![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Your skillz aren't growing.Your lack of faith....in drawing. Bāc,kautkas tomer ir jādara...... piemēram jāuzlabo savas iemaņas anatomijā. Pēc zīmējumiem izskatās, ka Tev ir labi, ja 12 gadu. Arbūt papriekšu pamēģini pazīmēt reālistiski? -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Your skillz aren't growing.Your lack of faith....in drawing. Bāc,kautkas tomer ir jādara...... piemēram jāuzlabo savas iemaņas anatomijā. Pēc zīmējumiem izskatās, ka Tev ir labi, ja 12 gadu. Arbūt papriekšu pamēģini pazīmēt reālistiski? Būs jāpamēģina..... -------------------- ![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Galvenais neņem pārāk pie sirds te izteikto kritiku. Turpini trennēties, gan ar laiku tavi skilli uzlabosies.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
Galvenais neņem pārāk pie sirds te izteikto kritiku. Turpini trennēties, gan ar laiku tavi skilli uzlabosies. Man jau ar tā likās, bet pēc viena ar pusi gadu viņš joprojām stikmenus zīmē. Hmmm... kas lai zi moš pēkšņi notiek kāds brīnums un cilvēkam sākas kāds progress ![]() This post has been edited by aeonseraph: Dec 6 2007, 13:38 |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
Hmmm... kas lai zi moš pēkšņi notiek kāds brīnums un cilvēkam sākas kāds progress ![]() salīdzinot ar pirmajiem darbiem progress ir! gan jau turpmāk būs vēl labāk!! ![]() -------------------- Mjauu
|
aeonseraph |
![]()
|
galvenais nepadoties.
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE galvenais nepadoties. Mēs tā pat ātrāk vai velāk padodamies..... -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Galvenais neņem pārāk pie sirds te izteikto kritiku. Turpini trennēties, gan ar laiku tavi skilli uzlabosies. Man jau ar tā likās, bet pēc viena ar pusi gadu viņš joprojām stikmenus zīmē. Nu pa vasaru es vispar nezīmēju, jo es biju vasarnīcā un tur nebij vēlmes ņemties pie zīmuļa. Es jau trīs mēnešus netrenējos... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:19 |