![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
nu, bet man labak nesanak, visu laiku pulos, bet labak nesanak
-------------------- ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tu lasi totoriaalus?
Es zinu vienu, bet tas ir vaaciski: http://www.myu-myu.de/sites/framesets/zeichenkurs_link.htm |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
haha, taa peedeejaa izskataas peec "astala vista, baby!" jeb vecaa labaa aarnija, kalifornijas gubernatora
![]() ![]() -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
ja lasu,bet nelidz
Steam |
![]()
|
Steam |
![]()
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vai tas ir goblins?
![]() Strada pie rokam, viņi iskatas ka gumijas cilindri! |
Steam |
![]()
|
nu ja rokas galigi nesanak
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Varbuut tu pie zeena matiem ciitiigi straadaa, bet tie mati neizskataas taa labi. Tev arii iznaak viens cilveeks otram traki liidziigs unn arii pakraasot dereetu.
|
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
es tik saku - proporcijas!!!!paskaties citu zīmējumus(tie kas labāk zīmē)un tu redzēsi kādam jāizskatās cilvēkam!
piekrītu keydan tiešām atgādina gumijas cilindru!! ![]() P.S good luck...gaidu nākamo ![]() -------------------- ![]() |
jumspaldies |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Banned Posts: 12 Joined: 7-June 06 ![]() |
Ka var gaidit nakamo darbu?
Tie ir tik pretigi, ka skatities negribas! Paskaties tiessam proporcijas, savadak tev iznak tikai murgi. ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
visiem iesaaceejiem saakumaa iet gruuti ar to ziimeeshanu, bet ar laiku un trenninju darbi parasti kljuust arvien labaaki. tas nekas, ka proporcijas pagaidaam nesanaak tik labi kaa gribeetos. galvenais, turpini trenneeties un njem paliigaa tutoriaalus.
![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Jumspaldies,kaunies ta teikt!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Steam |
![]()
|
nu paldies visiem, es meģināšu laboties.Zīmējumi līdzīgi,jo zīmēju ar vienu paņēmienu,manuprāt.
This post has been edited by Steam: Jun 7 2006, 22:41 -------------------- ![]() |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
njaaa... tev ar taam proporcijaam galiigi neiet... varbuut tomeer aizej nopeerc jaanju rozhu graamatniicaa graamatu "drawing manga"
tur tev buus vieglaak iemaaciities taas proporcijas ja no neta nevari -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |