![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Peedeejais darbs ir vistuvaak anime stilam.
|
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
nu šie darbi man, šķiet, ir sanākuši labāki
![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Madara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 15-December 05 From: Anime world ![]() |
ļoti glīti.man patīk, it sevišķi tā meitene ar rozā matiem!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tieshaam smuki! man, protams, vislabaak patika maasinja
![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Darbi tieshaam ir ok, bet tai rozmatei mati nedabiski staav. (man taa shkjiet)
|
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
tas tāds savdabīgs vējš
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Kirara |
![]()
|
Vienaa vietaa pie galvas klaat, otraa veejsh matus puush prom no galvas. Jaa?
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tik tiešām rozā matu īpašniece ir pat ļoti padevusies. patīk arī māsiņa... it īpaši mati!! tie kkā smuki stāv uz pieres.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
roozaa matu iipashniecei seja ir patieshaam ljoti plakaniiga. es teiktu,ka profils nav sevishkji labi izdevies - vinjai nav pieres. bet toties skaista acs. ^^ un mati taa VAR staaveet,ja vinja, piemeeram, tikko beigusi kaadu liekshanaas kustiibu (XD izklausaas jau labi,bet man slinkums sakariigaak uzrakstiit
![]() shie ziimeejumi patieshaam ir labaaki par ieprieksheejiem. jauki. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
mdr7 |
![]()
|
Paldies par atsauksmēm.
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Teikšu vienu: Hentai tev par agri zimet!
![]() This post has been edited by Keydan: May 30 2006, 10:52 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
QUOTE(Keydan @ May 30 2006, 09:52) ja runājam par vecumu: pff, ierunājies, keydan!!! (šitam jāisklausās sarkastiski) ja runājam par mākslas izpratni un spēju to parādīt uz papīra, tad tev ir pilnīga taisnība. This post has been edited by kahi: May 30 2006, 12:37 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Samērā labi
Tikai maitene ar rozām matiem seja šķiet tāda plakana..... Bet turpini ![]() -------------------- |
mdr7 |
![]()
|
Tas jau nemaz nebija domāts kā hentai, vienkārši plika medmāsiņa
![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
jaunākā manga
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |