![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
tas tuotrial s.cks.. piu, pee... bet tas taa btw par pēdējo: priekš profila tīri normāli, man pirmie profili(nju tas gan bija ļooti sen) sanāca erm... mja =.= pluss ir kautvai tas, ka nav zirdziņš, man sanāk zirdziņi...arii tagad, bieži vien. Bet galvai ir jābūt lielākai,ķermenim platākam. muskuļi: jaa vaidzees cirvi, aizej sacērt lieliskos idejas autorus. ^^ viņi gan jau ziedosies kopīgā mērķa vārdā ![]() Bet neks neliedz pazīmēt sevi... vispār veiksmi! ej apeed kakji.... ![]() -------------------- ![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
tas tuotrial s.cks.. piu, pee... bet tas taa btw par pēdējo: priekš profila tīri normāli, man pirmie profili(nju tas gan bija ļooti sen) sanāca erm... mja =.= pluss ir kautvai tas, ka nav zirdziņš, man sanāk zirdziņi...arii tagad, bieži vien. Bet galvai ir jābūt lielākai,ķermenim platākam. muskuļi: jaa vaidzees cirvi, aizej sacērt lieliskos idejas autorus. ^^ viņi gan jau ziedosies kopīgā mērķa vārdā ![]() Bet neks neliedz pazīmēt sevi... vispār veiksmi! ej apeed kakji.... ![]() nee nu vispaar, noliek muusu sensei tigru!! ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
nee nu vispaar, noliek muusu sensei tigru!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 29 2006, 17:35 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nekas nekas
![]() ![]() btw... ir vēl kāds variants: eu, un ne jau tevi kritizē >< un tas tuotrials tiešām s.cks This post has been edited by Tigra2: Sep 29 2006, 15:23 -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
nekas nekas ![]() ![]() btw... ir vēl kāds variants: eu, un ne jau tevi kritizē >< un tas tuotrials tiešām s.cks ![]() This post has been edited by Cilveeks: Sep 29 2006, 16:35 -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Ir okey, bet steidzami jāmācas proporcijas zīmēt, vari pamēģināt arī nozīmēt, treniņa nolūkos tas ir atļaujami.
![]() Edit: lol mans kompis tā iet ka vairāki logi vaļā un viss tiek sajaukts xD This post has been edited by Karamele: Sep 29 2006, 16:57 |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
man gan likaas ka Steam nevienam kaki eest nelika
![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
man gan likaas ka Steam nevienam kaki eest nelika ![]() ![]() ![]() varbuut arii ir galiigi kreis tuts, bet es vismaz meeginaaju paliidzeet.... ![]() P.S. vispaar aiziet offtopikaa.... ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man gan likaas ka Steam nevienam kaki eest nelika ![]() ![]() ![]() uz to cilvēku jau arī tika adresēts ^^; btw... lai beigtos Spamiks ieliksim cilvēkus no sāna, vai daļēji no sāna: ![]() ![]() ![]() ![]() a ja nu noder... (liku dažādus māksliniekus, lai piemērotu svam stilam atbilstošāko(divi pēdējie gan CLAMP)) -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Nju jaa...Komentari galigi garam aizgaja, bet paldies tiem, kas raksta pa tēmu.
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
bultas pa lielu, mati pa plaanu(pa daudz galvai piegulj)..
![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 7 2006, 22:44 -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pavirshi uzziimeets vairaak pieveersies mazzam eenojumam, detaljaam: pogaam, lenciiteem, apgjeerba krokojumam, nagiem, matu cirtaam un citaam huinjaam!
![]() -------------------- |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
apmekle drawmanga.ru
buve skeletu utt... ja nesaproti ru. skaties tikai bildites XD -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Lalī |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: weirdo Posts: 25 Joined: 25-June 06 ![]() |
arprac tu laikam nekad nemacisies labi zimet
-------------------- skataties winx pa televizoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |