![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
uuuuuooh. aizrauj. tik valoda drusku ermm,nu.. ar kļūdiņām. sarunvaloda vispār tāda..drusku neliterāra,vismaz tas,ko saka zēns. bet stāstiņš ir saistošs. ^^
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(rebel @ Apr 22 2006, 23:11) uuuuuooh. aizrauj. tik valoda drusku ermm,nu.. ar kļūdiņām. sarunvaloda vispār tāda..drusku neliterāra,vismaz tas,ko saka zēns. bet stāstiņš ir saistošs. ^^ ehh, ko gan no sīkā var gribēt? ![]() bet paldies, par komentāriem. ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Apr 23 2006, 21:28) ehh, ko gan no sīkā var gribēt? ermm..siikaa? vecuma starpiiba mums mazaaka par gadu, tiigjereen. un es veelos no Tevis prasiit to,ko prasu no sevis un citiem,kas raksta - lai kljuudas netraucee uztvert rakstiito. tachu pieljauju,ka ar laiku, vairaak rakstot, tas izzudiis pats no sevis. it iipashi,ja veel arii lasiisi labu literatuuru. tas taa,ieteikumi. ^^ varbuut izdomaa,ka noderees. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(rebel @ Apr 23 2006, 22:47) QUOTE(Tigra2 @ Apr 23 2006, 21:28) ehh, ko gan no sīkā var gribēt? ermm..siikaa? vecuma starpiiba mums mazaaka par gadu, tiigjereen. un es veelos no Tevis prasiit to,ko prasu no sevis un citiem,kas raksta - lai kljuudas netraucee uztvert rakstiito. tachu pieljauju,ka ar laiku, vairaak rakstot, tas izzudiis pats no sevis. it iipashi,ja veel arii lasiisi labu literatuuru. tas taa,ieteikumi. ^^ varbuut izdomaa,ka noderees. o, pankūka, es ne tevi par sīko deevēju, bet gan to charu ![]() kruts misunderstandings -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Man arī patika .. laba lasāmviela,samērā viegla arī .. Ļoti patika lūk šī daļa, tas ,kā attēlots : " Bet par vēlu, viņam likās, ka kritiens ilgst ilgu laiku, viņš paskatījās uz māsu, viņas gaišie mati plīvoja vējā, viņas gaiši violetās acis skatījās bez bailēm,ar ticību.Zēns pasmaidīja, un viņa zilajās acīs atplaiksnīja cerība.
Viņi iekrita ūdenī, saglabādami acīs cerību līdz pēdējam brīdim. " Šīs rindiņas pavisam noteikti rada spilgtu un dzīvīgu redzes gleznu ![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
QUOTE(Tigra2 @ Apr 23 2006, 22:27) kruts misunderstandings ui.atvaino.bet vienalga.labaak lai vinjsh runaa drusku normaalaak. ^^ /+ es gan uztveeru,ka Tu par siiko sevi nodeeveeji.jo vecaaka esmu Es. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:13 |