![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Darbs ar roku uzzimets
![]() -------------------- ![]() |
Yugi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 6-January 05 From: Japan , Domino ![]() |
Prieksh pirmas reizes tas ir labs darbs !!!
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pieveershamies disko teemai (jeb deee*** parautajai polkai
![]() ![]() -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
nekam es nepiever6os
![]() ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tam džekam nevar saprast, kurā vietā viņš skatās! acis uzzīmētas tā, ka izskatās, ka viņš skatās (neloģiski, bet...) divos virzienos ar katru aci! nu, nevar būt, ka kļūstu akla!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Steam |
![]()
|
varbut ta izzskatas, bet ta nebija domats
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
luudzu ieej www.howtodrawmanga.com , pasties augshaa zem sadaljas -tutorials- un saac maaciities, lai mums ir prieks skatiities izaugsmi! paaraak skarbi, tu teiksi? ja gribi ziimeet mangu, papuulies
![]() -------------------- |
Steam |
![]()
|
Tas,kad es trenejos, labaks par iepriek6ejiem sanaca (manas domas).
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vienīgais, kas man atgādina animi ir acis! pāerējais ir kā no gaisa rauts, izskatās nepabeigts. ausis, vispār no sērijas tabors uzbrauc debesīs...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Bet var redzeet ka censhaas (taas blaavaas acis, kas izdeestas reegojas pa visaam peedeejaa ziimeejuma malaam..
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Да... глаза и в правду вышли - перфект!
|
Steam |
![]()
|
Tas ar roku zimets un datora parveidots(ilgi taisiju).
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
da... perfekt perfekt no kazdij glas sam posibe
![]() No mne tak kazeca chto po Steamu prosica posititj etot sait---> SPIED ŠEIT! Zime vairak Steam ![]() |
Steam |
![]()
|
6ito zimejumu taisu puss dienu. Un ka zimt matus man vienalga nesanak.Es viskautko lasu, bet nelidz, tapat nesanak.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nu lab, ja nesanaak, tad vienkārši ņem un noziimee.
zinu, daži ir baigi lepnie un saka, nekad, nekad (es ar tā reiz teicu, liidz sapratu, ka tas ir vienkārši bērnišķīgi) Bet, ja tu redzi, ka tas, kas tev sanāk, nav tāds, kaadu tu veelies, tad tas ir peedeejais un vienkāršākais veids. Atrodi charu, kas tev patiik un ķeries klāt. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:04 |