![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
He... Kruts komiksinsh!!
![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Ja neņem vērā propurcijas lobs story
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Man patika taa dalja kur vinji bija gultaa...
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Normali. Bet sparni - s.cks!
This post has been edited by Keydan: Jul 22 2006, 20:53 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Vienīgais, kas komiksā labi sanācis ir profili un pūķis...
Vispār tu varētu uzzīmētu pāris pamatīgu pūķu... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
puukjis peedeejaa atteela atgaadina taurinju, jo spaarni ir galiigaa haltuura.
Bet komikss taa neko. Vismaz ir izdoma, un tas ir galvenais. p.s. my sig. -------------------- |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Varu iedot linku uz kkada veida spaarniem... nav jau gluzji puukja bet nu varbuut noder...
![]() http://www.drawmanga.ru/tutors-body/wings-skin.shtm |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
jā,pūķi es zīmēju pirmo reiz,tāpēc atvainojiet par spārnu kvalitāti,zinu, ka man vēl jātrenējas.
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Paklausīju Erik4xp:
Vienīgais, kas komiksā labi sanācis ir profili un pūķis... Vispār tu varētu uzzīmētu pāris pamatīgu pūķu... ![]() un uzzīmēju pāris pūķu.ceru, ka šoreiz spārni ir labāki ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Nu ja var redzet progesu tikai varetu ielikt drusku mazākā izmērā ,lai varetu labāk saskatiiy
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
mdr7 |
![]()
|
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
3. vai nu mati vai acs seju padara vizuāli nepiemērotu visam, izskatās daudz mazāka, bet, ir skaisti..
2. man nepatīk acis, bet tas ir tikai man. Pārējais viss ir labi, kurpes smuki uzzīmēas un drēbju burzījums arī labs XD 1. man patika tie zābaki vai kurpes vai kas viņi tur XDD ir labi ![]() |
Taison |
![]()
|
1. Kaajas noteikti garaakas un mazliet resnaakas...
![]() 2. apgjeerbs labi izstraadaats... +izskataas peec sekretaares ![]() 3.actinja laba bet manupraat mute neder... |
mdr7 |
![]()
|
šeit ir vēl daži darbiņi.Pa kreisi ir oriģināls no žurnāla un blakus ir manis radītā bilde
Labprāt uzklausīšu komentārus, ieteikumus utt. -------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
1. kājas pārāk tievas, un tas audums nav kkas ritīgi.
2. pa labi tai ir liela galva salīdzinājumā ar pārējo, jo ķermenis izskatās izstiepts + krūtis tādas ļenganas XD un runājot par abiem - katrā darbā ir kkas savs, tātad tas nozīmē to, ka esi māksliniece, necenties nevienu kopēt XD nuu bet ir labi, ka meģini ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |