![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
lali varu dereet ka steam ziimee labaak kaa tu!
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man shkiet ka peedas izskataas labaak nekaa citos ziimeejumos....
![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 23 2006, 14:12 -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
steam centies nepieljaut taa spashas kljuudas kas ieprieksheejos ziimeejumos!
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Īstenībā, pēdējie divi zīmējumi izskatās gandrīz vai vienādi. :S
|
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Nu peec stila vienaadi, jaa.. Bet peedeejam ziimeejumam ir ljoti simpaatiski spaarninji un, starp citu, apgjeerba detaljas sheit ir diezgan kaartiigi izziimeetas. Man tikai tie vampiirzobi iisti nepatiik - paaraak gari - mazliet bojaa iespaidu par seju.
Steam, varbuut uzziimee shai bildei kraasaino versiju? -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
sparninji tiesham smuki...
![]() tikai kaajas - kaa tādi divi baļķi...nesaskan ar paarejo zimejumu... |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Nu bet cilveeks censhas. Un tas ir labi, jo skaistums top ar pieredzi. Ar taam kaajaam..jaa.. bet te vareetu ieteikt vienkaarshi uzziimeet tai meitenei garus pliivojoshus svaarkus. Tad nevejadzees ziimeet kaajas, bet apgjeerbs Steam labi padodas
-------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Īstenībā, pēdējie divi zīmējumi izskatās gandrīz vai vienādi. :S Tas tapec, ka zimeju viena diena, tad man sanak lidzigi. Par taam kajam,es pamaniju, ka sanak jocigi, vienkar6i es nezinaju ka izlabot. Es labprat taisitu krasainu zimejumus, ja man sanaktu. Paldies par labajam atsauksmem.. ![]() -------------------- ![]() |
Infanta |
![]()
|
Ar taam kaajaam vienmeer baigaa kjeepa sanaak. Man pashai tikai kaut kaadas bezkaulainas, deformeetas virves ekstremitaashu vietaa izdodas. Taapeec es visiem saku, ka ziimeeju beediigu mangu par kawaii beerniem, kas slimo ar poliomeliitu un cerebraalo paraliizi.
![]() Par to kraasaino versiju tu gan padomaa - vienreiz neizdosies, otrreiz, peec tam jau kraasosi kaa nemetas. Gribeetu no tevis ( ja es taa nekauniigi driikstu gribeet ![]() ![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
mati brrr...kaajas- galiigi bezformiigas...
truukst kustiiba un domaaju, ka tev vajadzeetu papeetiit kaadus profesionaalus darbus...bik patrenneeties noziimeet...un tad arii pasham saakt tikai kko ziimeet no galvas...... -just tikai mans viedoklis-neapvainojies -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Steam |
![]()
|
Nekad neapvainojos,jo tikai macos
Steam |
![]()
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas tev steam!
Attached File(s) ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Pamēģini nezīmēt viņus tik ļoti ē garus..
![]() Vai arī tikpat garus un biku platākus ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:00 |