![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ne visiem viss var sanaakt, bet katram ir kjeerirns uz savu. keydan piem. izceljas ar karotaajiem un ierochiem, kikyou ar kabachiem
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Pilngi noteikti nozīmē savus mīļākos čarus...
![]() Interesanti ir paskatīties kā izskatās oriģināls un pašzīmētais un kautko arī iemācīsies... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Vajadzēs pamēgināt,paldies par ieteikumiem.
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
šim ir patiešām labas krāsas. nozīmēt nekad nevajaga! tas maitā stilu, un liek citiem (man) skatīties uz tevi ar šķību aci... acīm gan kkas nesakrīt, bet to nevar tik ļoti pamanīt.
tigra, tu saki, ka saprati, kas ir bērnišķīgi, kas nav... un to saka cilvēks, kuram viss signature piebāzts ar pelēm?? steam, man beidzot patīk tavs avatars! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
nu pamēģināju uzzīmēt ari meiteni, ne tikai zenus.
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labaak jau ir. vismaz tagad noprotama sejas izteiksme, tik ķermenis buutu jaaziimee nedaudz plataaks.
-------------------- |
Steam |
![]()
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Как по поговорике: ноги кривые!!!
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Malacis! Tā turpināt manāms jau pamatīgs progress....galvenais zīmē beiži un centies paplašināt savas iespējas...keep going!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
acis tādas dusmīgas. un rokas nevajadzētu zīmēt kā reslinga cīkstonim. tā jau viss labi!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Macho macho man....
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
izskataas peec gumijas lelles tas peedeejais darbs... iesaku nostaaties spogulja priekshaa pasham unnmeegjinaat taa rokas izlociit... shaubos vai iznaaks... centies ziimeet dabiskaakus
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hmm, taads jautaajums, nav obligaati jaaatbild, bet tomēr.
Pasaki, ko tu jūti, kad zīmē. Vnk man liekas, ka daļa problēmas ir tur. -------------------- |
Steam |
![]()
|
Es domaju, ka labak zimet....(ja tu par to doma)
Tigra2 |
![]()
|
apraksti kaadas emocijas tevi pārņem zīmējot. vai grūti atrauties? cik bieži zīmē? kāpēc zīmē? kas ietekmē tavu zīmēšānu(apkārtējie notikumi u.c)
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:59 |