(Pakkun @ Apr 19 2006, 18:33) Shis tomeer nav hardcore hentai topiks. Bet, jaa, Sushi komiksaa nav pat ecchi... Bet, ko neprot, neprot. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:37 |